• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Venlo

Is jouw verouderde trap toe aan een nieuwe look? Kies dan voor traprenovatie in Venlo. De overzettreden van Next Step Traprenovatie bieden een voordelige én snelle uitkomst. Je vraagt nu vrijblijvend een offerte aan. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

Traprenovatie Venlo

Een metamorfose voor je oude trap

Een trap wordt meermaals gebruikt per dag. Daarnaast is het de blikvanger van de woning. Dus de trap moet veilig en duurzaam zijn en er stijlvol uitzien. De HPL-traprenovatie in Venlo zal jouw verouderde trap weer in een nieuw jasje steken. 

Next Step Traprenovatie is gevestigd in Utrecht, maar we renoveren trappen door heel Nederland. Dus voor traprenovatie in Venlo zit je goed bij ons. 

Kwalitatieve overzettreden

Met de overzettreden van Next Step Traprenovatie krijgt niet alleen jouw trap, maar ook je hele interieur een andere look. Je bepaalt namelijk zelf in welke stijl je deze wilt. Er wordt uitsluitend duurzaam materiaal gebruikt voor de overzettreden. Iedere traptrede is hierdoor waterdicht, maar ook kras- en slijtvast. Ze zijn geschikt voor verschillende soorten trappen, zoals:

Houten trappen

Betonlook trappen

Stalen trappen

Betonnen trappen

Laminaat trappen

Antislip coating

Dankzij de antislip coating beperk je het risico op uitglijden zonder in te leveren op design. De HPL-toplaag zorgt ervoor dat de overzettreden stroef aanvoelen. De antislip coating is bijna onzichtbaar. Zo kun je met een gerust hart met de wasmand van de trap lopen. Ook zorgt dit ervoor dat de trap kindvriendelijker is.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Mogelijkheden qua traprenovatie in Venlo

Wanneer je geïnteresseerd bent in traprenovatie in Venlo, dan kun je kiezen uit vele stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een warme natuurlijke uitstraling met een van onze verfijnde of juist rustieke houtstructuren. Of kies voor stoer, robuust of industrieel. Je kunt alle kanten op met de designs van Next Step Traprenovatie. Neem gerust een kijkje in de collectie

Naast overzettreden kun je eveneens bij ons terecht voor het dichtmaken van een open trap, dankzij onze slijtvaste stootborden. Ook voor bijpassende trapleuningen en sfeervolle LED-verlichting zit je goed bij Next Step Traprenovatie.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Venlo

Kies je voor traprenovatie in Venlo door Next Step Traprenovatie? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering 

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Kosten traprenovatie

De prijs van een traprenovatie bij Next Step begint vanaf €2.750 incl. btw én montage. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal traptreden, een open of dichte trap en eventuele extra’s zoals trapverlichting. Voor een prijs op maat kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een prijs passend in jouw situatie. Op basis van de ingevulde gegevens zullen wij jouw offerte maken. Deze kun jij vervolgens al binnen één dag ontvangen in je mailbox (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Bij Next Step hebben we gegarandeerd een vaste prijs, geen verrassingen of extra kosten achteraf.

Meer informatie?Bel of mail ons
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit