fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap toe aan een opfrisbeurt?Binnen 1 dag uw trap in een nieuw jasjeJa, ik wil een gratis offerte!

In Flevoland opzoek naar vakmensen voor uw traprenovatie?

Is de verf afgebladderd? De vloerbedekking platgelopen? Schaamt u zich bij de aanblik van uw trap? Kortom: is uw trap (hoognodig) aan een opfrisbeurt toe? Dan hebben wij dé oplossing! Met een traprenovatie via Next Step zit uw trap namelijk binnen één dag in een nieuw jasje, dat perfect aansluit op uw interieur!

Next Step Traprenovatie mag dan wel in Kampen zijn gevestigd, maar onze vakmensen werken door heel Nederland. Ook in Flevoland leveren we de mooiste trappen op! Binnen één dag toveren we uw trap om tot een prachtige blikvanger, die u vol trots aan iedereen kunt laten zien.

HPL met FSC-certificaat

Traprenovatie Flevoland - montageEen van de vereisten voor uw nieuwe trap is uiteraard duurzaamheid. Het is een gebruiksvoorwerp en u wilt volgend jaar niet wéér tegen een versleten trap aan kijken. Daarom maken we bij Next Step gebruik van High Pressured Laminate (HPL) met FSC-certificaat. Door het gebruik van HPL is de trap de komende (tientallen) jaren onderhoudsvrij én stoot- en slijtvast.

Bovendien zijn onze HPL producten voorzien van een unieke antislip coating. Loop dus gerust met sokken of natte voeten de trap op of af. Uitglijden hoort er niet bij.

Ruime keuze aan designs

HPL bestaat uit verschillende afzonderlijk geperste melaminelagen, dit maakt de trap zo stoot- en slijtvast. Het is een stuk stoot- en slijtvaster dan CPL, wat door veel concurrenten wordt gebruikt. Benieuwd hoe HPL voelt? En met welke designs uw trap omkleed kan worden? Bekijk hier de collectie.. Kiest u voor de luxe donker hout zoals Michigan Elm? Of voor de robuuste, stoere look van Blue Steel? Wat voor stijl uw interieur ook heeft; er is voor elk wat wils. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van ons werk!

Voordelen Next Step

De voordelen van een traprenovatie via Next Step:

  • Binnen één dag heeft u een nieuwe trap
  • Er komt geen hak- of breekwerk aan te pas en de treden worden buiten op maat gezaagd
  • Uw trap gaat weer jaren mee door het gebruik van HPL
  • Geen angstige momenten meer door een volledig slip- en onderhoudsvrije trap
  • Heldere communicatie en altijd op de hoogte van het proces

Is uw interesse gewekt? Lees meer over de kosten van een traprenovatie of vraag een offerte aan.

Inzicht in uw eigen kosten?Vraag een persoonlijke offerte aan
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd