fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Weer een mooie trap in huis met Next StepTraprenovatie binnen 1 dag geregeld en nu aanvragen is binnen twee weken geleverd!Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

Geef uw trap in Venlo een metamorfose met traprenovatie

Net verhuist in een nieuwe koopwoning in Venlo en is de trap niet uw stijl of verouderd? Of heeft uw huidige trap zijn beste tijd gehad? Dan biedt traprenovatie een prachtige, uitkomst. En goedkoper ook, aangezien een compleet nieuwe trap duurder is. Daarnaast heeft u er weinig omkijken naar. We zijn in 1 dag klaar!

Wij zijn gevestigd in Kampen, maar onze vakmensen vindt u overal door heel Nederland. Geregeld zijn ze op bezoek in Limburg om trappen een metamorfose te geven. Maak alvast eens kennis met onze collectie.

Renovatie trap in Venlo met slijtvast laminaat

U gebruikt uw trap meerdere keren per dag. Naast mooi moet de trap ook vooral veilig en duurzaam zijn.

Bij Next Step gebruiken we daarom High Pressured Laminate, kortweg HPL. Dit is erg stootvast en slijtvast. HPL hebben we in vele designs en dus past het altijd bij uw interieur. Dus zeg maar het beste van twee werelden: een mooie vernieuwde trap én veilig (en oogstrelend mooi!)

Antislip coating

HPL is laminaat wat is opgebouwd uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt dat het een erg stootvast en slijtvast materiaal is. Daarnaast is het voorzien van een unieke antislip coating. Dus mooi, maar zeker ook erg veilig. Een eigenschap die iedereen zoekt in een trap.

Vele mogelijkheden

Naast kleur zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw trap in Venlo op te knappen. Zo kunnen wij uw open trap dichtmaken met stootborden. Of wellicht wilt u een andere stijl trapleuning. Maar ook een houten trap met de uitstraling van beton is mogelijk. U ziet, de opties zijn eindeloos.

Daarom traprenovatie met Next Step

In het kort vatten we even voor u samen waarom Next Step een wel erg goede keuze is:

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsarm
  • Ons hout is voorzien van het FSC Certificaat. Wij houden van de natuur en het behoud van die natuur
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.
Meer informatie?Bel of mail ons

Inspiratie?

Wellicht heeft u al enkele ideeën hoe u uw trap wilt laten opknappen. Wilt u toch nog even wat inspiratie op doen? Bekijk dan wat voorbeelden van onze traprenovaties.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd