fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Zoetermeer toe aan een opknapbeurt?Binnen één dag een nieuwe trap Stuur mij een offerte

Traprenovatie Zoetermeer

Woont u in de buurt van Zoetermeer? En is uw trap door beschadiging niet meer als hoe het is geweest? Dan is de traprenovatie van Next Step een goede oplossing voor u! Zonder hak- en breekwerk renoveren onze experts uw trap binnen één dag, zodat uw trap weer als nieuw is en mooi aansluit op het interieur.

Wij zijn gevestigd in Kampen, maar onze traprenovatie voeren wij uit door heel Nederland. Ook in Zoetermeer komen wij graag langs op uw trap weer helemaal op te knappen.

Uw trap beter dan nieuw door HPL

Of het nou gaat om een houten trap, stalen trap of betonnen trap. Wij renoveren alle soorten. Bij de traprenovaties van Next Step zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt ervoor kiezen om uw traptreden volledig te laten vervangen, maar ook het plaatsen van overzettreden is een goede oplossing. Hierbij bekleden wij de treden met op maat gemaakte overzettreden. In beide gevallen maken wij gebruik van een High Pressured Laminate (HPL). Dit is een toplaag wat bestaat uit samengeperste lagen melanine. Dit is de sterkste en meest slijtvaste kwaliteit traptreden die er tot nu toe worden gemaakt. Uw trap wordt daarom beter dan nieuw.

Veilig en onderhoudsarm

In een mensenleven worden er veel kilometers op de trap afgelegd. Een veilige trap is daarom belangrijk om zo ongelukken te voorkomen. Bij de traprenovatie van Next Step wordt er een antislipstructuur (R10)  in de treden verwerkt, waardoor uitglijden verleden tijd is. Zo kunt u gerust met sokken de trap op. Naast uitglijden, is het onderhouden van de trap ook verleden tijd. De Next Step trap heeft een topkwaliteit en gaat daardoor jaren mee. De trap is krasvrij en bestand teken vlekken. Ook blijft de kleur goed en is verven niet meer nodig.

Past in elk interieur

Creëer uw eigen sfeer met een van de prachtige designs uit onze basiscollectie. We begrijpen dat de trap mooi moet aansluiten bij de rest van het interieur. Het kiezen van een passend design kan daarom lastig zijn. Hiervoor bieden wij een gratis kleurenstaal aan.

Waarom kiezen voor Next Step traprenovatie?

De traprenovatie van Next Step heeft veel voordelen. Hieronder staan ze voor u op een rijtje.

  • Geen hak- of breekwerk
  • Antislipstructuur (R10)
  • Onderhoudsarm en slijtvast
  • 20 jaar garantie
  • Binnen één dag geplaatst
  • Past in elk interieur

Meer informatie

Woont u in de omgeving van Zoetermeer en overweegt u een traprenovatie? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer informatie over de renovatie van Next Step? Neem gerust contact met ons op.

Een offerte aanvragen
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd