• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Woon je in Zwaag en is jouw trap aan vernieuwing toe?

Renovatie binnen 1 dag Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Jouw trap in Zwaag laten renoveren

Net verhuist in een nieuwe koopwoning in Zwaag en is de trap toch niet jouw stijl of verouderd? Of wil je gewoon iets nieuws voor jouw bestaande trap? Dan is traprenovatie inderdaad een goede keuze. Een nieuwe trap is aardig duurder en de kwaliteit van renovatie is hetzelfde als in nieuwstaat. En bij Next Step Traprenovatie doen we dat gewoon binnen één dag.

Je vindt ons in Utrecht. Maar onze vakmensen kun je overal tegenkomen. Zo zijn ze regelmatig bij jou in Noord-Holland aan het werk.

Renovatie trap in Zwaag met beresterk HPL

Je gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus van de beste kwaliteit moet het wel zijn, wil je er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Daarom gebruiken we bij Next Step HPL, wat staat voor High Pressured Laminate.

HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt dat het beresterk en kan het veel beter tegen een (goed) stootje kan dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel gebruikt wordt.

Antislip overzettreden

Maar vergeet ook de veiligheid niet. Want hoe vaak loop je op sokken de trap op (of af). Of jouw kinderen? Uitglijden, daar moet je niet aan denken. Wij ook niet. Daarom maken we bij Next Step gebruik van HPL laminaat met een unieke antislip coating.

Combineer met stijlen

Nu je weet dat we voor jouw trap alleen het beste materiaal gebruiken, kun je gaan kijken naar de stijl. We renoveren alle soorten trappen. En er zijn ook vele manieren om jouw oude trap weer die glorie te geven die het verdient. Ook als je de charme en karakter van jouw trap wilt behouden.

Vaak kiezen mensen om de bestaande treden te bekleden met nieuwe overzettreden. Daarmee leggen we een nieuwe laag over de huidige treden. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, zodat jouw trap echt een nieuw en ander uiterlijk krijgt.

Ook kunnen we open trappen dichtmaken, wat ook veiliger is voor als je kleine kinderen hebt. Bekijk de verschillende trapelementen.

Afbeelding - Renovatie met behoud van natuur

Renovatie met behoud van natuur

Maar we houden ook heel erg van de natuur. We kiezen dan ook bewust voor HPL met FSC®-certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met onder andere het behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. Jij hebt op die manier dus een erg duurzaam product in huis.

We gaan direct van start met renoveren

Heb je een keuze kunnen maken? Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. En voordat onze monteur bij jou aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en kom je niet voor verrassingen te staan. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor Next Step?

  • Binnen 1 dag heb jij weer een volledig nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. Je gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij unieke antislip coating, en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. Je bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Vraag advies

Om echt een goed idee te krijgen van ons product, kun ons ook gerust uitgebreid om advies. Daar zijn we voor. En het helpt je bij al jouw vragen, twijfels en in jouw keuzes.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit