fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Woont u in Leeuwarden en is uw trap aan vernieuwing toe?Betaalbare en snelle renovatieJa, ik wil een gratis offerte!

Uw trap in Leeuwarden laten renoveren

Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u gewoon iets nieuws? Dan is traprenovatie een prachtige en betaalbare oplossing voor u in Leeuwarden. Snel en eenvoudig maken we uw trap weer helemaal als nieuw. De nieuwe uitstraling past vervolgens naadloos bij uw interieur en geeft ook precies weer wat u in gedachten heeft.

We zijn gevestigd in Kampen, op ongeveer 1 uur rijden met de auto vanaf Leeuwarden. Kom gerust eens langs of maak hier online alvast kennis te maken met onze collectie.

We renoveren elke trap voor u in Leeuwarden

Het maakt niet uit of uw trap van beton is, open of dicht, we renoveren alle soorten trappen in elke stijl die u wenst. Dus ook als u de charme en karakter van uw trap wilt behouden.

Veel mensen kiezen ervoor om de bestaande treden te bekleden met overzettreden. Wat ook erg sfeervol is, is het plaatsen van verlichting onder de treden of elders.

Beresterk en stootvast materiaal

Een trap is iets waar u natuurlijk de gehele dag gebruik van maakt. Daarom is het ook logisch dat u het duurzaam wilt hebben, om er ook lang plezier van te hebben. Bij Next Step gebruiken we daarom HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Daardoor is het beresterk en stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Waarom kiezen voor Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u weer een volledig nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij unieke antislip coating, en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

We gaan direct van start met uw traprenovatie

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn dan ook eindeloos veel mogelijkheden hoe u uw trap wilt laten opknappen in Leeuwarden. Bekijk voor alle mogelijkheden eerst eens onze collectie. Misschien heeft u zelf ook al een idee, maar het is vaak ook wel prettig om wat advies te hebben. Daar zijn we ook voor!

Heeft u een keuze kunnen maken? Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. En voordat onze monteur bij u aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met u door. Op die manier bent u van alles op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan. Lees meer over onze werkwijze.

Laat u inspireren en adviseren door Next Step

Misschien heeft u al een duidelijk beeld van hoe uw nieuwe trap eruit moet zien. Maar het is sowieso altijd leuk om wat inspiratie op te doen. We hebben voor u daarom enkele voorbeelden van vernieuwde trappen verzameld. Natuurlijk mag u ook altijd contact opnemen voor vragen!

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd