• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Woon je in Leeuwarden en is jouw trap aan vernieuwing toe?

Betaalbare en snelle renovatie Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Jouw trap in Leeuwarden laten renoveren

Kan jouw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Of wil je gewoon iets nieuws? Dan is traprenovatie een prachtige en betaalbare oplossing voor jou in Leeuwarden. Snel en eenvoudig maken we jouw trap weer helemaal als nieuw. De nieuwe uitstraling past vervolgens naadloos bij jouw interieur en geeft ook precies weer wat jij in gedachten hebt.

We zijn gevestigd in Utrecht, op ongeveer 1 uur rijden met de auto vanaf Leeuwarden. Kom gerust eens langs of maak hier online alvast kennis te maken met onze collectie.

We renoveren elke trap voor jou in Leeuwarden

Het maakt niet uit of jouw trap van beton is, open of dicht, we renoveren alle soorten trappen in elke stijl die jij wenst. Dus ook als je de charme en het karakter van jouw trap wil behouden.

Veel mensen kiezen ervoor om de bestaande treden te bekleden met overzettreden. Wat ook erg sfeervol is, is het plaatsen van trapverlichting onder de treden of elders.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Beresterk en stootvast materiaal

Een trap is iets waar je natuurlijk de gehele dag gebruik van maakt. Daarom is het ook logisch dat je het duurzaam wil hebben, om er ook lang plezier van te hebben. Bij Next Step gebruiken we daarom HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Daardoor is het beresterk en stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Waarom kiezen voor Next Step?

  • Binnen 1 dag heb jij weer een volledig nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. Je gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch.
  • Antislip dankzij unieke antislip coating, en onderhoudsvrij.
  • Heldere communicatie. Je bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

We gaan direct van start met jouw traprenovatie

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn dan ook eindeloos veel mogelijkheden hoe je jouw trap wilt laten opknappen in Leeuwarden. Bekijk voor alle mogelijkheden eerst eens onze collectie. Misschien heb je zelf ook al een idee, maar het is vaak ook wel prettig om wat advies te hebben. Daar zijn we ook voor!

Heb je een keuze kunnen maken? Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. En voordat onze monteur bij jou aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en kom je niet voor verrassingen te staan. Lees meer over onze werkwijze.

Laat je inspireren én adviseren door Next Step

Misschien heb je al een duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe trap eruit moet zien. Maar het is sowieso altijd leuk om wat inspiratie op te doen. We hebben voor jou daarom enkele voorbeelden van vernieuwde trappen verzameld. Natuurlijk mag je ook altijd contact met ons opnemen voor vragen!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit