• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traptreden kopen

Waarom kiezen voor HPL-overzettreden?

Wil je losse traptreden kopen om jouw versleten trap te renoveren? Kies dan voor Next Step Traprenovatie en maak van jouw oude trap een droomtrap! Dankzij onze unieke overzettreden is jouw trap in no-time weer als nieuw.

Next Step Traprenovatie biedt oplossingen die direct aansluiten bij jouw interieur en manier van leven. Bij het kopen van traptreden, profiteer je tegelijkertijd van onze professionele monteurs.

Voordelen van traptreden kopen

Na een traprenovatie van Next Step heb je een kwalitatieve trap die nog jaren meegaat. Ten eerste zijn onze HPL-overzettreden uiterst slijtvast; dagelijks intensief gebruik van je trap laat geen sporen achter. Bovendien is veiligheid een topprioriteit. Dankzij de speciale antislipstructuur in onze HPL-toplaag is de kans op uitglijden minimaal.

Daarnaast biedt onze keuze voor HPL een onderhoudsgemak waar je bij traditionele houten trappen alleen maar van kunt dromen. Terwijl houten trappen ongeveer elke drie jaar een schilderbeurt nodig hebben, vereisen onze treden nauwelijks onderhoud. Ook zijn ze kleurvast, aangezien elke trede onder een extreem hoge temperatuur wordt geperst om de gewenste kleur te behouden.

Verschillende Next Step designs

Nog een bijkomend voordeel is dat ons materiaal in verschillende kleuren en designs beschikbaar is. Kies bijvoorbeeld voor een houtlook. Onze houten designs zijn zo authentiek dat je twee keer moet kijken om het verschil met echt hout te zien. Het creëert een sfeervolle uitstraling.

Of ga voor een van onze industriële designs. Denk aan de robuuste uitstraling van betonlook of blauwstaal-look. Ook zijn er compleet witte en zwarte designs beschikbaar. Onze exclusieve collectie biedt voor ieder interieur een uitstekende oplossing!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Traptreden voor open en dichte trappen

De overzettreden van Next Step zijn beschikbaar voor zowel open trappen als dichte trappen. Bij een open trap kun je kiezen voor enkelzijdige of dubbelzijdige bekleding, ofwel enkel de bovenkant of beide kanten van de traptrede laten bekleden. Bij een dichte trap worden uiteraard zowel de overzettreden als stootborden gemonteerd.

Heb je momenteel een open trap en wil je deze dicht laten maken? Ook dat is mogelijk bij Next Step Traprenovatie. Bij een dichte trap profiteer je van extra veiligheid, minder warmteverlies en eventueel een opbergruimte onder de trap.

Losse traptreden kopen

Ben je zelf een handige klusser? Of heb je iemand die losse traptreden voor jou kan monteren? Overweeg dan het kopen van losse HPL-traptreden of houten traptreden bij Trappenmaat. Hier bestel je eenvoudig alle traprenovatie-onderdelen die je nodig hebt: overzettreden, stootborden, losse neuzen en afwerkstrips.

Houd er rekening mee dat er bij het HPL-materiaal specialistisch gereedschap vereist is. Mocht je toch twijfelen over de montage? Kies dan voor de experts van Next Step Traprenovatie. Onze specialisten voeren de renovatie van je trap met dezelfde aandacht voor detail en aandacht voor jou uit.

Lees de reviews van onze tevreden klanten

 

Kies voor Next Step Traprenovatie

Wil je meer weten over een traprenovatie? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies of vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de kosten van een traprenovatie.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit