fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
EEN TRAPRENOVATIE HEB JE VANAF €3.000,- incl. BTW en GRATIS LEDVERLICHTING!INCLUSIEF GRATIS LEDVERLICHTING T.W.V. €455,-
VRAAG SNEL EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE AAN
Ja, ik wil een offerte op maat!

Traprenovatie kosten

Een trap is een blikvanger in jouw woning en moet er dus goed uitzien. Kwaliteit, functionaliteit, uitstraling… Ga voor de overtreffende trap, ga voor een betaalbare prijs zonder onverwachte kosten. Ga voor Next step. Bij ons heb je een traprenovatie vanaf €3.000,- incl. BTW inclusief gratis ledverlichting t.w.v. €455,-! Op deze pagina leggen we je alles uit over de kosten van een traprenovatie.

Wat bepaalt de kosten van jouw traprenovatie?

De kosten van jouw traprenovatie worden bepaald door een aantal factoren:

  1. De vorm van de trap. Een steektrap is makkelijker te renoveren dan een trap met een draai erin. Dit zie je dan ook terug in de kosten.
  2. Het aantal treden van jouw trap. Meer treden betekent niet alleen meer materiaal maar ook meer werk.
  3. De afmeting van je treden.
  4. Open of dichte trap. Heb je een open trap, maar wil je deze dicht laten maken dan brengt dit extra kosten met zich mee voor de stootborden. Wanneer je al een dichte trap hebt maar je wilt in plaats van de huidige stootborden ook stootborden van Next Step, dan kost dit natuurlijk meer dan wanneer je alleen de treden zou renoveren. En heb je een open trap, dan kun je kiezen of je deze volledig rondom wil laten bekleden of alleen bovenkant en neus. Uiteraard zijn de kosten van de traprenovatie hoger wanneer je de hele trede laat bekleden.

Offerte op maat

Natuurlijk wil je graag weten wat de kosten zijn van jouw traprenovatie. Deze kun je op verschillende manieren achterhalen. Je kunt bijvoorbeeld het formulier hiernaast invullen om een offerte op te vragen. Op basis van jouw gegevens (aantal treden, open/dicht, plaats, etc.) gaan wij dan de prijs voor je berekenen. De offerte ontvang je al binnen een paar uur (met uitzondering van weekenden en feestdagen).

Zelf de kosten van jouw traprenovatie berekenen

Binnen een paar uur op maat een offerte ontvangen is natuurlijk al behoorlijk snel, maar indien gewenst kan het nog sneller. We hebben namelijk een tool ontwikkeld waarmee je eenvoudig en snel zelf de prijs van je traprenovatie kunt berekenen. Je vult stap voor stap je gegevens in en bij iedere stap zie je gelijk al wat dit dan met de prijs doet. Op het eind kun je ervoor kiezen je ‘bestelling’ op te slaan als offerte, of je kunt direct bestellen en jouw traprenovatie gelijk in gang zetten!

"Gegarandeerd vaste prijs"

Afspraak is afspraak.
Dus geen verrassingen of extra kosten achteraf

Gratis advies

Heb je behoefte aan advies? Je kunt contact opnemen met ons of een afspraak maken met onze adviseur, deze komt graag bij je langs voor een gratis advies. Tijdens dat gesprek neemt hij kleurstalen mee, geeft zijn visie, en bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Eén ding is zeker, een bezoekje van Next Step is beslist de moeite waard.

Het renoveren van een trap mag nooit een overhaaste beslissing zijn. Traprenovatie is vakwerk, advies op maat. Een goed verhaal, een eerlijke prijs, een kwaliteitsproduct, snelle montage en keurige afwerking… Dat is Next Step ten voeten uit. De traprenovatiespecialist bij uitstek. Onze klanttevredenheid is groot. Dat zegt genoeg. In principe kunnen we in één dag jouw nieuwe trap plaatsen. Zonder hak- en breekwerk, zonder rompslomp. Dat is een fijn gevoel.

Gegarandeerd plezier van je nieuwe trap

Het voordeel van een traprenovatie door Next Step is dat je maar liefst 20 jaar garantie krijgt. De reden dat wij dit kunnen garanderen is door de goede kwaliteit van onze materialen. Onze traptreden zijn antislip (met een antislipwaarde van R10) en slijtvast (slijtwaarde van AC5), hierdoor weten wij ook zeker dat jouw trap tenminste 20 jaar mee gaat. Hierdoor is de investering wellicht wat hoger dan een standaard traprenovatie of een traprenovatie met PVC, maar gaat de trap veel langer mee.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. We zijn je graag van dienst en maken graag een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden voor traprenovatie zijn en zetten de kosten voor je op een rijtje.

Dus, duidelijk en zonder verrassingen achteraf!

"Duidelijke afspraken"

Ruim van tevoren worden onze betaalmethoden kortgesloten

Waarom kan ik alleen een prijsindicatie ontvangen door een offerte aan te vragen?

We krijgen heel vaak foto’s van trappen doorgestuurd via social media met de vraag of we op basis hiervan een prijsindicatie kunnen geven. Altijd verwijzen we dan naar het offerte aanvraagformulier op onze website. Waarom? Daar hebben we verschillende redenen voor.

Ten eerste willen wij je zo goed en concreet mogelijk kunnen adviseren. Wanneer je alle stappen doorloopt van het aanvraagformulier weten we zeker dat er geen belangrijke informatie ontbreekt. Zo wordt bijvoorbeeld wel eens vergeten een plaatsnaam te benoemen, terwijl dat juist erg bepalend is voor de prijs vanwege de toeslag die eroverheen komt naarmate je verder weg woont.

Ook voor ons is het voordeliger, want het is natuurlijk overzichtelijker om alle aanvragen op één plek binnen te krijgen. Maar het is niet alleen makkelijk, er zit ook nog een juridisch verhaal achter. Wanneer je een offerte aanvraagt ontvang je van ons een offerte met een offertedatum. Tot deze datum zijn de geoffreerde prijzen geldig. Wanneer je een aanvraag via social media doet, kunnen er niet dit soort voorwaarden aan verbonden worden.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd