• bg Vanaf twee weken geleverd
 • bg Vaste prijsgarantie
 • bg Betrouwbare kwaliteit

Overzettreden

Bij Next Step Traprenovatie renoveren we trappen in alle omgevingen met onze innovatieve overzettreden. Of het nu gaat om een klassiek ontwerp voor je kantoorruimte of een opvallende trede die een statement maakt in een woning, onze HPL of houten overzettreden zijn ontworpen om aan te sluiten bij je specifieke zakelijke behoeften.

Voor alle zakelijke projecten

Door de jaren hebben we veel trappen mogen renoveren. Met onze overzettreden en stootborden zorgen we voor een praktische en stijlvolle traprenovatie die duurzaamheid garandeert. We begrijpen dat een zakelijk project snel opgeleverd moet worden. Daarom werken onze monteurs efficiënt en zorgvuldig om de overzettreden binnen de kortst mogelijke termijn te leveren en te installeren.

HPL-overzettreden

Next Step’s HPL-overzettreden zijn de ideale keuze voor drukbezochte zakelijke ruimtes. HPL, oftewel High Pressure Laminate, is samengesteld uit verschillende lagen die samengeperst zijn onder hoge druk. Dit resulteert in een product dat heel goed bestand is tegen dagelijkse slijtage.

Deze treden passen in de meest drukke ruimtes, van een veelbezochte hotellobby tot de drukke trappen van een schoolgebouw. Onze Next Step HPL-overzettreden zijn ook verkrijgbaar als massieve Next Step treden.

Next Step afbeelding - 1

↳ Inspiratie – Trap ‘Bari’ van De Vries Trappen

Voordelen van HPL

HPL staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur, waardoor het een uitstekende investering is voor ieder zakelijk project. De oppervlakken zijn eenvoudig te onderhouden, wat de kosten op lange termijn verlaagt. Bovendien zijn de antislip- en krasvaste eigenschappen van ons HPL-materiaal ideaal in ruimtes waar veiligheid en duurzaamheid van het grootste belang zijn.

Welke designs zijn verkrijgbaar?

Onze designopties omvatten niet alleen eikenlook en betonlook, maar ook meer unieke afwerkingen zoals blauwstaal look. Deze zijn allemaal ontworpen om een zakelijke omgeving of woonruimte te verbeteren. We werken bijvoorbeeld voor architecten en interieurontwerpers om ervoor te zorgen dat onze treden naadloos aansluiten bij de rest van de uitstraling van het pand.

Houten overzettreden

Naast de moderne HPL-opties, bieden onze houten overzettreden een klassieke en natuurlijke schoonheid. Ze voegen warmte en karakter toe voor iedere trap, voor zowel traditionele als moderne omgevingen. Ook deze zijn verkrijgbaar als massief houten treden.

Next Step afbeelding - 1

↳ Project – Casa Hotel Amsterdam

Eiken overzettreden

Eikenhout, bekend om zijn sterkte en natuurlijke uitstraling, is een populaire keuze voor zakelijke ruimtes die streven naar een balans tussen uitstraling en duurzaamheid. De veelzijdige uitstraling van eiken maakt het geschikt voor een breed scala aan interieurontwerpen.

Essen overzettreden

Met zijn lichte kleur en opvallende nerfpatroon is essen een uitstekende keuze om een luchtige sfeer te creëren. Het is bijvoorbeeld effectief in kleinere ruimtes of wanneer je een modern tintje wilt toevoegen aan een klassieke omgeving.

Beuken overzettreden

Beukenhout heeft een fijne nerf en uniforme textuur. Hierdoor biedt het een subtiele uitstraling die past bij veel interieurs. De zachtere tinten van beuken kunnen helpen om een rustgevende en uitnodigende sfeer te creëren.

Houtsoorten en afwerkingen

Beschikbare afwerkingen

Wanneer je kiest voor houten overzettreden of massief houten treden, heb je de optie om voor een specifieke behandeling te kiezen. Geef de trede net een andere tint of bescherm de trede met een transparante lak. Hieronder hebben we de mogelijkheden genoteerd met daarbij de houtsoort waarvoor dit gekozen kan worden.

 • Onbehandeld: eiken, essen en beuken
 • Transparante lak (2 laags): eiken, essen en beuken
 • Monocoat – Pure: eiken, essen en beuken
 • Monocoat – White: eiken en essen
 • Monocoat – White 5%: eiken en essen
 • Monocoat – Mud Light: eiken en essen
 • Monocoat – Ash Grey: eiken en essen
 • Monocoat – Mahogany: eiken en essen
 • Monocoat – Chocolate: eiken en essen
 • Monocoat – Charcoal: eiken en essen

Vraag een zakelijke offerte aan

Heb je interesse in een traprenovatie voor jouw zakelijke project? Ons team van experts bij Next Step Traprenovatie is er om je te helpen. Vraag een offerte aan en wij zoeken de perfecte oplossing die aan de wensen voldoet. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons team.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit