fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie betonlookWil je een industriële uitstraling in je huis? Laat je trap renoveren in een betonlook!Ja, ik wil een gratis offerte!

Je trap renoveren in een betonlook

Betonlook kun je in elk interieur toepassen. In een strakke, zakelijke ruimte, maar ook in een moderne omgeving. Combineer je beton met bijvoorbeeld hout, dan krijg je een warme, natuurlijke uitstraling.

Houten trap met betonlook

De Next Step overzettreden lijken gemaakt van beton, maar zijn dat niet. Dat heeft zo z’n voordelen. De basis is hout, voelt warm en comfortabel aan, en de steenharde toplaag van iedere trede is kras- en slijtvast en antislip. Ideaal. Gemakkelijk schoon te houden en kleurvast. Deze ‘betonnen’ trap hoef je nooit te schuren of te verven.

Ontdek Narvic Dock

Een betonlook trap is de trend van tegenwoordig. De uitstraling van beton is strak en krachtig en past goed bij een modern of industrieel interieur.. Wil je je trap ook renoveren in een betonlook stijl? Dan is de kleur Narvic Dock uit onze collectie de beste keuze.

Onze betonlook overzettreden

De overzettreden voor je betonlook traprenovatie worden in eigen huis geproduceerd en zijn van topkwaliteit. Het hout is ecologisch verantwoord en heeft een FSC en PEFC label. Milieuvriendelijk dus. De toplaag van elke trede is gemaakt van slijtvast HPL. Het resultaat? Een prachtige antislip trap, gedrukt in jouw betonlook kleur en dessin.

Betonlook is helemaal van nu

Ontdek de mogelijkheden van Next Step Traprenovatie. Meer weten over de prijzen van een traprenovatie? Vraag dan eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Direct een offerte aanvragen?

Bekijk enkele voorbeelden van een betonlook traprenovatie

Waarom Next Step kiezen voor je betonlook traprenovatie?

Naast dat we helder zijn in onze communicatie, leveren we altijd tijdig, zodat je niet maandenlang op je gerenoveerde nieuwe trap hoeft te wachten. Daarnaast is jouw trap altijd voorzien van een antislip toplaag, wat het risico op uitglijden aanzienlijk vermindert. .

We hebben een intrinsieke motivatie om een resultaat neer te zetten dat je verwachtingen overtreft. Niet voor niets ook dat we gemiddeld beoordeeld worden met een 9,2 door onze klanten.

Deze referentie van de heer Knoppers illustreert onze werkwijze perfect:

Vanaf het begin tot plaatsing trap, erg tevreden, houden zich aan hun afspraken, wordt heel netjes gewerkt. Prima!

Meer referenties lezen? Kijk dan op onze Trustpilot pagina.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd