• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie voor de utiliteitsbouw

Renoveer je bedrijfspand met Next Step Traprenovatie! Ja, stuur mij een vrijblijvende offerte

Traprenovatie voor de utiliteitsbouw

Bij Next Step Traprenovatie hebben we ruime ervaring in het renoveren van trappen in de Utiliteitsbouw. Zo hebben wij reeds trappen gerenoveerd in kantoorpanden, winkelpanden en hotels. Bij de bouw van grote kantoorpanden, flatgebouwen of hotels wordt er veelvuldig gewerkt met standaardtrappen of betonnen trappen. Wil je de trappen in jouw kantoorpand, winkel of hotel een nieuw leven inblazen? Wij komen graag jouw trap renoveren.

Betonnen trappen

Bij utiliteitsbouw komen we regelmatig in grote kantoorpanden waarin veel gebruik wordt gemaakt van PREFAB-betonelementen. Prefab-betonelementen zijn voorgefabriceerde elementen, die op de bouwplaats op hun plek gehesen worden. Op deze manier kunnen aannemers op een snelle manier een hoogwaardig kantoorpand bouwen. De betonnen trappen zijn in de bouwperiode een ideale oplossing, omdat ze tegen een stootje kunnen. Echter oogt een betonnen trappenhuis in de meeste gevallen een beetje kaal. Met onze overzettreden kunnen wij meestal binnen één dag jouw betonnen trap al renoveren. Bekijk hier onze collectie designs, waarin wij jouw trappenhuis kunnen renoveren.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Stel de veiligheid van jouw werknemers voorop

De overzettreden van Next Step zijn voorzien van een antislip-laag waardoor de kans op uitglijden verkleind wordt. Je wil graag voorkomen dat jouw werknemers van de trap glijden. Kies je voor een traprenovatie van Next Step dan verklein je de kans op ziekteverzuim. De treden hebben na renovatie weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk schoon te maken. Wanneer je de treden af en toe afneemt met een vochtige doek, houd je jouw trap in perfecte conditie.

Afbeelding - Benieuwd naar Next Step?

Benieuwd naar Next Step?

Wil je de trap in jouw (bedrijfs)pand ook laten renoveren? Of heb je hier nog vragen over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven jou een vrijblijvend advies over de upgrade die wij met ons product aan jouw trap kunnen geven!

Neem direct contact op
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit