• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Gelderland

Snel en betaalbaar een nieuwe trap Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Gelderland

Next Step Traprenovatie is de traprenovatiespecialist die ook opereert in de provincie Gelderland. Wij zijn gevestigd in Utrecht, maar door heel het land maken wij dagelijks mensen blij met onze traprenovaties. Je zal ervan versteld staan hoe snel we jouw trap een compleet nieuwe uitstraling kunnen geven. Woon je in Gelderland en wil je jouw trap een opfrisbeurt geven? Dan is een Next Step traprenovatie iets voor jou!

Onze werkwijze

Next Step Traprenovatie is ontstaan uit De Vries trappen, een trappenfabrikant uit Heerenveen die al meer dan 100 jaar bestaat. Onze werkwijze kenmerkt ons dan ook door noordelijke nuchterheid. Alle offertes zijn bij ons vrijblijvend. Opdringerige verkopers zul je niet bij ons aantreffen. Onze adviseurs denken graag met je mee over de beste renovatie-oplossing voor jouw trap.

Perfecte trap voor jouw woning in Gelderland

Ieder type trap kan gerenoveerd worden met Next Step overzettreden. Heb je een open trap? Dan bekleden wij jouw traptreden rondom. Als je een dichte trap heeft, is het ook mogelijk de stootborden in dezelfde stijl te renoveren! Houtlook, betonlook, donker, licht: in onze collectie zit er zeker een design bij die volledig op jouw wensen aansluit! Met een traprenovatie geef je jouw trap een compleet nieuwe look waar je weer jaren mee vooruit kunt!

Binnen één dag een nieuwe trap

Wanneer jij hebt besloten de trap aan te pakken, is het fijn dat het snel gebeurt. In de meeste gevallen kunnen we super snel na de offerteaanvraag bij jou langs komen om de trap te renoveren. Onze monteurs kunnen dit in één werkdag bij jou thuis afronden. Wanneer ze klaar zijn, zullen ze samen met jou de trap inspecteren. Ze vertrekken pas wanneer jij helemaal tevreden bent.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Keiharde overzettreden

Duurzaaam, oerdegelijk, antislip en onderhoudsarm: deze woorden typeren de overzettreden die wij gebruiken bij onze traprenovatie. Onze overzettreden zijn voorzien van een toplaag die is gemaakt van HPL (High Pressure Laminate). Deze toplaag is niet alleen extreem slijtvast, maar is door het toegepaste profiel ook nog eens antislip. De traptreden zijn makkelijk schoon te houden en jij hoeft nooit meer te schilderen. We bieden 20 jaar garantie op onze overzettreden, je kunt met een Next Step Traprenovatie dus weer vele jaren vooruit!

Renovatie voor alle trappen in Gelderland

Of je een open trap of een dichte trap heeft, maakt geen verschil. Beide trappen kunnen we op een prachtige manier renoveren. Bij open trappen renoveren we de treden rondom en bij dichte trappen pakken we de stootborden ook mee. Alle designs waarmee we de trapreden kunnen uitrusten zijn ook leverbaar als stootbord, we hebben zelfs twee extra designs voor de stootborden!

Ook als je bijvoorbeeld een betonnen trap wilt renoveren, is dit voor ons geen probleem!

Afbeelding - Next Step vloer

Next Step vloer

Wil je een trap in Gelderland naadloos over laten vloeien naar de vloer? Wanneer je de trap en de vloer in dezelfde stijl laat uitvoeren, leg je de basis voor een mooi interieur. Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit