Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Industriële trappen

Maak van jouw oude trap een prachtige industriële trap!

Kenmerken industriële trap

Wil je een bestaande industriële trap laten renoveren om zijn oorspronkelijke charme te herstellen? Of wil je de look van je trap transformeren naar een stoer industrieel design? Next Step Traprenovatie is dé oplossing voor alle soorten trappen.

Een industriële trap kenmerkt zich door zijn ruwe en functionele uitstraling, geïnspireerd door industriële en stedelijke omgevingen. Bij dit soort trappen is gebruikgemaakt van onbewerkte materialen zoals staal, beton en hout met natuurlijke afwerkingen, waardoor ze een robuuste look krijgen. Zichtbare constructie-elementen, zoals balken en liggers, worden bewust in het ontwerp geïntegreerd om de industriële look te benadrukken.

Het ontwerp is minimalistisch, met strakke lijnen en een gebrek aan overbodige versieringen. Open treden en balustrades dragen bij aan een gevoel van ruimtelijkheid, terwijl metalen onderdelen zoals staal voor treden, leuningen en balustrades de trap een moderne en industriële uitstraling geven. De belangrijkste kenmerken van een industriële trap zijn:

  • Ruwe en onbewerkte materialen zoals staal, beton en hout
  • Zichtbare componenten zoals balken en liggers
  • Minimalistisch ontwerp met strakke lijnen
  • Open treden en balustrades voor ruimtelijkheid
  • Metalen componenten
  • Brede treden voor comfort en veiligheid
  • Inspiratie uit stedelijke omgevingen
  • Combinatie van functionaliteit en uitstraling
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Onze mogelijkheden

Met Next Step Traprenovatie is er veel mogelijk. Of je nu een bestaande industriële trap nieuw leven wilt inblazen of een geheel andere trap wilt transformeren naar een industriële uitstraling, jij bepaalt het. Als je al een industriële trap hebt die zijn oorspronkelijke charme heeft verloren, biedt renovatie de kans om zijn ruwe uitstraling en functionaliteit te herstellen. Combineer een van de designs met de hoogwaardige kwaliteit van HPL, waardoor je industriële trap nog jaren mee kan.

Aan de andere kant, als je een traditionele trap hebt en verlangt naar een moderne, industriële uitstraling, kun je ervoor kiezen om deze te transformeren met stoere ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor betonlook, blauwstaal-look of een volledig zwart of wit design.

HPL-materiaal en collectie

HPL-materiaal, wat staat voor High-Pressure Laminate, biedt veel voordelen bij het gebruik als overzettreden en stootborden. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, waardoor het perfect is voor intensief gebruik. Ons HPL-materiaal is bestand tegen krassen, vlekken en water.

Bovendien biedt HPL een breed scala aan designs, met diverse kleuren die kunnen worden afgestemd op elke stijl, ook voor industriële interieurs. Neem gerust een kijkje in de exclusieve collectie van Next Step.

Waarom Next Step Traprenovatie?

Met jarenlange ervaring en expertise begrijpen we de behoeften van elke klant en bieden we op maat gemaakte oplossingen die zowel mooi als duurzaam zijn. Kies voor Next Step Traprenovatie en profiteer van tal van voordelen. Zo wordt jouw traprenovatie binnen twee weken uitgevoerd en zal dit vaak niet langer dan één dag duren. Daarna geniet jij nog jarenlang van jouw vernieuwde industriële trap. Dat blijkt ook uit onze garantie van 20 jaar.

Offerte voor industriële traprenovatie

Ben je geïnteresseerd in een traprenovatie door Next Step Traprenovatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Neem contact op of vul het formulier in.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit