fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie voor de utiliteitsbouwRenoveer je bedrijfspand met Next Step!Ja, stuur mij een vrijblijvende offerte

Traprenovatie voor de utiliteitsbouw

Bij Next Step hebben we ruime ervaring in het renoveren van trappen in de Utiliteitsbouw. Zo hebben wij reeds trappen gerenoveerd in kantoorpanden, winkelpanden en hotels. Bij de bouw van grote kantoorpanden, flatgebouwen of hotels wordt er veelvuldig gewerkt met standaardtrappen of betonnen trappen. Wilt u de trappen in uw kantoorpand, winkel of hotel een nieuw leven inblazen? Wij komen graag uw trap renoveren.

Betonnen trappen

Bij utiliteitsbouw komen we regelmatig in grote kantoorpanden waarin veel gebruik wordt gemaakt van PREFAB-betonelementen. Prefab-betonelementen zijn voorgefabriceerde elementen, die op de bouwplaats op hun plek gehesen worden. Op deze manier kunnen aannemers op een snelle manier een hoogwaardig kantoorpand bouwen. De betonnen trappen zijn in de bouwperiode een ideale oplossing, omdat ze tegen een stootje kunnen. Echter oogt een betonnen trappenhuis in de meeste gevallen een beetje kaal. Met onze overzettreden kunnen wij meestal binnen één dag uw betonnen trap al renoveren. Bekijk hier onze collectie designs, waarin wij uw trappenhuis kunnen renoveren.

Stel de veiligheid van uw werknemers voorop

De overzettreden van Next Step zijn voorzien van een antislip-laag waardoor de kans op uitglijden verkleind wordt. U wilt graag voorkomen dat uw werknemers van de trap glijden. Kiest u voor een traprenovatie van Next Step dan verkleint u de kans op ziekteverzuim. De treden hebben na renovatie weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk schoon te maken. Wanneer u de treden af en toe afneemt met een vochtige doek, houdt u uw trap in perfecte conditie.

Benieuwd naar Next Step?

Wilt u de trap in uw (bedrijfs)pand ook laten renoveren? Of heeft u hier nog vragen over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u een vrijblijvend advies over de upgrade die wij met ons product aan uw trap kunnen geven!

Neem direct contact op
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd