• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Houten overzettreden

Wil je een trap die warmte uitstraalt in je zakelijke omgeving? Dan zijn houten overzettreden van Next Step Traprenovatie een perfecte keuze. Of je nu een klassiek kantoor, een trendy boetiek of een gezellige bed-and-breakfast hebt, houten overzettreden voegen karakter en stijl toe aan elke ruimte.

Hout of houtlook overzettreden

Bij Next Step Traprenovatie kun je terecht voor verschillende soorten treden. Denk bijvoorbeeld aan HPL. Dit type materiaal brengt vele voordelen met zich mee en kan perfect een houtlook nabootsen. Ook hardhoutsoorten, zoals eiken, beuk en essen, zijn een mogelijkheid.

Eikenhout

Eikenhout is een echte klassieker. Het is een hardhoutsoort die bekend staat om zijn hardheid en slijtvastheid, wat het een ideale keuze maakt voor trappen in drukbezochte ruimtes. De prachtige nerfstructuur van eikenhout brengt een trap tot leven en geeft een luxe uitstraling aan jouw zakelijke interieur.

Beukenhout

Beukenhout is lichter van kleur en heeft een subtiele, gelijkmatige structuur. Het geeft een uitnodigende uitstraling aan je trap. Beuken is ook enorm hard en slijtvast, waardoor het een slimme keuze is voor kantoren of ontvangstruimtes waar je een lichte, open sfeer wilt creëren.

Essenhout

Essenhout bevat een opvallende tekening en is zeer buigzaam. Hierdoor is het eenvoudig te bewerken door onze experts. Het hout is niet alleen mooi, maar ook bestand tegen zware belasting en veel loopverkeer.

Houtsoorten en afwerkingen

Duurzame houten overzettreden

Wij streven in onze collectie van houten overzettreden niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar ecologisch verantwoorde houtsoorten. Ons hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en we zorgen ervoor dat elke stap in het productieproces zo duurzaam mogelijk is.

Bestand tegen het drukke bedrijfsleven

Onze houten overzettreden zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook gemaakt om het drukke bedrijfsleven aan te kunnen. Ze zijn bestand tegen het constante komen en gaan van klanten, medewerkers en leveranciers. En ondanks dat ze stevig zijn, leveren ze niets in op comfort.

Next Step afbeelding - 1

↳ Zakelijke traprenovatie – Casa Hotel Amsterdam

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of je nu een geheel nieuwe look wilt of gewoon je bestaande trap wilt vernieuwen, wij hebben experts om van ieder project een succes te maken. Neem contact met ons op of  vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden die onze houten overzettreden je kunnen bieden.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit