Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

05 januari 2018
Het is belangrijk om voordat u begint met een grote verbouwing of herinrichting van uw interieur eerst helder te hebben wat  u wil. Zeker wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent wat de juiste stijl is voor de woning. Het is belangrijk om van te voren een paar duidelijke aanknopingspunten te hebben. Zodat uiteindelijk alles goed bij elkaar past. Een goed moodboard is daarbij heel erg handig.

Hoe doe ik dat?

Een moodboard kan daar enorm aan bijdragen. Een moodboard – sfeerbord – is een verzameling van verschillende interieurplaatjes  geplakt op een groot stuk papier – board – . Echter is het plakken en knippen uit tijdschriften wel een beetje ouderwets en onhandig. Wij geven je dan ook graag een paar moderne tips!

Pinterest

Een van de bekendste is natuurlijk Pinterest. Als je een account aanmaakt kan je makkelijk verschillende plaatjes pinnen - liken - en deze later toevoegen aan een prikbord. Zo ontstaat er een mooie collage van je favoriete items en stijlen. Bezoek de website van Pinterest voor meer informatie.

Canva

Deze website/app laat u in 5 eenvoudige stappen een moodboard maken.

Mag ik jullie afbeeldingen gebruiken voor mijn moodboard?

Ja graag zelfs. Laat u vooral inspireren door onze mooie fotocollectie en deel ze met uw vrienden op pinterest of een van de andere apps.

Links:

Pinterest

Canva

 

Tip: vraag gratis kleurstaal aan

Heeft u voor ogen hoe u de herinrichting wilt hebben? En daarbij ook de trap? Vraag dan gratis een kleurstaal aan. Dat geeft een heel goed beeld van kleuren en designs van materialen voor uw trap en hoe u dat vindt passen bij de rest van het interieur.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
14 november 2018

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

Begin september maakte Flexa de trendkleur van 2019 bekend: Spiced Honey. Een warme ambertint, die bij eigenlijk elke stijl mooi combineert. De bekendmaking van de...
13 november 2018

De woontrends voor de winter van 2018-2019

De herfst is begonnen, het wordt weer een beetje kouder buiten. Binnen worden linnen kleedjes voor wollen plaids verruild en maken koele, felle en zomerse...
12 november 2018

Next Step’s populairste dessins

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de dessins van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete,...