• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie vurenhouten trap

De uitstraling van echt hout, zonder het onderhoud

Traprenovatie van een vurenhouten trap

Een wit geschilderde vurenhouten trap is een van de meest gebruikte trappen in Nederland. Er zit echter wel een groot nadeel aan: het onderhoud. Daarom hebben wij het perfecte alternatief ontwikkeld. Next Step is net zo mooi, maar dan antislip en slijtvrij. Geen onderhoud meer nodig dus.

Duurzaam materiaal

Een trap van echt vurenhout is gevoelig voor krassen en is daarom om de twee á drie jaar toe aan een nieuwe schilderbeurt. Omdat het vuren hout een zachte houtsoort is, is het daarnaast gevoelig voor beschadigingen. Oppassen dus.

Bij de trappen van Next Step hoef je niet zo voorzichtig met jouw trap om te gaan. Het materiaal dat wij gebruiken wordt voorzien van een unieke antislip coating, is tevens ijzersterk en niet gevoelig voor krassen of beschadiging wanneer er water in de nerven loopt. Je kunt er dus zorgeloos oplopen met jouw modderige laarzen, als je dat wilt.

Tal van kleuren en structuren

Het mooie aan Next Step is daarnaast dat je kunt kiezen voor verschillende kleuren en structuren. Stoer grijs beton bijvoorbeeld, warm eikenhout of – uiteraard – mooi klassiek wit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Zo werkt het

Wij geven jouw trap binnen één dag een compleet nieuwe uitstraling. Dat werkt als volgt: we bekleden jouw huidige trap met nieuwe treden, met overzettreden. Daarnaast kunnen we ook nieuwe stootborden, trapleuningen en -verlichting plaatsen. Na één dag heb jij dus een volledig gerenoveerde trap van topkwaliteit die jarenlang meegaat.

Milieuvriendelijke trap

Wij leveren alleen trappen van milieuvriendelijk materiaal met ambachtelijke kwaliteit. Al het hout dat wij gebruiken heeft een FSC®-label. Dit betekent dat het uit bossen komt die duurzaam beheerd en geëxploiteerd worden.

Verrassend voordelig

Wat het kost om deze trap van Next Step te laten plaatsen, kunnen we niet precies zeggen. Dat komt omdat we iedere trap aanpassen op jouw specifieke wensen. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan, dan komt een monteur zo snel mogelijk bij jou op bezoek om alle mogelijkheden te bespreken.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit