• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Lourens

“Totdat ik drie jaar geleden naar Nederland verhuisde vanuit Zuid-Afrika was ik werkzaam als muziekdocent op een school. Ik was veel bezig met muziek, maar daarnaast altijd al van alles aan het bouwen en volgde ik ook een opleiding in het timmerwerk."

Een timmerman voor vele klussen

"De eerste zes tot negen maanden in Nederland was ik samen met mijn zwager druk aan het meubels maken, tot ik via een uitzendbureau bij Next Step in de fabriek terechtkwam als CNC-operator. In de 1,5 jaar dat ik dit werk deed kluste ik in mijn vrije tijd ook al wat bij. Dit wilde ik eigenlijk verder uitbreiden en daarom besloot ik na 1,5 jaar verder te gaan als ZZP-er. Dat betekent dat ik momenteel drie (tot maximaal vier) dagen in de week bij Next Step werk, maar niet meer in de fabriek maar als monteur in de traprenovatie. De andere twee dagen doe ik andere klussen. Onderhoud, renovatie, kleine verbouwingen… Kortom, allerlei soorten timmerwerk."

Een 'lelijke' trap in een nieuw jasje

"Ik wil steeds meer nieuwe skills leren, en vindt het heel leuk om dit ook binnen Next Step te mogen doen. Waar ik het meest trots op ben als het gaat om werken bij Next Step? Dat ik hoge kwaliteit werk kan leveren waar de klant tevreden mee is. Dat een ‘lelijke’ trap er weer als nieuw uit komt te zien, en dat binnen één à twee dagen!”
Lourens
Monteur
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit