• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Jouw trap toe aan een opfrisbeurt?

Binnen 1 dag jouw trap in een nieuw jasje Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

In Flevoland opzoek naar vakmensen voor jouw traprenovatie?

Is de verf afgebladderd? De vloerbedekking platgelopen? Schaam je je bij de aanblik van jouw trap? Kortom: is jouw trap (hoognodig) aan een opfrisbeurt toe? Dan hebben wij dé oplossing! Met een traprenovatie via Next Step zit jouw trap namelijk binnen één dag in een nieuw jasje, dat perfect aansluit op jouw interieur!

Next Step Traprenovatie mag dan wel in Utrecht zijn gevestigd, maar onze vakmensen werken door heel Nederland. Ook in Flevoland leveren we de mooiste trappen op! Binnen één dag toveren we jouw trap om tot een prachtige blikvanger, die je vol trots aan iedereen kunt laten zien.

HPL met FSC®-certificaat

Traprenovatie Flevoland - montageEen van de vereisten voor jouw nieuwe trap is uiteraard duurzaamheid. Het is een gebruiksvoorwerp en je wilt volgend jaar niet wéér tegen een versleten trap aan kijken. Daarom maken we bij Next Step gebruik van High Pressured Laminate (HPL) met FSC®-certificaat. Door het gebruik van HPL is de trap de komende (tientallen) jaren onderhoudsvrij én stoot- en slijtvast.

Bovendien zijn onze HPL producten voorzien van een unieke antislip coating. Loop dus gerust met sokken of natte voeten de trap op of af. Uitglijden hoort er niet bij.

Ruime keuze aan designs

HPL bestaat uit verschillende afzonderlijk geperste melaminelagen, dit maakt de trap zo stoot- en slijtvast. Het is een stuk stoot- en slijtvaster dan CPL, wat door veel concurrenten wordt gebruikt. Benieuwd hoe HPL voelt? En met welke designs jouw trap omkleed kan worden? Bekijk hier de collectie.. Kies je voor luxe donker hout zoals Michigan Elm? Of voor de robuuste, stoere look van Blue Steel? Wat voor stijl jouw interieur ook heeft; er is voor elk wat wils. Op deze pagina vind je enkele voorbeelden van ons werk!

Voordelen Next Step

De voordelen van een traprenovatie via Next Step:

  • Binnen één dag heb jij een nieuwe trap
  • Er komt geen hak- of breekwerk aan te pas en de treden worden buiten op maat gezaagd
  • Jouw trap gaat weer jaren mee door het gebruik van HPL
  • Geen angstige momenten meer door een volledig slip- en onderhoudsvrije trap
  • Heldere communicatie en altijd op de hoogte van het proces

Is jouw interesse gewekt? Lees meer over de kosten van een traprenovatie of vraag een offerte aan.

Inzicht in jouw eigen kosten?Vraag een persoonlijke offerte aan
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit