Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Glazen balustrade, modern, mooi en tijdloos

In nederland is het volgens het nieuwe bouwbesluit verplicht om een doorval beveiliging te hebben langs jouw trap en trapgat. Doorvalbeveiligingen zijn er in verschillende soorten en maten. De meeste trappen worden opgeleverd met een houten balustrade met ronde spijlen. Dit is niet de fraaiste oplossing en ook niet de meest transparante.

Afbeelding - Transparante oplossing

Transparante oplossing

Voor wie van ruimtelijk en transparant houdt is een glazen balustrade de oplossing. Glas laat zich goed combineren met roestvrij staal, hout of blauwstaal.

Afbeelding - Glas in hout

Glas in hout

Een glazen paneel met een houten omranding geeft een mooie klassieke of moderne uitstraling afhankelijk van het type trap en leuning.

Afbeelding - Glas met rvs

Glas met rvs

Roestvrij staal en glas gaan heel goed samen. Deze combi is niet alleen erg geschikt voor kantoorpanden maar ook voor bij jou in huis. Deze optie wordt vaak uitgevoerd door middel van staanders die op de trap of op de vloer gemonteerd worden.

Afbeelding - Blauwstaal en glas

Blauwstaal en glas

Deze combinatie is niet meer weg te denken in het hedendaags interieur. Stalen taatsdeuren met glas worden ook steeds populairder. Voorzie jouw trap van glas met blauwstaal voor een stoere moderne look!

Bekijk onze volledige collectie
Afbeelding - Glas en.. glas

Glas en.. glas

De meest transparante oplossing is een glazen balustrade zonder leuning! Hiervoor wordt dikker glas gebruikt zodat je indien nodig het glas als leuning kan gebruiken. De bevestiging kan middels rvs doppen door het glas of middels een aluminium profiel ingebouwd in de trap of vloer.

Vrijblijvende offerte aanvragenOfferte aanvragen

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer