fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Open trap bekleden? Wij bekleden uw open trap in de kleur en met de uitstraling zoals u dat wenst.Ja, ik wil een gratis offerte!

Open trap bekleden

Trappen zijn er in alle soorten en maten. Daar weten we bij Next Step alles van. Een spiltrap, een dichte trap of een open trap… Beton, hout of staal… Wij bekleden alles. Snel, goed en betaalbaar.

Lekker ruimtelijk

Veel mensen hebben een open trap in huis. Functioneel, maar ook lekker ruimtelijk. Een open trap is een sieraad in de woonkamer. Een geweldige blikvanger. Natuurlijk wilt u dat uw open trap al die mooie blikken blijft vangen… Geen probleem. Dat effect sorteert u zeker wanneer u uw open trap laat renoveren door de vakmensen van Next Step. U kunt kiezen uit een complete nieuwe trap of u laat de treden van uw open trap opnieuw bekleden met zogenaamde overzettreden. Binnen 1 dag heeft u een trap met een ‘wauw gevoel’!

Maatwerk

Wij bekleden uw open trap in de kleur en met de uitstraling zoals u dat wenst. U kunt de treden zelfs met een geheel eigen dessin laten bekleden. Iedere trap en elke traprenovatie is anders, maar wij leveren maatwerk. Zonder hakken en breken! Renovatie zonder troep in huis! Wilt u een prachtige houtstructuur of ‘betonlook’? Een flitsende, moderne kleur, misschien knalrood? Onze collectie heeft alles wat u wenst. Wij geven kleur aan uw open trap en bieden maatwerk.

Slijtvast en onderhoudsvrij

Trapbekleding van Next Step is top. De nieuwe bekledingsplaat van uw trede is gemaakt van Resopal, ijzersterk, kras- en slijtvast, waterdicht en kindvriendelijk. Dit dankzij de stroeve (antislip) structuur. Lekker veilig dus! Iedereen kan er op uit de voeten. Even lekker zitten op uw open trap in de huiskamer, kopje koffie er bij… Maakt u geen zorgen. De treden zijn bestand tegen hitte en een vlekje werkt u in mum van tijd weg. Trapbekleding van Next Step geeft uw trap een ‘treedje voor’. Voortaan is uw open trap ook onderhoudsvrij. Dat is ideaal.

Wilt u onze collectie vrijblijvend bekijken? Vul het offerte formulier in en u ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. Zoveel mensen, zoveel wensen… Maar Next Step kan aan alle wensen voldoen.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd