98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Stalen trap renoveren?

Jij bepaalt de kleur en de structuur, wij zorgen voor montage die niets te wensen overlaat.

Traprenovatie stalen

Next Step is gespecialiseerd in het renoveren van stalen trappen. Vervangen van een stalen trap is kostbaar, Next Step zorgt voor een betaalbare oplossing door nieuwe traptreden te plaatsen. Staal gecombineerd met hout, dat ziet er geweldig uit!

Passend in ieder interieur

Onze gerenoveerde stalen trappen zijn een sterk staaltje design! Ze passen in ieder interieur, modern of industrieel. Het kost slechts één dag om jouw trap van een nieuw jasje te voorzien. Zonder hak- en breekwerk, dus geen rotzooi.

Dankzij het unieke productieproces van Next Step kun je voor iedere ‘houtsoort’ kiezen. Traprenovatie van Next Step is maatwerk. Jij bepaalt de kleur en de structuur, wij zorgen voor montage die niets te wensen overlaat. Wij maken treden die op jouw wensen zijn afgestemd. Een ‘look & feel’ die bij jou past. Bij jouw woning of bedrijfspand. Zo is naast een houtstructuur ook een egale, moderne kleur mogelijk. Of bijvoorbeeld industriële ‘betonlook’. Met een trap van Next Step haal je iets unieks in huis.

Next Step afbeelding - 1

Mooier, sterker, veiliger

Next Step is de nummer één als het om traprenovatie van stalen trappen gaat. Jouw stalen trap ziet er na renovatie weer als nieuw uit. Mooier, sterker, veiliger. De treden van Next Step zijn ijzersterk, gemaakt van slijtvast HPL. Elke trede is kras- en slijtvast. Maar ook bestand tegen hitte, stoten of vlekken.

De traptreden hebben aan de bovenkant een stroeve structuur. Dat zie je niet, maar voel je wel. Ze zijn antislip, kindvriendelijk en veilig. Dankzij de speciale toplaag hoef je nooit meer te schuren en te schilderen.

Ervaring met stalen traprenovatie

Wij hebben ervaring met trappen in elke vorm en in elke stijl. De adviseur van Next Step komt graag bij je langs voor een goed advies. We geven je ideeën en voorbeelden, we leggen je uit wat voor jouw situatie het beste is en wat het verschil is tussen Next Step en andere materialen die bij traprenovatie worden gebruikt.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op, wanneer je kosten voor de traprenovatie wil weten.

98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit