• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Collectie | Next Step massieve treden

Vernieuw iedere omgeving met een opvallende en stijlvolle trap. Next Step Traprenovatie biedt een uitgebreide collectie van designs die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Binnen onze Next Step collectie kiezen we bewust voor het hoogwaardige HPL-materiaal zodat de klant profiteert van topkwaliteit.

Opties voor zakelijke projecten

In onze collectie vind je een breed scala aan mogelijkheden qua designs. Op deze pagina lichten we specifiek het gebruik van ons innovatieve Next Step (HPL) materiaal voor massieve treden uit.

Next Step collectie voor massieve treden

Berlin Concrete 3557

Berlin Concrete 3557

Black 0901

Black 0901

Blue Steel 4915

Blue Steel 4915

Chalet Oak 4005

Chalet Oak 4005

Eternal Iron 3236

Eternal Iron 3236

Glen Oak 4081

Glen Oak 4081

Michigan Elm 4019

Michigan Elm 4019

Narvic Dock 3243

Narvic Dock 3243

Night Ash 4068

Night Ash 4068

Noce Romantica 4447

Noce Romantica 4447

River Pine 4181

River Pine 4181

Snow White 9417

Snow White 9417

Sunday Oak 4080

Sunday Oak 4080

Natuurlijke uitstraling

Creëer een uitnodigende sfeer met de warmte van onze houtlooks. Onze veelzijdige Next Step collectie biedt opties die elke stijl en elk project geslaagd maken, met designs die nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Tegelijkertijd profiteer je van de voordelen van HPL-materiaal, zoals de hardheid, kleurvastheid en antislipstructuur.

Industriële robuustheid

Onze stoere betonlooks zijn ideaal voor projecten die een moderne, industriële sfeer vereisen. Deze opties veranderen elke trap in een krachtig onderdeel van het interieur.

Hoogwaardige HPL-kwaliteit

Elk design in onze collectie is uitgerust met een robuuste, slijtvaste en antislip toplaag van de hoogste kwaliteit. Met een AC5 slijtvastheidsniveau bieden we een garantie van 20 jaar op onze toplaag.

Designs combineren

Experimenteer met de kleuren en texturen uit onze collectie om de ideale samenstelling te vinden die past bij jouw zakelijke omgeving. Combineer bijvoorbeeld eikenlook treden met robuuste stootborden voor een eigentijdse uitstraling. Of kies voor onze donkere designs met witte stootborden voor een opvallend contrast. Met Next Step massieve treden zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos.

Vraag een zakelijke offerte aan

Ben je klaar om jouw zakelijke project te laten slagen met een traprenovatie van Next Step? Onze collectie staat vol met mooie designs die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden van onze collectie.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit