Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

05 januari 2018
Het is belangrijk om voordat u begint met een grote verbouwing of herinrichting van uw interieur eerst helder te hebben wat  u wil. Zeker wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent wat de juiste stijl is voor de woning. Het is belangrijk om van te voren een paar duidelijke aanknopingspunten te hebben. Zodat uiteindelijk alles goed bij elkaar past. Een goed moodboard is daarbij heel erg handig.

Hoe doe ik dat?

Een moodboard kan daar enorm aan bijdragen. Een moodboard – sfeerbord – is een verzameling van verschillende interieurplaatjes  geplakt op een groot stuk papier – board – . Echter is het plakken en knippen uit tijdschriften wel een beetje ouderwets en onhandig. Wij geven je dan ook graag een paar moderne tips!

Pinterest

Een van de bekendste is natuurlijk Pinterest. Als je een account aanmaakt kan je makkelijk verschillende plaatjes pinnen - liken - en deze later toevoegen aan een prikbord. Zo ontstaat er een mooie collage van je favoriete items en stijlen. Bezoek de website van Pinterest voor meer informatie.

Canva

Deze website/app laat u in 5 eenvoudige stappen een moodboard maken.

Mag ik jullie afbeeldingen gebruiken voor mijn moodboard?

Ja graag zelfs. Laat u vooral inspireren door onze mooie fotocollectie en deel ze met uw vrienden op pinterest of een van de andere apps.

Links:

Pinterest

Canva

 

Tip: vraag gratis kleurstaal aan

Heeft u voor ogen hoe u de herinrichting wilt hebben? En daarbij ook de trap? Vraag dan gratis een kleurstaal aan. Dat geeft een heel goed beeld van kleuren en designs van materialen voor uw trap en hoe u dat vindt passen bij de rest van het interieur.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
18 juli 2019

Keepboomtrap renoveren

Heb jij thuis een keepboomtrap, maar ben je er niet helemaal tevreden mee? Of past de kleur van je trap niet meer bij je interieur?...
23 april 2019

Houd rekening met uw huisdier bij de traprenovatie

Uw pas geschilderde trap ligt er strak en fris bij en dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. U doet zelfs elke keer...
30 januari 2019

Een split level woning? Zo verbind je de verdiepingen met elkaar.

Een split level woning is voor veel mensen een enorme uitdaging qua inrichting. Hoe ga je om met al die verschillende niveaus? En hoe zorg...