• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Massieve treden

Next Step Traprenovatie staat voor ieder zakelijk project klaar. Of je nu kiest voor onze sterke HPL massieve treden, ook wel bekend als Next Step treden, of voor de natuurlijke uitstraling van houten massieve treden, wij bieden een oplossing voor elke zakelijke behoefte. Massieve treden zijn bij uitstek geschikt voor een bestaande (stalen) trapconstructie.

Kies onze experts voor jouw project

Kiezen voor Next Step betekent dat je kiest voor betrouwbaarheid, efficiëntie en vakmanschap. Met een volledige ontzorging, maatwerkoplossingen en de hoogste kwaliteit, kun je zorgeloos bij onze experts terecht voor jouw traprenovatie. We begrijpen de noodzaak van een zorgeloze renovatie en minimaliseren de overlast binnen je bedrijf, terwijl we zorgen voor een traprenovatie die jarenlang meegaat.

HPL massieve treden

Onze HPL massieve treden zijn vervaardigd met de modernste technieken en materialen. Ze bieden een enorme sterkte en duurzaamheid. Deze treden zijn een uitstekende keuze voor omgevingen met veel gebruikers vanwege hun slijtvaste en onderhoudsarme eigenschappen.

Next Step afbeelding - 1

↳ Zakelijk traprenovatie – HGC Rijswijk

Waarom kiezen voor HPL?

HPL, of High Pressure Laminate, is de perfecte keuze voor zakelijke toepassingen dankzij zijn weerstand tegen krassen, vlekken en slijtage. Deze treden zijn ook bestand tegen hitte en licht, wat het ideaal maakt voor woningen en bedrijfspanden waar duurzaamheid belangrijk is.

Beschikbare designs

Onze HPL treden komen in veel verschillende designs, van een authentieke houtlook en moderne betonlook tot klassiek wit en zwart. Elk design is zorgvuldig gecreëerd om te voldoen aan de hoge standaarden van zakelijke omgevingen en woonruimtes.

Massief houten treden

Voor een traditionele sfeer bieden onze massieve houten treden een tijdloze uitstraling. Eiken, essen en beuken: elk houtsoort brengt zijn eigen unieke kwaliteiten en voordelen met zich mee.

Next Step afbeelding - 1

↳ Project – 40-tal vakantiewoningen Exloo door De Vries Trappen

Eiken massieve treden

Eiken is bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid, waardoor het een populaire keuze is voor drukbezochte zakelijke ruimtes. Het brengt een rijke, warme sfeer die zowel in klassieke als moderne ontwerpen past.

Essen massieve treden

Essen, met zijn opvallende nerf en lichte kleur, is perfect voor het creëren van een luchtige en ruimtelijke sfeer. Dit draagt bij aan een open en uitnodigende omgeving..

Beuken massieve treden

Beukenhout biedt een meer subtiele nerf en kleur, ideaal voor ruimtes met een rustige uitstraling. Zijn fijne textuur draagt bij aan een gladde afwerking, wat de trap een strak en verzorgd uiterlijk geeft.

Kies een passende afwerking

Met een breed aanbod aan afwerkingen kun je de uitstraling van je massieve treden naar wens aanpassen. Of je nu gaat voor een gelakte, geoliede of onbehandelde behandeling, elk biedt zijn eigen voordeel en karakteristieke uitstraling.

Houtsoorten en afwerkingen

Zakelijke offerte aanvragen

Geïnteresseerd in massieve treden voor je zakelijke project? Vraag een offerte aan bij Next Step Traprenovatie. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, een winkelruimte of woningbouwproject, we vinden samen de juiste oplossing die past bij jouw zakelijke wensen én voorkeuren.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit