• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Onze collecties

Bekijk onze verschillende collecties

Onze collectie omvat verschillende materialen: HPL (Next Step) en hout. Voor beide opties hebben we ook een verschillende collectie aan designs en soorten. Neem een kijkje op onze collectiepagina’s en kies het design dat bij jouw zakelijke project past.

Next Step collectie (overzettreden)

Onze Next Step collectie bestaat uit tal van designs waaruit gekozen kan worden, van houtlook tot betonlook. Next Step overzettreden zijn gemaakt van HPL. Dit keiharde materiaal is bestand tegen dagelijkse slijtage en is onderhoudsarm. Dit maakt ze perfect voor zowel woningen als bedrijfspanden.
Next Step collectie (overzettreden)

Next Step collectie (massieve treden)

Voor bestaande (stalen) trapconstructies is het ook interessant om massieve treden te overwegen. Profiteer van dezelfde voordelen van HPL, maar dan als massieve trede. Bekijk de collectie massieve Next Step treden en kies een ontwerp dat past bij jouw zakelijke project.
Next Step collectie (massieve treden)

Houtsoorten en afwerkingen (overzettreden)

Zoek je houten materialen voor jouw zakelijke project? Neem dan een kijkje op onze collectiepagina met daarop de mogelijkheden wat betreft hout. Hier vind je niet alleen de verschillende houtsoorten, maar ook de afwerkingen die hierbij gekozen kunnen worden.
Houtsoorten en afwerkingen (overzettreden)

Houtsoorten en afwerkingen (massieve treden)

Net als bij Next Step zijn ook onze houten materialen als massieve treden verkrijgbaar. Gebruik ze bijvoorbeeld voor een bestaande constructie of wanneer extra sfeer gewenst is bij een stalen constructie. Advies nodig? Neem gerust contact op.
Houtsoorten en afwerkingen (massieve treden)
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit