Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Woont u in Leeuwarden en is uw trap aan vernieuwing toe?Betaalbare en snelle renovatie van uw trap

Toe aan een traprenovatie in Leeuwarden?

Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u gewoon iets nieuws? Dan is traprenovatie een prachtige en betaalbare oplossing voor u in Leeuwarden. Snel en eenvoudig maken we uw trap weer helemaal als nieuw. De nieuwe look past vervolgens naadloos bij uw interieur en geeft ook precies weer wat u in gedachten heeft. Het maakt daarbij niet uit of uw trap nu van beton is, van hout, open of dicht.

We zijn gevestigd in Kampen, op ongeveer 1 uur rijden met de auto vanaf Leeuwarden. Kom gerust eens langs of maak hier online alvast kennis te maken met onze collectie.

Traprenovatie met stootvast HPL

Een trap is iets waar u natuurlijk de gehele dag gebruik van maakt. Daarom is het ook logisch dat het duurzaam moet zijn, om er ook lang plezier van te hebben. Bij Next Step gebruiken we daarom HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Daardoor is het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Waarom kiezen voor Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij unieke antislip coating, en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

We gaan direct van start met uw traprenovatie

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn dan ook eindeloos veel mogelijkheden hoe u uw trap wilt laten opknappen in Leeuwarden. Bekijk voor alle mogelijkheden eerst eens onze collectie. Misschien heeft u zelf ook al een idee, maar het is vaak ook wel prettig om wat advies te hebben. Daar zijn we ook voor!

Heeft u een keuze kunnen maken? Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. En voordat onze monteur bij u aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met u door. Op die manier bent u van alles op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan. Lees meer over onze werkwijze.

Meer informatie?Bel of mail ons

Laat u nu inspireren door Next Step

Hebt u al een beeld voor ogen hoe u uw trap wilt laten renoveren? Het is sowieso altijd leuk om wat inspiratie op te doen. We hebben voor u daarom enkele voorbeelden van vernieuwde trappen verzameld. Om echt een goed idee te krijgen van ons product, kunt u hiernaast (of hieronder, als u mobiel deze pagina bekijkt) een gratis staal aanvragen.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd