Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
TOPKWALITEIT TREDENEIGEN FABRIKAAT, ONDERHOUDSARM EN UNIEKE DECOREN

Overzettreden

Overzettreden zijn nieuwe treden die over uw oude trap heen geplaatst worden. Zo geniet u snel van uw nieuwe trap. Met de overzettreden van Next Step krijgt niet alleen uw trap, maar uw hele interieur een andere look. Immers, de trap is in elke woonkamer een regelrechte eyecatcher. Die moet er goed uitzien! Maak daarom de keuze voor de overzettreden van Next Step.

Overzettreden die passen

Wat past mooi bij uw interieur? Bij uw manier van leven? Next Step levert maatwerk en voldoet aan al uw wensen. U kunt kiezen uit traptreden in diverse kleuren of structuren. Een houtdecor, bijvoorbeeld mahonie, essen, eiken, een steendessin, denk aan ‘betonlook’, de mogelijkheden zijn legio. Of u nu een open trap heeft of een dichte trap, met de nieuwe overzettreden van Next Step kunt u prima uit de voeten! Onze vakkundige monteurs plaatsen de overzetdelen binnen 1 dag. Zonder hak- en breekwerk!

Topkwaliteit treden

De overzettreden worden in eigen huis geproduceerd en zijn van topkwaliteit. Het hout is ecologisch verantwoord en heeft een FSC en PEFC label. Milieuvriendelijk dus. De toplaag van elke trede is gemaakt van Slijtvast HPL. Het resultaat? Een prachtige, harde overzetrede, gedrukt in uw kleur en dessin.

Bovendien heeft zo’n overzettrede een perfecte toplaag. Die is waterdicht, maar ook kras- en slijtvast. Dat is natuurlijk geweldig. Precies wat u zoekt! Hitte, stoten… De overzettreden kunnen tegen een stootje en zijn snoeihard. Hakken, klompen, werkschoenen… Alles kan een Next Step trap verdragen. U hoeft niet bang te zijn voor krassen of slijtage. Uw trap blijft mooi. De bovenlaag van onze overzettrede is stroef. Dat zie je niet, maar voel je wel. Uitglijden is er niet bij!

Goed advies

Om de traprenovatie met overzettreden compleet te maken, bepaalt u samen met de adviseur van Next Step welk model trapleuning en welke type leuninghouders het beste bij uw trap passen. De adviseur komt graag vrijblijvend bij u lang langs. Hij helpt u ook met de kleurkeuze voor uw overzettreden. Wilt u een rustige uitstraling? Of gaat u voor een gewaagde, opvallende trap? Bekijk thuis op uw gemak het materiaal waarvan de overzettreden zijn gemaakt. Bepaal uw kleur aan de hand van diverse stalen. Vraag direct een offerte aan, bel of stuur ons een e-mail en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Verrassend betaalbaar

Op onze website vindt u geen prijzen. Dat kan ook niet… Immers niet alle trappen zijn gelijk en ‘zoveel mensen, zoveel wensen’. Voor een maatwerk offerte komt een Next Step adviseur graag bij u thuis om alle mogelijkheden te bespreken, passend binnen uw budget. Next Step is verrassend en… Verrassend betaalbaar!

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd