fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
TOPKWALITEIT OVERZETTREDENEIGEN FABRIKAAT, ONDERHOUDSARM EN 20 JAAR GARANTIEJa, ik wil een gratis offerte!

Overzettreden van Next Step

Overzettreden zijn nieuwe treden die over uw oude trap heen geplaatst worden. Zo geniet u snel van uw nieuwe trap. Met de overzettreden van Next Step krijgt niet alleen uw bestaande trap, maar uw hele interieur een andere look. Immers, de trap is in elke woonkamer een regelrechte eyecatcher. Die moet er goed uitzien! Maak daarom de keuze voor de overzettreden van Next Step.

Overzettreden die passen

Wat past mooi bij uw interieur? Bij uw manier van leven? Next Step levert maatwerk en voldoet aan al uw wensen. U kunt kiezen uit traptreden in diverse kleuren of structuren. Een houtdecor, bijvoorbeeld mahonie, essen, eiken, een steendessin, denk aan ‘betonlook’, de mogelijkheden zijn legio. Of u nu een open trap heeft of een dichte trap, met de nieuwe overzettreden van Next Step maakt dat niet meer uit! Onze vakkundige monteurs leveren uw gerenoveerde trap binnen één dag op. Zonder hak- en breekwerk!

Open trap zonder neus

Onze overzettreden voor open trappen zijn anders dan de anderen. Waar u bij reguliere overzettreden te maken heeft met een opstaand randje (neus) die je blijft zien, vallen onze treden om de bestaande trede, dus zonder opstaand randje. Nog een voordeel van open traprenovatie via Next Step.

Topkwaliteit traptreden

De overzettreden worden in eigen huis geproduceerd en zijn van topkwaliteit. Het hout is ecologisch verantwoord en heeft een FSC en PEFC label. Milieuvriendelijk dus. De toplaag van elke trede is gemaakt van slijtvast HPL. Het resultaat? Een prachtige, harde overzetrede, gedrukt in uw kleur en dessin.

Antislip en krasvast

Bovendien heeft zo’n overzettrede een perfecte toplaag. Die is waterdicht, maar ook kras- en slijtvast. Dat is natuurlijk geweldig. Precies wat u zoekt! Hitte, stoten… De overzettreden kunnen tegen een stootje. Niet voor niets ook dat onze compleet nieuwe Next Step trappen ook in ruwbouw al geplaatst worden. Hakken, klompen, werkschoenen… Alles kan een Next Step trap verdragen. U hoeft niet bang te zijn voor krassen of slijtage. Uw trap blijft mooi. De bovenlaag van onze overzettrede is stroef. Dat zie je niet, maar voel je wel. Uitglijden is er niet bij met onze antislip laag, geen antislipstrips meer nodig!

Niet voor de doe-het-zelver

Onze overzettreden zijn bewust niet online te koop. HPL is een stevig materiaal, waar u specialistisch gereedschap voor in huis moet hebben om een nette afwerking te kunnen realiseren. Dus als u wilt profiteren van de voordelen van HPL overzettreden, voeren onze specialisten de renovatie van uw trap met dezelfde aandacht voor detail en aandacht voor u uit. Ons gemiddelde cijfer van onze klanten is ook niet voor niets een 9,2.

Goed advies

Om de traprenovatie met overzettreden compleet te maken, bepaalt u samen met de adviseur van Next Step welk model trapleuning en welke type leuninghouders het beste bij uw trap passen. De adviseur komt graag vrijblijvend bij u lang langs. Hij helpt u ook met de kleurkeuze voor uw overzettreden. Wilt u een rustige uitstraling? Of gaat u voor een gewaagde, opvallende trap? Bekijk thuis op uw gemak het materiaal waarvan de overzettreden zijn gemaakt. Bepaal uw kleur aan de hand van diverse stalen. Vraag direct een offerte aan, bel of stuur ons een e-mail en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Verrassend betaalbaar

Op onze website vindt u geen prijzen. Dat kan ook niet… Immers niet alle trappen zijn gelijk en ‘zoveel mensen, zoveel wensen’. Voor een maatwerk offerte komt een Next Step adviseur graag bij u thuis om alle mogelijkheden te bespreken, passend binnen uw budget. Next Step is verrassend goed en… Verrassend betaalbaar!

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd