Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
BEREIKBAAR VOOR IEDEREENWIJ MAKEN GRAAG EEN OFFERTE VOOR U OP MAATJa, ik wil een gratis offerte!

Kosten traprenovatie

Een trap is een blikvanger in uw woning en moet er dus goed uitzien. Kwaliteit, functionaliteit, uitstraling… Ga voor de overtreffende trap, ga voor een betaalbare prijs zonder onverwachte kosten. Ga voor Next step!

Traprenovatie is de moeite waard. Zeker wanneer u de renovatie van uw trap uitbesteed aan een vakman, dus kies voor een specialist. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen en onverwachte kosten te staan!

Offerte op maat

Natuurlijk wilt u graag weten wat de kosten zijn van traprenovatie, dat is logisch, maar zo eenvoudig is dat niet. Bij traprenovatie hebben we te maken met maatwerk. Ten eerste is de ene trap is de andere niet. Ten tweede wilt u graag een trap in huis die helemaal bij uw wensen past. Daarom kunnen we pas als we alles goed in kaart hebben gebracht een offerte op maat maken. Deze offerte geeft dan de prijs van uw traprenovatie weer. Snel, helder en overzichtelijk.

"Gegarandeerd vaste prijs"

Afspraak is afspraak.
Dus geen verassingen of extra kosten achteraf

Gratis advies

Daarom kunt u contact opnemen met ons of een afspraak maken met onze adviseur, deze komt graag bij u langs voor een gratis advies. Tijdens dat gesprek neemt hij stalen mee, geeft zijn visie, en bespreekt samen met u de mogelijkheden. Eén ding is zeker, een bezoekje van Next Step is beslist de moeite waard.

Het renoveren van een trap mag nooit een overhaaste beslissing zijn. Traprenovatie is vakwerk, advies op maat. Een goed verhaal, een eerlijke prijs, een kwaliteitsproduct, snelle montage en keurige afwerking… Dat is Next Step ten voeten uit. De traprenovatiespecialist bij uitstek. Onze klanttevredenheid is groot. Dat zegt genoeg. In principe kunnen we in 1 dag uw nieuwe trap plaatsen. Zonder hak- en breekwerk, zonder rompslomp. Dat is een fijn gevoel.

Vraag direct en een offerte aan of neem contact met ons op. Geheel vrijblijvend. We zijn u graag van dienst en maken graag een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden voor traprenovatie zijn en zetten de kosten voor u op een rijtje. Dus, duidelijk en zonder verrassingen achteraf! Je hebt goed, beter, best. Next Step is topkwaliteit, alleen het beste is voor ons goed genoeg.

"Standaard betalen na oplevering"

Geen gedoe met aanbetalingen of financieringen.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd