• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Led trapverlichting

Verhoog de veiligheid en sfeer in je zakelijke project met led trapverlichting van Next Step Traprenovatie. Perfect voor architecten, aannemers, projectontwikkelaars of ondernemers die hun projecten willen voorzien van extra luxe én veiligheid.

Veelzijdige traprenovaties

Kies voor led trapverlichting tijdens je traprenovatie om niet alleen een warme sfeer te creëren, maar ook om de veiligheid van de trap te verhogen. Onze specialisten plaatsen de ledverlichting onder de traptreden, zichtbaar wanneer nodig en onzichtbaar als de verlichting uit is. Pas de lichtintensiteit aan je behoeften aan met een afstandsbediening voor elke gelegenheid.

Verschillende soorten trapverlichting

Uiteraard is er bij traponderdelen gedacht aan de wensen van onze klanten. Zo is de trapverlichting ook verkrijgbaar in verschillende soorten.

Next Step afbeelding - 1

↳ Next Step trapverlichting

Warm wit of koud wit

Elke sfeer vraagt om een andere lichtkleur. Met onze led trapverlichting kun je kiezen voor warm wit voor een gezellige uitstraling of koud wit voor een frisse, moderne sfeer. Beide opties voegen een uniek extraatje toe aan bijvoorbeeld een kantoor of woning.

Unieke plaatsingen

Standaard wordt de verlichting onder elke trede geplaatst, maar voor een speels effect kun je ook kiezen voor verlichting om de trede. Dit biedt een unieke uitstraling en kan ook kostenbesparend werken.

Met sensor of afstandsbediening

Een sensor onderaan de trap zorgt ervoor dat de verlichting automatisch aanspringt bij beweging, wat energie bespaart en het gemak verhoogt. Voor meer controle over de verlichting bieden we ook systemen met een afstandsbediening aan. Hiermee kun je zelf de intensiteit en het tijdstip van de verlichting bepalen.

Next Step afbeelding - 1

↳ Led trapverlichting

Antislip treden met verlichting

Goede verlichting is cruciaal voor de veiligheid, vooral in een zakelijke setting. Onze indirecte led verlichting onder de traptreden zorgt ervoor dat elke stap duidelijk zichtbaar is, zelfs in het donker. In combinatie met onze antislip treden zorgt dit voor optimale veiligheid.

Laat je inspireren en/of adviseren voor jouw project

Ben je op zoek naar inspiratie of advies voor je project? Dan kun je bij ons terecht, ook voor vragen omtrent led trapverlichting. Daarnaast is het voor alles essentieel dat je een design selecteert dat naadloos aansluit bij het zakelijke interieur. Onze collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden, van subtiele tot opvallende designs. Wil je onze collectie in het echt ervaren? Maak een afspraak en bezoek onze showroom. Wij staan voor je klaar met advies en ondersteuning.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit