• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Waalwijk

Trap renoveren al vanaf €2850,- incl. btw en montage! Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak maken!

Trap renoveren in Waalwijk

Vanuit onze vestiging in Utrecht leveren en monteren wij onze traprenovaties door het hele land. Onze monteurs komen regelmatig in de mooie achterhoek en renoveren graag jouw trap in Waalwijk en omstreken.

Is jouw trap toe aan een opfrisbeurt of past hij niet meer bij jouw nieuwe interieur? Wij komen graag bij je langs en demonstreren graag de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Je kunt een keuze maken uit ons ruime assortiment designs.

Traprenovatie door Next Step?

Next Step Traprenovatie is ontstaan uit De Vries Trappen, een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van trappen. Door deze ruime ervaring is bijna geen enkele trap meer onbekend voor ons. Wij geven graag passend advies en vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn met jouw trap.

Next Step afbeelding - 1

Duurzame traprenovatie in Waalwijk

Wij proberen zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en dragen. De materialen die wij voor jouw traprenovatie gebruiken zijn allemaal voorzien van een FSC®-keurmerk. Ons afvalhout wordt zoveel mogelijk hergebruikt en bij voorkeur corresponderen wij digitaal om papier te besparen. Onze traprenovaties zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam.

Kwaliteit

Topkwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij voor ons kiest om jouw traprenovatie te laten uitvoeren, weet je zeker dat jij een kwaliteitsproduct in huis haalt. Na de traprenovatie is jouw woning in Waalwijk uitgerust met een veilige, slijtvaste en prachtige trap. Al onze bekledingsplaten worden met de grootste zorg geproduceerd in Nederland.. De toplaag van de overzettreden zijn voorzien van een keiharde HPL-toplaag, die uitgevoerd is met een antislip profiel. Het tijdperk van een beschadigde trap is voorbij en de kans op uitglijden wordt verkleind door de antislip-laag.

Lees meer over ons materiaal

Wat maakt Next Step traprenovatie zo uniek?

  • Binnen één dag geplaatst
  • Geen hak- en breekwerk
  • Veilig en kindvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering
  • 98% tevredenheid

Inspiratie nodig?

Waarschijnlijk heb je nu al een idee over het renoveren van jouw trap. Wil je toch nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan eens wat voorbeelden van onze traprenovaties op onze website, lees onze blogs of doe inspiratie op in onze online catalogus! Hierin vind je talloze voorbeelden van onze uitgebreide kleurencollectie. Daarnaast vind je in onze catalogus het antwoord op al jouw vragen omtrent traprenovatie; van welk materiaal we gebruiken tot hoe de renovatiedag eruitziet.

Laat je adviseren

Vraag ons ook gerust om advies. Daar zijn we voor. Wanneer je een offerte bij ons hebt aangevraagd kunnen we bij je thuis langskomen om deze te bespreken, maar je kunt ook bij ons langskomen in onze showroom in Utrecht. Hier hebben we verschillende voorbeelden staan om te bekijken.

Next Step afbeelding - 1
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit