fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Dichte trap bekleden? Binnen 1 dag heeft uw trap een andere look!

Dichte trap bekleden

U heeft een dichte trap, maar nu zoekt u het aangewezen bedrijf om uw trap te bekleden… Stop met zoeken. Next Step is de specialist als het om trapbekleding gaat! Met jarenlange ervaring en vakmensen die alles weten van trapbekleding, zijn we u graag van dienst. Voor iedere trap heeft Next Step de oplossing in huis. Kies voor het beste, kies voor betaalbare trapbekleding die niets te wensen over laat. Laat uw trap bekleden door Next Step! Dan weet u dat het goed zit.

Kwaliteit in trapbekleding

Uw trap is een blikvanger. Een dichte trap is een imposante verschijning. Een sfeerbepaler van jewelste. Maar nu is het dus tijd om uw trap te bekleden, een nieuw ‘gezicht’ te geven. Maar u wilt wel uw eigen sfeertje bewaren. Dat snappen wij ook, dat komt helemaal goed. Next Step is een garantie voor kwaliteit en de mogelijkheden voor het bekleden van uw dichte trap zijn legio. Houtstructuur, steendessin, een flitsend design… Laat u verrassen door de collectie van Next Step!

Kleur, functionaliteit en beleving

Onze adviseur komt graag bij u over de vloer om over trapbekleding van uw dichte trap te praten. Gratis en geheel vrijblijvend kunt een offerte aanvragen. Zo kunt u in uw eigen omgeving tal van kleuren bekijken en vergelijken en het materiaal testen waarmee uw trap bekleed gaat worden. Maak een weloverwogen keus. Kies voor een dichte trap die na traprenovatie helemaal past bij de sfeer van de woning en uw eigen identiteit. Kleur, functionaliteit, beleving… Nieuwe trapbekleding van uw trap, of deze nu hout, staal of beton is, maakt wonen extra mooi. Bij Next Step heeft u de keuze uit een complete traprenovatie of de keus voor overzettreden. Binnen 1 dag heeft uw trap een andere look!

Nooit meer schuren of schilderen

Elke traptrede van Next Step wordt volgens een uniek productieproces gemaakt. De treden zijn van topkwaliteit, namelijk slijtvast HPL. Dit is een combinatie van papier en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars. Dit pakket wordt onder hoge temperatuur samengeperst tot een snoeiharde bekledingsplaat. Alles kan na traprenovatie op uw dichte trap uit de voeten. De bekleding van uw trap is top. Daar zorgt Next Step voor. Uw trap is waterdicht en elke trede is kras- en slijtvast, maar ook bestand tegen hitte, stoten of vlekken. De traptreden hebben aan de bovenkant een stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig. Dankzij de speciale toplaag hoeft u uw dichte trap nooit meer te schuren, te schilderen en uw trap op te knappen. De nieuwe trap is na trapbekleding onderhoudsvrij!

Meer info of advies over trapbekleding van uw dichte trap? Neem geheel vrijblijvend contact op. Bel of mail, we helpen u graag. En… snel.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd