fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Dichte trap bekleden? Binnen één dag heeft je trap een andere look!

Dichte trap bekleden

Je hebt een dichte trap, maar nu zoek je het aangewezen bedrijf om deze trap te bekleden… Stop met zoeken. Next Step is de specialist als het om trapbekleding gaat! Met jarenlange ervaring en vakmensen die alles weten van trapbekleding, zijn we je graag van dienst. Voor iedere trap heeft Next Step de oplossing in huis. Kies voor het beste, kies voor betaalbare trapbekleding die niets te wensen over laat. Laat uw dichte trap bekleden door Next Step! Dan weet je zeker dat het goed zit.

 

Kwaliteit in trapbekleding

Je trap is een blikvanger. Een dichte trap is een imposante verschijning. Een sfeerbepaler van jewelste. Maar nu is het dus tijd om de trap te bekleden, een nieuw ‘gezicht’ te geven. Maar je wil wel je eigen sfeertje bewaren. Dat snappen wij ook, dat komt helemaal goed. Next Step is een garantie voor kwaliteit en de mogelijkheden voor het bekleden van je dichte trap zijn legio. Hout-, steen of een ander flitsend design… Laat je verrassen door de collectie van Next Step!

Kleur, functionaliteit en beleving

Onze adviseur komt graag bij je over de vloer om over trapbekleding van je dichte trap te praten. Gratis en geheel vrijblijvend kun je een offerte aanvragen. Zo kun je in je eigen omgeving tal van kleuren bekijken en vergelijken en het materiaal testen waarmee je trap bekleed gaat worden. Maak een weloverwogen keuze. Kies voor een dichte trap die na traprenovatie helemaal past bij de sfeer van de woning. Kleur, functionaliteit, beleving… Nieuwe trapbekleding van je trap, of deze nu hout, staal of beton is, maakt wonen extra mooi. Binnen één dag kan je trap al een andere look hebben!

Nooit meer schuren of schilderen

Elke traptrede van Next Step wordt volgens een uniek productieproces gemaakt. De treden zijn van topkwaliteit, namelijk slijtvast HPL. Dit is een combinatie van papier en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars. Dit pakket wordt onder hoge temperatuur samengeperst tot een snoeiharde bekledingsplaat. Alles kan na traprenovatie op jouw dichte trap uit de voeten. De bekleding van je trap is top. Daar zorgt Next Step voor.Je trap is waterdicht en elke trede is kras- en slijtvast, maar ook bestand tegen hitte, stoten of vlekken. De traptreden hebben aan de bovenkant een stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig. Dankzij de speciale toplaag hoef je je traptreden nooit meer te schuren, te schilderen of op te knappen. Next Step is namelijk een onderhoudsvrij product!

Meer info of advies over trapbekleding van je dichte trap? Neem geheel vrijblijvend contact op. Bel of mail, we helpen je graag. En… snel.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd