• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Nieuwbouwwoning afwerken

Met een vurenhouten trap Laat je vuren trap renoveren, vraag een offerte aan

De perfecte afwerking voor de vurenhouten trap in je nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwhuis is als een blank canvas waar je nog alles aan kunt veranderen. Je loopt door je nieuwe huis en alles kan nog: van zeer klassiek, met fluwelen meubels en zware gordijnen, tot heel modern, met alleen het hoognodige meubilair en een betonnen vloer.

Ook die vurenhouten trap die in bijna alle nieuwbouwwoningen zit is perfect voor een grondige make-over. Dit neutrale materiaal kan nog alle kanten op door het te bekleden met overzettreden. Creëer de trap, en het nieuwbouwhuis, van je dromen!

Nieuwbouwtrap afwerken

Een vurenhouten trap is makkelijk te bewerken en relatief goedkoop, daarom vind je hem in veel nieuwbouwwoningen. Maar hij is eigenlijk niet geschikt om lang als trap te dienen. Ook vinden veel mensen hem koud en ruw overkomen.

De oplossing? Het bekleden van je vurenhouten nieuwbouwtrap met een ander materiaal! Zo krijg je de stijl in huis die jij wilt en wordt je trap duurzaam en veilig.

Ontdek de mogelijkheden met traprenovatie!Vraag een vrijblijvende offerte aan
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Nieuwbouw bekleden met Next Step

Zoveel keus, dat kan ook weleens tot keuzestress leiden! Surf eens een beetje over het internet of vraag die vrienden met die gewéldige trap welk materiaal het is. Ga je voor stoer, romantisch of juist modern? Klassiek hout past in bijna elk interieur, terwijl je met leer of blauwstaal een gewaagdere sfeer neerzet.

Vergeet de details niet

Heb je de kleur en het materiaal eenmaal op het oog, dan ben je er bijna. Vergeet natuurlijk de verdere afwerking niet! Wat denk je van stootborden in een andere kleur dan de rest van de trap? Of lichtjes in de trap voor een bijzonder effect? De overzettreden van Next Step zijn anti-slip, duurzaam en onderhoudsarm. Zo lijkt je trap in jouw nieuwe huis over vele jaren nog steeds gloednieuw!

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier onze volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit