• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Limburg

Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Of ben je even toe aan iets compleet nieuws? Kies dan voor traprenovatie in Limburg door Next Step Traprenovatie. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van traprenovatie, dus we denken graag met je mee. Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Trap laten renoveren

Een snelle en voordelige oplossing voor jouw versleten traptreden is traprenovatie in Limburg door Next Step Traprenovatie. Wij bieden namelijk tal van mogelijkheden op het gebied van traprenovatie. Het begint natuurlijk bij jouw wensen. Wij denken ook graag mee over wat er mogelijk is. Bij Next Step Traprenovatie gebruiken we HPL treden. Dit is High Pressured Laminate en bestaat uit meerdere afzonderlijke geperste melaminelagen, waardoor de traptreden sterker en stootvaster zijn dan bijvoorbeeld bij CPL.

Veelzijdige traprenovatie in Limburg

Of je nu een nieuwe look voor je houten, betonnen of stalen trap wilt, bij ons kun je alle kanten op. Trappen bekleden door Next Step Traprenovatie is ideaal vanwege de vele kleuren en structuren. Neem gerust een kijkje in onze collectie of op onze inspiratiepagina. De overzettreden zijn daarnaast ijzersterk en kras- en slijtvast. Naast het plaatsen van overzettreden, kun je ook bij ons terecht om je open trap dicht te maken of je dichte trap open te maken.

Met de trapbekleding van Next Step Traprenovatie hoef je nooit meer je trap te lakken of schilderen. De trapelementen zijn geheel onderhoudsarm. De bijzondere, waterdichte toplaag zorgt ervoor dat de treden bestand zijn tegen krassen, hitte, stoten en vlekken. De antislip laag brengt eveneens extra veiligheid met zich mee.

Sterke en duurzame materialen

Na een traprenovatie in Limburg kan jouw trap weer lang mee. De HPL treden zijn namelijk onderhoudsarm en krasbestendig. Ze kunnen in verschillende designs geproduceerd worden en behouden hun uniekheid dankzij de aangebrachte groeven in de toplaag. Bovendien heb je bij ons maar liefst 20 jaar garantie!

Bij Next Step Traprenovatie maken we gebruik van materialen met een FSC®-certificaat. Dit betekent dat al het hout uitsluitend afkomstig is uit bossen die beheerd worden volgens de Forest Stewardship Council eisen. Na een traprenovatie in Limburg door Next Step Traprenovatie weet je zeker dat je een milieuvriendelijk product in huis haalt.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Limburg

Kies je voor traprenovatie in Limburg door Next Step Traprenovatie, dan profiteer je van verschillende voordelen:

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk
  • Duurzaam laminaat HPL
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie
  • 20 jaar garantie

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Kosten traprenovatie

De prijs van een traprenovatie bij Next Step begint vanaf €2.750 incl. btw én montage. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal traptreden, een open of dichte trap en eventuele extra’s zoals trapverlichting. Voor een prijs op maat kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een prijs passend in jouw situatie. Op basis van de ingevulde gegevens zullen wij jouw offerte maken. Deze kun jij vervolgens al binnen één dag ontvangen in je mailbox (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Bij Next Step hebben we gegarandeerd een vaste prijs, geen verrassingen of extra kosten achteraf.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit