Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Rotterdam

Is jouw trap aan vernieuwing toe? Of wil je jouw trap opnieuw laten bekleden? Dan is traprenovatie in Rotterdam voor jou de oplossing. Snel en netjes knappen we jouw trap weer helemaal op. En het maakt niet uit of jouw trap van hout of beton is en open of dicht is. We geven het een nieuwe look wat geheel past bij jouw interieur en bij wat jij in gedachten hebt. Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Rotterdam

HPL-traprenovatie in Rotterdam

Traprenovatie Rotterdam sfeerbeeldEen trap wordt veelvuldig gebruikt, dus een traprenovatie in Rotterdam moet een duurzame oplossing zijn. Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL. Dit is een type laminaat met meerdere afzonderlijk geperste papierlagen. Op die manier is het stootvaster dan bijvoorbeeld Continuous Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. Bij traprenovatie in Rotterdam profiteer je ook nog eens van 20 jaar garantie op de nieuwe overzettreden.

Kwaliteit en veiligheid in één

Naast die keiharde ijzersterke toplaag, die vrijwel alles kan hebben, is diezelfde toplaag ook nog eens antislip. Dat komt door een speciale antislip structuur, welke jouw nieuwe overzettreden standaard hebben na renovatie. Loop dus gerust op sokken de trap op en af, het risico op uitglijden is met onze Next Step traptreden nagenoeg nihil. Dit maakt het ook nog eens kindvriendelijk. 

Bovendien zorgt de sterke toplaag ervoor dat de traptreden onderhoudsarm en krasbestendig zijn, maar ook tegen hitte, stoten en vlekken bestand zijn. Het materiaal dat wij voor de overzettreden gebruiken is van hoge kwaliteit. Ook werken wij uitsluitend met duurzame materialen die bijdragen aan een hoog gebruikscomfort. Door onze vakmensen wordt de traprenovatie in Rotterdam met uiterste zorg en oog voor detail uitgevoerd.

Traprenovatie in Rotterdam: onze collectie

Er zijn eindeloze mogelijkheden hoe we jouw oude trap kunnen renoveren in Rotterdam. Want we renoveren alle soorten trappen. Zo kunnen we een open trap renoveren met stootborden als je meer van dichte trappen houdt, de trapleuning echt perfect laten matchen met de treden en zelfs LED-verlichting plaatsen. En dan is er nog genoeg te combineren met verschillende soorten kleuren en materialen om jouw trap te laten bekleden.

Neem alvast eens een kijkje in onze collectie voor inspiratie. Bel of mail ons gerust met al jouw vragen. Met die vele mogelijkheden qua traprenovaties in Rotterdam begrijpen we maar al te goed dat advies vaak wel zo fijn is. En het helpt jou met keuzes maken.

Op de hoogte van elke stap

Vaak kunnen we de traprenovatie in Rotterdam in één dag klaar hebben. En voor onze monteur aan de slag gaat, neemt diegene elke stap met je door. Je weet zo zeker dat alles goed komt en wat je kunt verwachten. Betalen kan achteraf of meteen met de PIN. Bekijk meer over onze werkwijze.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Rotterdam

Laat je je trap renoveren in Rotterdam? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Traprenovatie in jouw bedrijfspand

De trap of het trappenhuis vormen vaak een van de drukst bezochte plekken in gebouwen en dragen op die manier bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Hier wil je niet alleen een duurzame en veilige trap, maar ook een trap die een verfijnde uitstraling heeft en naadloos past bij de rest van jouw pand.

Bij Next Step renoveren we niet alleen trappen in woonhuizen, maar ook in bedrijfspanden. We kunnen de huidige trap bekleden met onze HPL overzettreden, maar ook de oude treden helemaal vervangen door nieuwe massieve treden. In alle gevallen ervaar je de voordelen van ons unieke materiaal. Neem een kijkje op next-step.nl en ontdek de meer over de zakelijke mogelijkheden.

Meer weten over de kosten van traprenovatie in Rotterdam?Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit