fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Next Step: uw partner voor traprenovatie in NieuwegeinJa, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Nieuwegein

Heeft u een nieuwe koopwoning in Nieuwegein en is de trap toch niet uw stijl of is de trap wel toe een aan goede opknapbeurt? Of wilt u gewoon iets nieuws en denkt u aan traprenovatie? Een nieuwe trap is vaak veel duurder en dat terwijl renovatie een net zo prachtig resultaat biedt. En bij Next Step doen we dat al binnen één dag.

We zijn gevestigd in Kampen, maar onze vakmensen rijden door de het hele land. Regelmatig zijn ze in provincie Utrecht, rondom Nieuwegein aan het werk.

Wij renoveren uw trap in Nieuwegein binnen 1 dag

Onze vakmensen kunnen uw huidige trap binnen één dag een compleet nieuwe look geven. Voor de renovatie maken wij gebruik van overzettreden die onze monteurs voor uw trap op maat zagen. Het volledige zaagwerk doen wij buitenshuis, waardoor uw huis zo stofvrij mogelijk blijft. Ook zorgt dit ervoor dat wij geen overlast bezorgen, u kunt dus gerust thuis blijven werken. Het restafval nemen wij weer mee, zodat u geen zaagresten aantreft na de traprenovatie.

Veiligheid voorop

Door het antislip-profiel in de Next Step treden zijn aparte antislip-strips verleden tijd. De kans op uitglijden wordt aanzienlijk kleiner doordat de volledige trede voorzien is van een antislip-laag. Onze treden zijn voorzien van de extreem hoge antislipwaarde R10.

Voor ieder wat wils

Next Step geeft u de keuze uit vele verschillende designs, maar dat is nog niet alles. Zo kunnen wij uw open trap dichtmaken met stootborden. Of misschien wilt u ledverlichting in uw treden. Maar ook een houten trap met de uitstraling van beton is mogelijk. U ziet, de opties zijn eindeloos. Lees hier meer over al deze verschillende opties.

Meer informatie? Bel of mail ons
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd