• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Trapelementen

Wil je graag een versleten trap laten renoveren? Kies dan voor Next Step Traprenovatie. Wij renoveren iedere trap met onze hoogwaardige trapelementen.

Hoogwaardige traponderdelen

Als expert in traprenovatie begrijpen we bij Next Step Traprenovatie dat het kiezen van de juiste trapelementen cruciaal is. Veiligheid, uitstraling en functionaliteit staan voorop in zakelijke projecten. Wij bieden daarom hoogwaardige traponderdelen voor een duurzame traprenovatie, speciaal afgestemd op de zakelijke markt.

Ons assortiment omvat overzettreden, massieve treden, stootborden, trapleuningen en trapverlichting. Hiermee realiseren we een complete traprenovatie, die naadloos aansluit bij de wensen van onze klant. Ontdek meer over onze traponderdelen en hoe deze de functionaliteit en uitstraling van trappen verhogen.

Next Step overzettreden

Overzettreden vormen de perfecte oplossing om efficiënt en eenvoudig bestaande trappen in zakelijke projecten te vernieuwen. Onze uitgebreide collectie designs biedt voor elk project passende opties.
Next Step overzettreden

Massieve Next Step treden

Ben je voor je project op zoek naar complete vervanging van traptreden? En wil je tegelijkertijd profiteren van Next Step voordelen? Kies dan voor de massieve Next Step treden.
Massieve Next Step treden

Houten overzettreden

Wanneer je een bestaande trap wilt laten renoveren en hout verkiest boven Next Step materiaal, ga dan voor houten overzettreden. Deze zijn beschikbaar in eikenhout, essenhout en beukenhout. Het hout is voorzien van het FSC®-keurmerk.
Houten overzettreden

Massief houten treden

Een bestaande constructie voorzien van massief houten treden? Ook dat kan. Hout is verkrijgbaar om volledig nieuwe treden te creëren. De massief houten treden worden eveneens geleverd en gemonteerd door onze specialisten.
Massief houten treden

Stootborden

Het dichten van open trappen of het vervangen van versleten stootborden? Samen met onze overzettreden geven we trappen in alle projecten een volledig nieuwe look.
Stootborden

Trapleuningen

De toevoeging van een trapleuning is wat een trap compleet maakt. Het verhoogt niet alleen de veiligheid van een trap, maar rondt het geheel ook perfect af. Kies uit opties zoals houtlook, RVS, zwart staal of een bijpassend Next Step design.
Trapleuningen

Trapverlichting

Door trapverlichting toe te voegen, creëer je extra sfeer en verhoog je tegelijkertijd de veiligheid van de trap in iedere zakelijke omgeving.
Trapverlichting

Kom je er niet uit? Wij adviseren je graag!

Weet je niet zeker of je moet gaan voor overzettreden of massieve treden? Of twijfel je tussen HPL en hout? Geen probleem. Neem contact met ons op en we adviseren je graag. We zullen de situatie in kaart brengen en je voorzien van ons advies.

Bestel losse traprenovatie onderdelen

Voor de aanschaf van losse traprenovatie onderdelen, zoals overzettreden en stootborden, kun je terecht bij Trappenmaat. Ideaal voor wanneer je zelf de renovatie uitvoert of een professional inhuurt. Selecteer eenvoudig het benodigde design en het aantal onderdelen voor je project.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit