• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Landelijke trappen

Maak van jouw oude trap een prachtige landelijke trap!

Wat zijn landelijke trappen?

Of je nu een landelijke trap wilt renoveren of een versleten trap nieuw leven wilt inblazen met een landelijke uitstraling, Next Step Traprenovatie is dé plek voor landelijke trappen. Ontdek meer over de kenmerken van landelijke trappen en onze materialen, en laat je inspireren!

Landelijke trappen zijn trapontwerpen die geïnspireerd zijn op de rustieke en landelijke stijl. Ze stralen een warme, authentieke sfeer uit en passen goed bij landelijke interieurs. Landelijke trappen hebben vaak kenmerken zoals houten materialen en natuurlijke afwerkingen. Ze kunnen zowel open als dicht zijn en hebben vaak robuuste balustrades, gedraaide spijlen en decoratieve elementen zoals gesneden houtwerk.

Deze trappen zijn ontworpen om een gevoel van gezelligheid en authenticiteit toe te voegen aan een huis. Of het nu gaat om een renovatie van een bestaande landelijke trap of het creëren van een ‘nieuwe’ trap met landelijke stijl, landelijke trappen zijn een prachtige toevoeging aan ieder interieur.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Renovatie van een landelijke trap

Kan jouw trap wel een opknapbeurt gebruiken? En ben je helemaal weg van de landelijke stijl? Dan ben je bij Next Step Traprenovatie aan het juiste adres. Er zijn verschillende redenen om voor ons te kiezen. Zo heb je de keuze uit een breed scala aan designs qua overzettreden en stootborden. Deze passen perfect bij de landelijke stijl.

Elk huis en elke trap is uniek, wij zorgen ervoor dat we de renovatie aanpassen aan de specifieke afmetingen van de landelijke trap. Een traprenovatie wordt dan ook uitgevoerd door onze vakmannen, zonder hak- en breekwerk. Dankzij hun expertise en de hoogwaardige kwaliteit van de overzettreden, geniet je nog jaren van je landelijke trap!

Landelijke open trap

Een landelijke open trap is een prachtige blikvanger in elk huis met zijn warme en authentieke uitstraling. Het kenmerkende van een landelijke open trap is dat deze geen stootborden heeft, waardoor de treden aan beide zijden zichtbaar zijn. Dit creëert een gevoel van ruimtelijkheid en laat het natuurlijke licht door de trap heen stromen. Hierdoor ontstaat een luchtige en open sfeer.

Landelijke dichte trap

Een landelijke dichte trap is een ideale keuze wanneer je voorkeur geeft aan een meer traditionele en knusse uitstraling. In tegenstelling tot een open trap, heeft een landelijke dichte trap stootborden die de ruimte tussen de treden bedekken. Deze trappen bieden een gevoel van privacy en veiligheid, terwijl ze nog steeds de warmte en karakter van een landelijke stijl behouden. Ook geven stootborden een isolerende werking voor zowel geluid als warmte.

Duurzaam en onderhoudsvrij

De trapelementen van Next Step Traprenovatie zijn duurzaam en onderhoudsvrij. Lees meer over de voordelen van ons materiaal:

  • Hoogwaardige kwaliteit – Next Step Traprenovatie maakt gebruik van hoogwaardige materialen die speciaal zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Ze zijn bestand tegen slijtage, vlekken, krassen en andere vormen van beschadiging.
  • Onderhoudsvrije afwerking – De traponderdelen worden afgewerkt met een speciale coating die het oppervlak beschermt en onderhoudsvrij maakt. Deze coating is gemakkelijk schoon te maken. Een regelmatige reiniging met een vochtige doek is voldoende om de trap in optimale staat te houden.
  • Bestand tegen vocht en hitte – Trapelementen van Next Step Traprenovatie zijn bestand tegen vocht- en temperatuurveranderingen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Ze zullen niet uitzetten, krimpen of vervormen

Al met al zorgt het gebruik van duurzame materialen, onderhoudsvrije afwerking en bestendigheid tegen vocht en temperatuurveranderingen ervoor dat de traponderdelen van Next Step Traprenovatie een lange levensduur hebben. Dit blijkt ook uit onze 20 jaar antislip garantie.

Landelijke stijl: laat je inspireren!

Laat je inspireren door de prachtige designs van Next Step. Blader door de verschillende houtlook ontwerpen in de catalogus. Of je nu gaat voor een landelijke trap in een modern interieur voor een opvallend contrast, of juist een landelijk interieur wilt aanvullen met een trap die aansluit bij de rest van de ruimte, de voorbeelden van trappen in landelijke stijl geven je ongetwijfeld nieuwe ideeën en inspiratie.

Offerte aanvragen voor traprenovatie

Ben je geïnteresseerd in een traprenovatie door Next Step? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Neem contact op of vul het formulier in.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit