• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Next Step: jouw partner voor traprenovatie in Nieuwegein

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Nieuwegein

Heb je een nieuwe koopwoning in Nieuwegein en is de trap toch niet jouw stijl of is de trap wel toe een aan goede opknapbeurt? Of wil je gewoon iets nieuws en denk je aan traprenovatie? Een nieuwe trap is vaak veel duurder en dat terwijl renovatie een net zo prachtig resultaat biedt. En bij Next Step Traprenovatie doen we dat al binnen één dag.

We zijn gevestigd in Utrecht, maar onze vakmensen rijden door de het hele land. Regelmatig zijn ze in provincie Utrecht, rondom Nieuwegein aan het werk.

Wij renoveren jouw trap in Nieuwegein binnen 1 dag

Onze vakmensen kunnen jouw huidige trap binnen één dag een compleet nieuwe look geven. Voor de renovatie maken wij gebruik van overzettreden die onze monteurs voor jouw trap op maat zagen. Het volledige zaagwerk doen wij buitenshuis, waardoor jouw huis zo stofvrij mogelijk blijft. Ook zorgt dit ervoor dat wij geen overlast bezorgen, je kunt dus gerust thuis blijven werken. Het restafval nemen wij weer mee, zodat je geen zaagresten aantreft na de traprenovatie.

Veiligheid voorop

Door het antislip-profiel in de Next Step treden zijn aparte antislip-strips verleden tijd. De kans op uitglijden wordt aanzienlijk kleiner doordat de volledige trede voorzien is van een antislip-laag. Onze treden zijn voorzien van de extreem hoge antislipwaarde R10.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Voor ieder wat wils

Next Step geeft je de keuze uit vele verschillende designs, maar dat is nog niet alles. Zo kunnen wij jouw open trap dichtmaken met stootborden. Of misschien wil je ledverlichting in jouw treden. Maar ook een houten trap met de uitstraling van beton is mogelijk. Je ziet, de opties zijn eindeloos. Lees hier meer over al deze verschillende opties.

Meer informatie? Bel of mail ons
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit