fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Is uw trap toe aan een opknapbeurt in Lent?Traprenovatie: binnen 1 dag geregeldJa, ik wil een gratis offerte!

Een nieuwe look met traprenovatie in Lent

Net verhuist in een nieuwe koopwoning in Lent en is de trap toch niet uw stijl of verouderd? Of is uw bestaande trap niet langer meer het stralend middelpunt denkt u aan renoveren? Een goede keus. Een nieuwe trap is vaak veel duurder en dat terwijl renovatie een net zo prachtig resultaat biedt. En bij Next Step doen we dat al binnen één dag.

We zijn gevestigd in Kampen, maar onze vakkundig monteurs vindt u kriskras door heel het land. Vaak ook in Lent, Nijmegen en de rest van het altijd mooie Gelderland.

De mogelijkheden van traprenovatie voor u in Lent

Montage renoveren trap in LentEr is veel mogelijk bij het opknappen van uw bestaande trap. Zo kiezen veel mensen voor het vernieuwen van de traptreden, door overzettreden overheen te plaatsen. Dat is inderdaad een snelle en al hele mooie manier om de trap op te frissen.

Maar ook plaatsen we vaak stootborden en maken we een open trap op die manier dicht. Dat maakt de trap ook veiliger. Zeker voor kleine kinderen.

We renoveren elke trap

Het maakt niet uit of uw trap van beton is, open of dicht, we renoveren alle soorten trappen in elke stijl die u wenst. Dus ook als u de charme en karakter van uw trap wilt behouden.

Sterk en duurzaam HPL

U gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Het is dus belangrijk dat de trap duurzaam in gebruik is.  Daarom maken we bij Next Step gebruik van High Pressured Laminate (HPL) met FSC-certificaat.

HPL is laminaat dat bestaat uit meerdere afzonderlijke geperste melaminelagen. Daardoor is dit type laminaat stootvaster dan Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Door het gebruik van HPL is de trap de komende (tientallen) jaren onderhoudsvrij én stoot- en slijtvast. Maar ook is het antislip, dankzij de unieke coating. Bovendien hebben het in verschillende kleuren en structuren.

Van elke ‘step’ op de hoogte

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Maar voordat onze monteur bij u aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met u door. Op die manier bent u van alles op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan. Bekijk meer over onze werkwijze.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Laat u goed adviseren

Om echt een goed idee te krijgen van ons product, kunt u hiernaast (of hieronder, als u mobiel deze pagina bekijkt) een gratis staal aanvragen. Vraag ons ook gerust om advies. Daar zijn we voor. En het helpt u in uw keuzes.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd