• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Jouw trap in Drachten laten renoveren?

Binnen één dag klaar Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Binnen 1 dag renoveren we jouw trap in Drachten

Net verhuist naar een mooie koopwoning in Drachten, maar die trap is toch niet jouw stijl? Of is jouw bestaande trap hoognodig aan vernieuwing toe? Dan is traprenovatie inderdaad een goede keuze. Hierbij krijg je het resultaat van een nieuwe trap, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Bij Next Step Traprenovatie knappen we jouw trap binnen één dag op, met de traprenovatie in Drachten.

Je vindt ons in Kampen. Maar onze vakmensen kun je overal tegenkomen. Met de auto zijn we in ongeveer een uur via de A6 en A7 bij jou in Drachten. Of jij bij ons natuurlijk.

Traprenovatie in Drachten met stootvast HPL

Je gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus van de beste kwaliteit moet het wel zijn, wil je er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Bij Next Step Traprenovatie gebruiken we daarom HPL, wat staat voor High Pressured Laminate.

HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt dat het veel beter tegen een (goed) stootje kan dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel gebruikt wordt. Zeer sterk en duurzaam materiaal dus.

Antislip voor extra veiligheid

Maar vergeet ook de veiligheid niet. Want naast die keiharde ijzersterke toplaag, die vrijwel alles kan hebben, is diezelfde toplaag ook nog eens antislip. Dat komt door een speciale antislipcoating, welke jouw nieuwe overzettreden standaard hebben na renovatie.

Loop dus gerust op sokken de trap op of af, het risico op uitglijden kan met onze Next Step producten behoort voorgoed tot het verleden.

Combineer met stijlen en kleuren

Nu je weet dat we voor jouw trap alleen het beste materiaal gebruiken, kun jij gaan kijken naar de stijl en elementen. Zo kunnen we stootborden plaatsen, waarmee we jouw open trap dichtmaken. En wat ook heel sfeervol is, is trapverlichting.  Bekijk voor alle kleuren en structuren eens onze collectie.

Next Step afbeelding - 1

Achteraf betalen en van elke stap op de hoogte

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Zonder dat jij er veel hinder van ondervindt. Zo doen we niet aan hak- en breekwerk. Alles op maat zagen doen we buiten. Maar voor onze monteur bij jou in Friesland aan de slag gaat, neemt hij eerst elke stap met je door. Zo ben je van alle stappen op de hoogte. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor een traprenovatie in Drachten van Next Step?

  • Binnen 1 dag heb jij weer een volledige traprenovatie in Drachten
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten
  • Duurzaam laminaat HPL. Je gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij unieke antislip coating, en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. Je bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Vraag advies

Je hebt vast ideeën hoe je jouw trap wilt laten opknappen. Maar vraag ons gerust tips en adviezen. Daar zijn we voor en het helpt je in jouw keuzes.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit