• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Onze materialen

Het kiezen voor een traprenovatie bij Next Step Traprenovatie verzekert je van topkwaliteit voor je zakelijke projecten. Kies uit diverse materialen, waaronder HPL en hout.

Next Step Traprenovatie voor jouw project

Waarom kiezen voor Next Step Traprenovatie? Profiteer bijvoorbeeld van onze maatwerkoplossingen en betrouwbare kwaliteit. Wij nemen alle zorgen uit handen en voeren ieder project van A tot Z voor je uit.

1. Next Step overzettreden

Wij maken veelal gebruik van Next Step overzettreden. Deze treden zijn gemaakt van HPL en kunnen eenvoudig over de bestaande traptreden heen geplaatst worden. De overzettreden zijn beschikbaar in veel verschillende designs. Hierdoor is er altijd een passende optie voor jouw project beschikbaar.

Opbouw van HPL

We gebruiken overzettreden met een kern van HDF (High Density Fibreboard) versterkt met een HPL-toplaag. Deze High Pressure Laminate toplaag is opgebouwd uit drie cruciale lagen: een basis van meerdere lagen kraftpapier, geïmpregneerd met fenolhars voor stevigheid; een decoratielaag die het unieke design van elke trede bepaalt; en een bovenlaag van melaminehars. Deze bovenlaag maakt onze treden krasbestendig.

De kracht van de HPL-toplaag is zodanig dat deze zelfs kromtrekken van de trede kan weerstaan. Om absolute stabiliteit te garanderen, voegen we aan de onderzijde een HPL-drager toe. Al deze lagen worden samengeperst onder extreme druk, resulterend in een buitengewoon harde plaat. Dit biedt niet alleen langdurige duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, maar ook een onderhoudsvriendelijk en mooi resultaat voor jouw projecten, van kantoorpanden tot wooncomplexen.

Next Step afbeelding - 1

↳ Traprenovatie in Maarssen

Voordelen van HPL

Next Step traprenovaties combineren duurzaamheid en veiligheid voor zakelijke projecten. Met een slijtvast (AC5) en antislip (R10) ontwerp zijn deze trappen ontworpen voor intensief gebruik, vereisen minimaal onderhoud en behouden hun uitstraling zonder extra moeite. De verschillende afwerkingen, van hout- tot betonlook, zorgen voor een passende oplossing voor ieder project.

De treden zijn kleurvast, ook bij blootstelling aan UV-straling. Daarnaast is het een milieuvriendelijk product dankzij het FSC®-label. De hitte- en vlekbestendige toplaag maakt schoonmaken eenvoudig, wat de trappen ideaal maakt voor langdurig en zorgeloos gebruik.

2. Massieve Next Step treden

We bieden de mogelijkheid om je huidige trap te voorzien van overzettreden of we kunnen de oude treden compleet vervangen met nieuwe, Next Step massieve treden. Deze plaatsen wij binnen het bestaande frame. In beide gevallen profiteert de klant van de bovenstaande voordelen van ons unieke Next Step materiaal.

Next Step afbeelding - 1

↳ Zakelijke traprenovatie – RAB Alkmaar

3. Houten overzettreden

Ben je op zoek naar houten overzettreden voor een zakelijk project? Ook dan zit je goed bij Next Step Traprenovatie. Ook hier plaatsen wij de houten overzettreden rechtstreeks op de bestaande treden. Kies bijvoorbeeld uit essen, eiken of beuken overzettreden. Wij maken bewust gebruik van hout voorzien van het FSC®-label. De vernieuwde trap gaat niet alleen lang mee, maar ook het milieu profiteert hierdoor.

De houten overzettreden, net als Next Step treden, worden op maat geproduceerd door hoogwaardige CNC-machines. En dat alles op de millimeter nauwkeurig. Wij zorgen ervoor dat jouw project perfect uitgevoerd wordt.

Next Step afbeelding - 1

↳ Project – Casa Hotel Amsterdam

4. Houten massieve treden

Net als bij Next Step treden, bieden we bij houten treden ook de mogelijkheid om de oude traptreden volledig te vervangen door nieuwe, massieve treden van hout. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij een stalen constructie. De essen, eiken en beuken treden zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen, van een transparante lak tot kleurolie. Laat je adviseren door de specialisten van Next Step Traprenovatie.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit