fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

05 januari 2018
Het is belangrijk om voordat u begint met een grote verbouwing of herinrichting van uw interieur eerst helder te hebben wat  u wil. Zeker wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent wat de juiste stijl is voor de woning. Het is belangrijk om van te voren een paar duidelijke aanknopingspunten te hebben. Zodat uiteindelijk alles goed bij elkaar past. Een goed moodboard is daarbij heel erg handig.

Hoe doe ik dat?

Een moodboard kan daar enorm aan bijdragen. Een moodboard – sfeerbord – is een verzameling van verschillende interieurplaatjes  geplakt op een groot stuk papier – board – . Echter is het plakken en knippen uit tijdschriften wel een beetje ouderwets en onhandig. Wij geven je dan ook graag een paar moderne tips!

Pinterest

Een van de bekendste is natuurlijk Pinterest. Als je een account aanmaakt kan je makkelijk verschillende plaatjes pinnen - liken - en deze later toevoegen aan een prikbord. Zo ontstaat er een mooie collage van je favoriete items en stijlen. Bezoek de website van Pinterest voor meer informatie.

Canva

Deze website/app laat u in 5 eenvoudige stappen een moodboard maken.

Mag ik jullie afbeeldingen gebruiken voor mijn moodboard?

Ja graag zelfs. Laat u vooral inspireren door onze mooie fotocollectie en deel ze met uw vrienden op pinterest of een van de andere apps.

Links:

Pinterest

Canva

 

Tip: vraag gratis kleurstaal aan

Heeft u voor ogen hoe u de herinrichting wilt hebben? En daarbij ook de trap? Vraag dan gratis een kleurstaal aan. Dat geeft een heel goed beeld van kleuren en designs van materialen voor uw trap en hoe u dat vindt passen bij de rest van het interieur.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.