• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Hoorn

Traprenovatie: binnen 1 dag geregeld Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Hoorn

Net verhuist in een nieuwe koopwoning en is de trap toch niet jouw stijl of kan het wel een likje verf gebruiken? Of wil je gewoon iets nieuws en denk je aan traprenovatie in Hoorn? Een goede keus. Een nieuwe trap is vaak veel duurder en dat terwijl renovatie een net zo prachtig resultaat biedt. En bij Next Step Traprenovatie doen we dat al binnen één dag.

We zijn gevestigd in Utrecht, maar onze vakkundig monteurs vind je kriskras door heel het land. Regelmatig zijn ze in Hoorn aan het werk.

HPL-traprenovatie in Hoorn

Er zijn eindeloze mogelijkheden hoe we jouw trap kunnen renoveren in Hoorn. Want we renoveren elke trap. Zo kunnen we een open trap dicht maken, wat de trap extra veilig maakt. Zeker aan te raden met kleine kinderen.

Ook zorgen we ervoor dat de trapleuning echt perfect matcht met de treden en zelfs is er de mogelijkheid om ledverlichting plaatsen. En dan is er nog genoeg te combineren met verschillende soorten kleuren en materialen.

Beresterk en duurzaam HPL

Je gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Het is dus belangrijk dat de trap na een traprenovatie in Hoorn duurzaam in gebruik is.  Bij Next Step Traprenovatie gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL.

HPL (we kiezen bewust voor HPL met FSC®-certificaat) is laminaat met meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat maakt het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. De slijtlaag van CPL is dunner.

Kwaliteit en veiligheid in één

Door het gebruik van HPL is de trap de komende (tientallen) jaren onderhoudsvrij én stoot- en slijtvast. Maar ook is het antislip, dankzij de unieke coating. Extra veilig! En we hebben het materiaal voor jou in verschillende kleuren en structuren.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Van elke ‘step’ op de hoogte

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Maar voordat onze monteur bij jou aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en kom je niet voor verrassingen te staan. Bekijk meer over onze werkwijze.

Waarom Next Step?

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering
  • Laat je goed adviseren

Vraag ons ook gerust om advies. Daar zijn we voor. En het helpt je in jouw keuzes.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit