fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie RotterdamSnel en betaalbaar uw trap laten renoveren door Next StepJa, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Rotterdam

Is uw trap aan vernieuwing toe? Of wilt u uw trap bekleden? Dan is traprenovatie voor u in Rotterdam de oplossing. Snel en netjes knappen we uw trap weer helemaal op. En het maakt niet uit of uw trap van hout is, beton, open of dicht. We geven het een nieuwe look wat geheel past bij uw interieur en bij wat u in gedachten heeft.

We zijn gevestigd in Kampen, maar renoveren regelmatig trappen in Rotterdam. U kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken als u in de buurt bent. Kom gerust eens langs of maak hier online alvast kennis te maken met onze collectie.

Traprenovatie met HPL in Rotterdam

Traprenovatie Rotterdam sfeerbeeldU gebruikt de trap natuurlijk meerdere keren per dag. Dus duurzaam moet het wel zijn als u er u er echt lang plezier van wilt hebben. Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL (we kiezen bewust voor HPL met FSC certificaat). HPL is laminaat met meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat maakt het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. De slijtlaag van CPL is dunner en dat merkt u o.a. ook terug in de garantiebepalingen. Bij CPL krijgt u vaak 10 jaar garantie, Next Step geeft u 20 jaar garantie!

Kwaliteit en veiligheid in één

Naast die keiharde ijzersterke toplaag, die vrijwel alles kan hebben, is diezelfde toplaag ook nog eens antislip. Dat komt door een speciale antislipcoating, welke uw nieuwe overzettreden standaard hebben na renovatie. Loop dus gerust op sokken de trap op of af, het risico op uitglijden is met onze Next Step traptreden nagenoeg nihil.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij de unieke antislip coating, en onderhoudsarm
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Ontdek onze collectie kleuren en materialen

Er zijn eindeloze mogelijkheden hoe we uw oude trap kunnen renoveren in Rotterdam. Want we renoveren alle soorten trappen. Zo kunnen we een open trap renoveren met stootborden als u meer van dichte trappen houdt, de trapleuning echt perfect laten matchen met de treden en zelfs led-verlichting plaatsen. En dan is er nog genoeg te combineren met verschillende soorten kleuren en materialen om uw trap te laten bekleden.

Neem alvast eens een kijkje in onze collectie voor inspiratie. Bel of mail ons gerust met al uw vragen. Met die vele mogelijkheden begrijpen we maar al te goed dat advies vaak wel zo fijn is. En het helpt u met keuzes maken.

Desgewenst kunnen we uw hal en overloop ook met HPL in dezelfde kleur leggen, sterker nog: alle vloeren in uw hele huis kunnen we zelfs met ons HPL laminaat bekleden, inclusief de badkamer! Bekijk bijvoorbeeld dit project, waar we de overloop hebben meegenomen in de renovatie.

Van elke stap op de hoogte

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. En voor onze monteur aan de slag gaat, neemt hij elke stap met u door. U weet zo zeker dat alles goed komt en wat u kunt verwachten. Betalen kan achteraf of meteen met de PIN. Bekijk meer over onze werkwijze.

Meer weten over de kosten van traprenovatie in Rotterdam?Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan

Tip: vraag gratis staal aan

De allerbeste indruk van onze materialen en kleuren krijgt u natuurlijk door het zelf te ervaren. Heeft u in onze collectie een kleur gevonden die u aanspreekt? Vraag dan een gratis staal aan. U kunt natuurlijk ook meteen een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd