• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Design trappen

Jouw oude trap transformeren naar een design trap zonder dat je een geheel nieuwe trap hoeft aan te schaffen; dat kan met onze overzettreden.

Design trappen

Wanneer het gaat om design trappen, dan hebben we het over bijzondere trappen. Dit zijn trappen die afwijken qua vorm, materiaal en afwerking. Mist jouw interieur een opvallende design trap? Next Step Traprenovatie maakt van jouw versleten trap weer een prachtige droomtrap!

Verschillende ontwerpstijlen

Bij Next Step bieden we een uitgebreide collectie aan ontwerpen voor design trappen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houtlook, betonlook, blauwstaal look, wit of zwart design. Zo is er voor ieder interieur een passend design beschikbaar. Je kunt er tevens voor kiezen om de designs van de overzettreden en stootborden af te wisselen. Op die manier maak je jouw design trap nóg unieker.

Match eiken treden met robuuste stootborden in beton decor voor een moderne combinatie. Of combineer donkere houtlook stootborden met witte overzettreden. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie.

Voordelen van traprenovatie

Laat jouw oude trap omtoveren in een heuse eye-catcher! Next Step Traprenovatie brengt vele voordelen met zich mee. Je vindt ze hieronder.

  • Duurzaamheid – Next Step traprenovatie maakt gebruik van hoogwaardige HPL-materialen die bestand zijn tegen slijtage en vlekken. Dit betekent dat de design trap er jarenlang als nieuw uit blijft zien.
  • Veiligheid – De overzettreden zijn voorzien van een anti-slipafwerking, waardoor de trap minder glad wordt en daarmee veiliger is om te belopen. De anti-slip structuur is niet zichtbaar, zoals bij strips het geval is.
  • Snelle installatie – Het renoveren van de design trap kan in slechts één dag worden gerealiseerd, waardoor je niet lang hoeft te wachten om te genieten van je vernieuwde trap.
  • Weinig overlast – Een traprenovatie door Next Step veroorzaakt weinig overlast in je huis, omdat er geen hak- en breekwerk nodig is en er weinig stof en vuil vrijkomt tijdens de installatie.
  • Maatwerk – De keuze qua traprenovatie pas je gemakkelijk aan aan je specifieke behoeften en voorkeuren. Er zijn verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar, zodat je een trap ontwerpt die perfect bij het interieur past.
  • Kostenbesparing – Wanneer je kiest voor een traprenovatie, dan bespaar je veel geld. Het is doorgaans vele malen goedkoper dan het installeren van een nieuwe trap, omdat het materiaal en de installatiekosten lager zijn. Dit betekent dat je geld bespaart en toch een vernieuwde design trap hebt.

Uniek HPL-materiaal

Voor onze traprenovaties kiezen we bewust voor HPL-overzettreden en stootborden. HPL is een type trapbekleding, bestaande uit verschillende lagen papier of textiel die onder hoge druk en temperatuur worden samengeperst. Hierdoor heb je uiteindelijk één stevige en duurzame plaat die je voor verschillende doeleinden gebruikt, in dit geval dus trapbekleding.

Het grote voordeel is dat je ze over de bestaande traptreden heen plaatst, zonder dat er hak- en breekwerk nodig is. HPL-overzettreden en stootborden zijn bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt.

Next Step afbeelding - 1

Duurzaamheid

Een traprenovatie van je design trap resulteert in een trap die nog jaren mee gaat. HPL-overzettreden en stootborden zijn slijtvast en bestand tegen krassen en deuken. Hierdoor zien ze er ook na jaren nog steeds goed uit.

Naast duurzaam is het Next Step materiaal ook enorm milieuvriendelijk. HPL-overzettreden en stootborden zijn milieuvriendelijk omdat ze gemaakt zijn van gerecyclede materialen en recyclebaar zijn. Het productieproces van HPL heeft bovendien een laag energieverbruik, wat het ook een duurzame keuze maakt.

Vraag een offerte aan

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een traprenovatie? Onze adviseurs helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jou. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Je hebt al een complete traprenovatie vanaf €2850,- incl. btw én montage.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit