• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Terschelling

Wanneer je van je versleten trap een nieuwe droomtrap wilt maken, dan kies je voor traprenovatie op Terschelling door Next Step Traprenovatie. Onze overzettreden vind je in verschillende designs en zijn ook nog eens kras- en slijtvast en antislip. Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak maken!

Traprenovatie Terschelling

Van versleten trap naar droomtrap!

Is jouw trap versleten en ben je op zoek naar traprenovatie op Terschelling? Next Step Traprenovatie kan jouw trap bekleden zodat deze weer als nieuw is. Ga voor hoogwaardige kwaliteit overzettreden in verschillende designs. De nieuwe traptreden worden super snel geleverd en er komt geen hak- en breekwerk aan te pas. Binnen één dag heb je weer een geheel nieuwe trap. 

Als je kiest voor Next Step Traprenovatie, dan profiteer je van diverse voordelen. De HPL toplaag, oftewel High Pressured Laminate, bestaat uit drie verschillende lagen: de basis, de decoratielaag en de bovenplaat. Deze toplaag zorgt ervoor dat de overzettreden in diverse designs geproduceerd kunnen worden. Daarnaast is de trap onderhoudsarm en krasbestendig. Dankzij de aangebrachte structuur is een antislip strip ook niet langer noodzakelijk, omdat je al een antislip trap hebt. 

Traprenovatie op Terschelling: voordelige optie

De traprenovatie op Terschelling door Next Step Traprenovatie is, vanwege de overzettreden, een voordelige optie om een ‘nieuwe trap’ te realiseren. Dit kan geheel in jouw gewenste kleur en stijl. Hierbij maakt het niet uit of je een houten, stalen of betonnen trap hebt. 

We adviseren je ook om eens een kijkje te nemen in onze ruime collectie aan trapbekleding. Of laat je inspireren door tal van unieke voorbeelden. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden op het gebied van nieuwe trapbekleding. 

Andere mogelijkheden qua traprenovatie

Naast je bestaande trap bekleden met nieuwe overzettreden, kunnen we ook op andere manieren jouw trap vernieuwen. Zo kun je er voor kiezen om je open trap dicht te maken. In dat geval worden nieuwe stootborden geplaatst. Dit zorgt voor minder geluidsoverlast en beter warmtebehoud. Ook kun je led verlichting laten plaatsen in de traptreden. Hierdoor creëer je extra sfeer en warmte in je woning. Met een afstandsbediening kun je de intensiteit van het licht op elk moment aanpassen.

Voordelen van Next Step Traprenovatie op Terschelling

Kies je voor traprenovatie op Terschelling door Next Step Traprenovatie, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk
  • Duurzaam laminaat HPL
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie
  • 20 jaar garantie

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor jouw nieuwe droomtrap.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit