• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Zoetermeer

Binnen één dag een nieuwe trap Stuur mij een offerte

Traprenovatie Zoetermeer

Is jouw trap door beschadiging niet meer als hoe het is geweest? Dan is de traprenovatie in Zoetermeer een goede oplossing voor jou! Zonder hak- en breekwerk renoveren onze experts jouw trap binnen één dag, zodat jouw trap weer als nieuw is en mooi aansluit op het interieur.

Wij zijn gevestigd in Utrecht, maar onze traprenovatie voeren wij uit door heel Nederland. Ook in Zoetermeer komen wij graag langs op jouw trap weer helemaal op te knappen.

HPL-traprenovatie in Zoetermeer

Of het nou gaat om een houten trap, stalen trap of betonnen trap. Wij renoveren alle soorten. Bij de traprenovaties in Zoetermeer van Next Step zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt ervoor kiezen om jouw traptreden volledig te laten vervangen, maar ook het plaatsen van overzettreden is een goede oplossing. Hierbij bekleden wij de treden met op maat gemaakte overzettreden. In beide gevallen maken wij gebruik van een High Pressured Laminate (HPL). Dit is een toplaag wat bestaat uit samengeperste lagen melanine. Dit is de sterkste en meest slijtvaste kwaliteit traptreden die er tot nu toe worden gemaakt. Jouw trap wordt daarom beter dan nieuw.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Veilig en onderhoudsarm

In een mensenleven worden er veel kilometers op de trap afgelegd. Een veilige trap is daarom belangrijk om zo ongelukken te voorkomen. Bij de traprenovatie van Next Step wordt er een antislipstructuur (R10)  in de treden verwerkt, waardoor uitglijden verleden tijd is. Zo kun je gerust met sokken de trap op. Naast uitglijden, is het onderhouden van de trap ook verleden tijd. De Next Step trap heeft een topkwaliteit en gaat daardoor jaren mee. Na de traprenovatie in Zoetermeer is jouw trap krasvrij en bestand teken vlekken. Ook blijft de kleur goed en is verven niet meer nodig.

Afbeelding - Past in elk interieur

Past in elk interieur

Creëer jouw eigen sfeer met een van de prachtige designs uit onze basiscollectie. We begrijpen dat de trap mooi moet aansluiten bij de rest van het interieur. Het kiezen van een passend design kan daarom lastig zijn.

Waarom traprenovatie in Zoetermeer?

Een Next Step traprenovatie in Zoetermeer biedt de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering
Afbeelding - Meer informatie

Meer informatie

Woon je in de omgeving van Zoetermeer en overweeg je een traprenovatie? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. Wil je meer informatie over de renovatie van Next Step? Neem gerust contact met ons op.

Een offerte aanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit