• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Bas Koers

“Na 16,5 jaar werken bij Kwantum, waar ik de mbo-opleiding filiaalbeheer heb gevolgd en uiteindelijk storemanager werd, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kwam de vacature bij Next Step tegen en dit sprak mij gelijk aan.

Overal en nergens

"Bij Kwantum had ik al wel een beetje te maken gehad met het bekleden van trappen, maar niet met renovatie zoals het nu is. En dat was ook echt vanuit de winkel, bij Next Step heb ik nu de vrijheid om veel op pad te zijn en het product bij mensen thuis te verkopen. Dat op pad gaan vind ik ook echt het leukste aan dit werk, en om vervolgens in een goed gesprek de verkoop rond zien te krijgen. Ik werk hier nu sinds februari, maar ik had eigenlijk veel eerder deze overstap moeten maken."

Eén en al gezelligheid

"Next Step is echt een leuk bedrijf om voor te werken. Het is een klein bedrijf maar daardoor duidelijk en de lijnen zijn kort. Maar we zijn wel steeds meer aan het groeien en uitbreiden, iets waar ik graag een rol in speel. En het is gewoon heel gezellig, wat ik ook heel belangrijk vind. Ik hou echt van gezelligheid; met vrienden eten of borrelen bijvoorbeeld. Dat is een ander bijkomend voordeel van Next Step, nu ik in het weekend niet meer in de winkel sta heb ik ook tijd voor dit soort dingen 😉”.
Bas Koers
Verkoopadviseur
06-30688750
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit