fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
EEN TRAPRENOVATIE HEEFT U VANAF €3.000,- incl. BTW en GRATIS LED-VERLICHTING!INCLUSIEF GRATIS LED-VERLICHTING T.W.V. €455,-
VRAAG SNEL EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE AAN
Ja, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie kosten

Een trap is een blikvanger in uw woning en moet er dus goed uitzien. Kwaliteit, functionaliteit, uitstraling… Ga voor de overtreffende trap, ga voor een betaalbare prijs zonder onverwachte kosten. Ga voor Next step. Bij ons heeft u een traprenovatie vanaf €3.000,- incl. BTW inclusief gratis LED-verlichting t.w.v. €455,-!

Traprenovatie is de moeite waard. Zeker wanneer u de renovatie van uw trap uitbesteedt aan vakmensen, dus kies voor een specialist. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen en onverwachte kosten te staan!

Offerte op maat

Natuurlijk wilt u graag weten wat de kosten zijn van traprenovatie, dat is logisch, maar zo eenvoudig is dat niet. Bij traprenovatie hebben we te maken met maatwerk. Ten eerste is de ene trap is de andere niet. Ten tweede wilt u graag een trap in huis die helemaal bij uw wensen past. Daarom kunnen we pas als we alles goed in kaart hebben gebracht een offerte op maat maken. Deze offerte geeft dan de prijs van uw traprenovatie weer. Snel, helder en overzichtelijk.

"Gegarandeerd vaste prijs"

Afspraak is afspraak.
Dus geen verrassingen of extra kosten achteraf

Gratis advies

Daarom kunt u contact opnemen met ons of een afspraak maken met onze adviseur, deze komt graag bij u langs voor een gratis advies. Tijdens dat gesprek neemt hij kleurstalen mee, geeft zijn visie, en bespreekt samen met u de mogelijkheden. Eén ding is zeker, een bezoekje van Next Step is beslist de moeite waard.

Het renoveren van een trap mag nooit een overhaaste beslissing zijn. Traprenovatie is vakwerk, advies op maat. Een goed verhaal, een eerlijke prijs, een kwaliteitsproduct, snelle montage en keurige afwerking… Dat is Next Step ten voeten uit. De traprenovatiespecialist bij uitstek. Onze klanttevredenheid is groot. Dat zegt genoeg. In principe kunnen we in één dag uw nieuwe trap plaatsen. Zonder hak- en breekwerk, zonder rompslomp. Dat is een fijn gevoel.

Hoeveel kost een traprenovatie?

Het voordeel van een traprenovatie door Next Step is dat u maar liefst 20 jaar garantie krijgt. De reden dat wij dit kunnen garanderen is door de goede kwaliteit van onze materialen. Onze traptreden zijn antislip (met een antislipwaarde van R10) en slijtvast (slijtwaarde van AC5), hierdoor weten wij ook zeker dat uw trap tenminste 20 jaar mee gaat. Hierdoor is de investering wellicht wat hoger dan een standaard traprenovatie of een traprenovatie met PVC, maar gaat de trap veel langer mee. Verder is een trap maatwerk, de exacte kosten kunnen verschillen per trap. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal traptreden (gemiddeld 13 treden), of u een open of dichte trap heeft en eventueel aanvullende opties zoals LED-verlichting.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. We zijn u graag van dienst en maken graag een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden voor traprenovatie zijn en zetten de kosten voor u op een rijtje.

Dus, duidelijk en zonder verrassingen achteraf!

"Standaard betalen na oplevering"

Geen gedoe met aanbetalingen of financieringen.

Waarom kan ik alleen een prijsindicatie ontvangen door een offerte aan te vragen?

We krijgen heel vaak foto’s van trappen doorgestuurd via social media met de vraag of we op basis hiervan een prijsindicatie kunnen geven. Altijd verwijzen we dan naar het offerte aanvraagformulier op onze website. Waarom? Daar hebben we verschillende redenen voor.

Ten eerste willen wij u zo goed en concreet mogelijk kunnen adviseren. Wanneer u alle stappen doorloopt van het aanvraagformulier weten we zeker dat er geen belangrijke informatie ontbreekt. Zo wordt bijvoorbeeld wel eens vergeten een plaatsnaam te benoemen, terwijl dat juist erg bepalend is voor de prijs vanwege de toeslag die eroverheen komt naarmate u verder weg woont.

Ook voor ons is het voordeliger, want het is natuurlijk overzichtelijker om alle aanvragen op één plek binnen te krijgen. Maar het is niet alleen makkelijk, er zit ook nog een juridisch verhaal achter. Wanneer u een offerte aanvraagt ontvangt u van ons een offerte met een offertedatum. Tot deze datum zijn de geoffreerde prijzen geldig. Wanneer u een aanvraag via social media doet, kunnen er niet dit soort voorwaarden aan verbonden worden.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd