• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Open trap bekleden?

Jouw open trap bekleden in de kleur en met de uitstraling zoals jij dat wenst. Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Laat jouw open trap bekleden

Trappen zijn er in alle soorten en maten. Een spiltrap bekleden, dichte trap bekleden of open trap bekleden. Beton, hout of staal. Je kunt bij ons terecht om alle soorten trappen te bekleden. Snel, goed én betaalbaar. Ontdek wat de mogelijkheden zijn om jouw open trap te bekleden.

Ruime collectie aan kleuren

De decor collectie van Next Step Traprenovatie is groot. Weet je nog niet welke kleur er op de trap moet komen? Bij ons heb je keuze uit vele houtsoorten en verschillende kleuren. Er is van alles mogelijk om jouw open trap te bekleden.

Houtlook of toch betonlook?

Wil je beuken, noten of eiken? Of wil je juist een hele andere look dan een houtstructuur? Er is van alles mogelijk. Zo kun je ook kiezen voor een betonlook traprenovatie. Samen met onze adviseur kom je er altijd uit. Next Step Traprenovatie bekleed jouw open trap zoals jij dat wenst. Neem een kijkje bij onze voorbeelden en doe alvast wat inspiratie op.

Open trap bekleden biedt veel mogelijkheden

De kleuren zijn eindeloos. Kun je niet kiezen? Het combineren van kleuren is ook mogelijk. Eiken treden in combinatie met betonnen stootborden of juist een donkere tint met witte stootborden, voor een groot contrast. 

Ontdek welke combinatie het beste bij jouw interieur past. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een échte blikvanger

Veel mensen hebben een open trap in huis. Functioneel, maar ook lekker ruimtelijk. Een open trap is een geweldige blikvanger. Natuurlijk wil je dat jouw open trap al die mooie blikken blijft vangen. Dat is geen probleem met de veelzijdige designs van Next Step!

Next Step afbeelding - 1

Open trap bekleden creëert een nieuwe uitstraling

Dat effect creëer je zeker wanneer je jouw open trap laat renoveren door de vakmensen van Next Step Traprenovatie. Je kunt kiezen uit een complete nieuwe trap of je laat de treden van jouw open trap opnieuw bekleden met zogenaamde overzettreden. Binnen één dag heb jij een trap met een nieuwe uitstraling! Een trap naar jouw wensen, passend bij jouw interieur.

Jouw open trap dichtmaken

Een open trap is lekker ruimtelijk. Wil je toch jouw open trap dicht maken, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Jouw open trap kunnen wij renoveren tot de gewenste dichte trap. Stootborden, de (schop)planken tussen de treden, worden geplaatst om jouw open trap dicht te maken. 

Een dichte trap kan jouw interieur een luxe uitstraling geven. Daarnaast is het veilig voor kleinere kinderen, ze kunnen zo namelijk niet tussen de treden door vallen. Ook zorgt het voor minder warmteverlies en heb je minder last van externe geluiden. De stootborden houden het geluid en de warmte namelijk tegen.

Open trap bekleden is maatwerk

Wij bekleden jouw open trap in de kleur en met de uitstraling zoals jij dat wenst. Je kunt de treden zelfs met een geheel eigen design laten bekleden. Iedere trap en elke traprenovatie is anders, maar wij leveren maatwerk. Zonder hakken en breken! Een renovatie zonder troep in huis! 

Wil je een prachtige houtstructuur of betonlook? Onze collectie heeft alles wat jij wenst. Bij de renovatie van jouw open trap krijgt de trap kleur en bieden wij maatwerk.

Next Step afbeelding - 1

Slijtvast, veilig én onderhoudsvrij

Trapbekleding van Next Step Traprenovatie is top. De nieuwe bekledingsplaat van jouw trede is gemaakt van Resopal; ijzersterk, kras- en slijtvast, waterdicht en kindvriendelijk. Dit dankzij de stroeve (antislip) structuur. Lekker veilig dus! 

Iedereen kan zonder zorgen de trap op en af. De treden zijn bestand tegen hitte en de druppel koffie werk je in mum van tijd weg. Dankzij de unieke toplaag is jouw open trap voortaan ook onderhoudsvrij, in tegenstelling tot geschilderde houten treden die eens in de paar jaar opnieuw geschilderd dienen te worden.

Meer weten over het bekleden van een open trap?

Onze adviseurs helpen jou graag bij het maken van een keuze. Hij laat graag onze collectie zien met behulp van kleurstalen. Laat je informeren over het materiaal waar Next Step Traprenovatie gebruik van maakt bij het bekleden van jouw open trap. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen op maat of contact opnemen met Next Step Traprenovatie.

Jouw open trap laten bekleden?Vraag een offerte aan!
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit