• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Houten massieve treden

Bij Next Step Traprenovatie begrijpen we dat er voor ieder zakelijk project andere wensen zijn. Daarom bieden we naast onze populaire HPL massieve treden ook massief houten treden aan. Deze treden zijn verkrijgbaar in eikenhout, beukenhout en essenhout.

Natuurlijke uitstraling

Elke massief houten trede is uniek. De nerven, kleuren en texturen dragen bij aan een warme en uitnodigende sfeer in jouw bedrijf. Of het nu gaat om een boetiekhotel, een trendy koffiebar of een klassiek kantoor, massief houten treden voegen stijl toe aan iedere ruimte.

Duurzame massief houten treden

Massief hout staat bekend om zijn duurzaamheid en sterkte. Een trap die intensief gebruikt wordt, vraagt om materiaal dat tegen een stootje kan. Eiken, beuken en essen zijn stuk voor stuk hardhoutsoorten die bekend staan om hun levensduur. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen deze treden lang meegaan, wat ze een uitstekende investering maakt voor elk project.

Next Step afbeelding - 1

↳ Zakelijke traprenovatie – 40-tal vakantiewoningen Exloo

Verschillende houtsoorten

Onze massief houten treden zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten: eikenhout, beukenhout en essenhout. Zo zit er voor ieder project een passende optie bij.

Eikenhout

Eikenhout is een van de meest populaire houtsoorten, vooral vanwege zijn robuustheid en veelzijdigheid. Het biedt een scala aan kleuren en patronen die elke ruimte verbeteren. De nerfstructuur van eikenhout geeft de trap een luxe uitstraling.

Beukenhout

Beukenhout is lichter van kleur en heeft een subtiele, gelijkmatige structuur. Het geeft een uitnodigende uitstraling aan je trap. Beuken is ook enorm hard en slijtvast, waardoor het een slimme keuze is voor kantoren of ontvangstruimtes. Het zorgt voor een lichte, open sfeer.

Essenhout

Essenhout is opvallend door zijn mooie nerfstructuur. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven die een unieke uitstraling willen. Bovendien biedt essen een uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen slijtage.

Houtsoorten en afwerkingen

Maatwerk en afwerking

Elke trap is anders en ieder project heeft een andere stijl nodig. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan voor onze massief houten treden. Je kiest niet alleen de houtsoort, maar ook de afwerking. Een voorbeeld is transparante lak of kleurolie om de treden net een andere uitstraling te geven maar de houtstructuur duidelijk zichtbaar laten blijven.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Next Step Traprenovatie staat voor je klaar met expertise en maatwerkoplossingen. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe we jou kunnen ontzorgen bij je trappenproject.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit