• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Next Step vloer

Speciaal ontworpen voor onze klanten: Next Step vloeren. Onze vloeren en traptreden bieden een combinatie van design en functionaliteit. Ontdek waarom Next Step vloeren de uitkomst kunnen bieden binnen jouw project.

Passend bij ieder project

Kiezen voor Next Step vloeren betekent kiezen voor hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment, met diverse kleuren en designs, is perfect voor elke zakelijke uitdaging. Hierbij profiteert jouw klant van zowel een prachtige uitstraling als praktische voordelen. Denk bijvoorbeeld aan antislip, slijtvastheid en onderhoudsgemak.

Duurzame vloeren

Met een Next Step vloer kies je voor een duurzaam product. Naast topkwaliteit en uitstraling vinden wij duurzame materialen belangrijk. We kiezen dan ook bewust voor duurzaam verkregen materialen en een milieuvriendelijke productie. Hierdoor maakt de keuze voor een Next Step vloer niet alleen een verschil in het interieur maar ook voor het milieu.

Next Step afbeelding - 1

↳ Next Step vloeren

HPL-materiaal

Wij kiezen voor innovatief HPL-materiaal voor onze vloeren en traptreden. Dit materiaal, gecombineerd met het FSC®-label, zorgt ervoor dat elke Next Step vloer bijdraagt aan verantwoord bosbeheer. De uitzonderlijke krasbestendigheid van onze HPL-toplaag betekent dat je investeert in een product dat lang meegaat en onderhoud tot een minimum beperkt. Kies jij voor HPL-materiaal, dan profiteer je eveneens van onderstaande voordelen:

  • Topkwaliteit
  • Slijtvast
  • Nooit meer schilderen

Bestel losse vloerdelen

Voor iedereen die graag zelf de handen uit de mouwen steekt, biedt Trappenmaat een uitgebreid assortiment aan traprenovatie onderdelen. Trappenmaat is de webshop van De Vries Trappen, het bedrijf waar wij onderdeel van zijn. Wanneer je zelf losse vloerdelen bestelt, ga je aan de slag met de kwaliteit en stijl van Next Step.

Vraag een offerte aan

Interesse in een nieuwe vloer voor een zakelijke ruimte of ander project? Kies dan voor de specialisten van Next Step Traprenovatie. Of je nu kiest voor een vloeiende overgang tussen trap en vloer of een uniek design wilt toevoegen aan een interieur, Next Step biedt de oplossing. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw project.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit