fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie GelderlandSnel en betaalbaar een nieuwe trapJa, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Gelderland

Next Step is de traprenovatiespecialist die ook opereert in de provincie Gelderland. Wij zijn gevestigd in Kampen, maar door heel het land maken wij dagelijks mensen blij met onze traprenovaties. U zult ervan versteld staan hoe snel we uw trap een compleet nieuwe uitstraling kunnen geven. Woont u in Gelderland en wilt u uw trap een opfrisbeurt geven? Dan is een Next Step traprenovatie iets voor u!

Onze werkwijze

Next Step is ontstaan uit De Vries trappen, een trappenfabrikant uit Heerenveen die al meer dan 100 jaar bestaat. Onze werkwijze kenmerkt ons dan ook door noordelijke nuchterheid. Alle offertes zijn bij ons vrijblijvend. Opdringerige verkopers zult u niet bij ons aantreffen. Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste renovatie-oplossing voor uw trap.

Perfecte trap voor uw woning in Gelderland

Ieder type trap kan gerenoveerd worden met Next Step overzettreden. Heeft u een open trap? Dan bekleden wij uw traptreden rondom. Als u een dichte trap heeft, is het ook mogelijk de stootborden in dezelfde stijl te renoveren! Houtlook, betonlook, donker, licht: in onze collectie zit er zeker een design bij die volledig op uw wensen aansluit! Met een traprenovatie geeft u uw trap een compleet nieuwe look waar u weer jaren mee vooruit kunt!

Binnen één dag een nieuwe trap

Wanneer u heeft besloten dat u de trap wil aanpakken, is het fijn dat het snel gebeurt. In de meeste gevallen kunnen we twee weken na de offerteaanvraag bij u langs komen om de trap te renoveren. Onze monteurs kunnen dit in één werkdag bij u thuis afronden. Wanneer ze klaar zijn, zullen ze samen met u de trap inspecteren. Ze vertrekken pas wanneer u helemaal tevreden bent.

Keiharde overzettreden

Duurzaaam, oerdegelijk, antislip en onderhoudsarm: deze woorden typeren de overzettreden die wij gebruiken bij onze traprenovatie. Onze overzettreden zijn voorzien van een toplaag die is gemaakt van HPL (High Pressure Laminate). Deze toplaag is niet alleen extreem slijtvast, maar is door het toegepaste profiel ook nog eens antislip. De traptreden zijn makkelijk schoon te houden en u hoeft nooit meer te schilderen. We bieden 20 jaar garantie op onze overzettreden, u kunt met een Next Step Traprenovatie dus weer vele jaren vooruit!

Renovatie voor alle trappen in Gelderland

Of u een open trap of een dichte trap heeft, maakt geen verschil. Beide trappen kunnen we op een prachtige manier renoveren. Bij open trappen renoveren we de treden rondom en bij dichte trappen pakken we de stootborden ook mee. Alle designs waarmee we de trapreden kunnen uitrusten zijn ook leverbaar als stootbord, we hebben zelfs twee extra designs voor de stootborden!

Ook als u bijvoorbeeld een betonnen trap wilt renoveren, is dit voor ons geen probleem!

Next Step vloer

Wilt u een trap in Gelderland naadloos over laten vloeien naar de vloer? Wanneer u de trap en de vloer in dezelfde stijl laat uitvoeren, legt u de basis voor een mooi interieur. Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd