fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Woont u in Zwaag en is uw trap aan vernieuwing toe?Renovatie binnen 1 dagJa, ik wil een gratis offerte!

Uw trap in Zwaag laten renoveren

Net verhuist in een nieuwe koopwoning in Zwaag en is de trap toch niet uw stijl of verouderd? Of wilt u gewoon iets nieuws voor uw bestaande trap? Dan is traprenovatie inderdaad een goede keuze. Een nieuwe trap is aardig duurder en de kwaliteit van renovatie is hetzelfde als in nieuwstaat. En bij Next Step doen we dat gewoon binnen één dag.

U vindt ons in Kampen. Maar onze vakmensen kunt u overal tegenkomen. Zo zijn ze regelmatig bij u in Noord-Holland aan het werk.

Renovatie trap in Zwaag met beresterk HPL

U gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus van de beste kwaliteit moet het wel zijn, wilt u er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Daarom gebruiken we bij Next Step HPL, wat staat voor High Pressured Laminate.

HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt dat het beresterk en kan het veel beter tegen een (goed) stootje kan dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel gebruikt wordt.

Antislip overzettreden

Maar vergeet ook de veiligheid niet. Want hoe vaak loopt u op sokken de trap op (of af). Of uw kinderen? Uitglijden, daar moet u niet aan denken. Wij ook niet. Daarom maken we bij Next Step gebruik van HPL laminaat met een unieke antislip coating.

Combineer met stijlen

Nu u weet dat we voor uw trap alleen het beste materiaal gebruiken, kunt u gaan kijken naar de stijl. We renoveren alle soorten trappen. En er zijn ook vele manieren om uw oude trap weer die glorie te geven die het verdient. Ook als u de charme en karakter van uw trap wilt behouden.

Vaak kiezen mensen om de bestaande treden te bekleden met nieuwe overzettreden. Daarmee leggen we een nieuwe laag over de huidige treden. U kunt kiezen uit diverse kleuren, zodat uw trap echt een nieuw en ander uiterlijk krijgt.

Ook kunnen we open trappen dichtmaken, wat ook veiliger is voor als u kleine kinderen heeft. Bekijk de verschillende trapelementen.

Renovatie met behoud van natuur

Maar we houden ook heel erg van de natuur. We kiezen dan ook bewust voor HPL met FSC certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met onder andere het behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. U heeft op die manier dus een erg duurzaam product in huis.

We gaan direct van start met renoveren

Heeft u een keuze kunnen maken? Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. En voordat onze monteur bij u aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met u door. Op die manier bent u van alles op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u weer een volledig nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij unieke antislip coating, en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Vraag advies

Om echt een goed idee te krijgen van ons product, kunt u hiernaast (of hieronder, als u mobiel deze pagina bekijkt) een gratis staal aanvragen. Maar vraag ons ook gerust uitgebreid om advies. Daar zijn we voor. En het helpt u bij al uw vragen, twijfels en in uw keuzes.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd