fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
TOPKWALITEIT OVERZETTREDENEIGEN FABRIKAAT, ONDERHOUDSARM EN 20 JAAR GARANTIEJa, ik wil een gratis offerte!

Overzettreden van Next Step

Overzettreden zijn nieuwe treden die over jouw oude trap heen geplaatst worden. Op deze manier geniet je snel van uw nieuwe trap. Met de treden van Next Step krijgt niet alleen jouw trap, maar ook je hele interieur een andere look. De trap staat namelijk meestal centraal in de ruimte, dus die moet er goed uitzien! Maak daarom de keuze voor overzettreden van Next Step.

Voor elke trap overzettreden op maat

Wat past mooi bij jouw interieur? Bij uw manier van leven? Next Step levert maatwerk en voldoet aan al jouw wensen. Je kunt kiezen uit veel traptreden in diverse kleuren of structuren. Bijvoorbeeld een houtdecor; mahonie, essen, eiken, een steendessin. Of wellicht een ‘betonlook’, de mogelijkheden zijn ontelbaar. Of je nu een open trap of een dichte trap heeft, met de nieuwe treden van Next Step maakt dat niet meer uit! Onze vakkundige monteurs leveren uw gerenoveerde trap binnen één dag op. Zonder hak- en breekwerk!

Wat zijn overzettreden?

Overzettreden zijn traptreden die over jouw huidige trap worden geplaatst met een traprenovatie. Bij Next Step zijn de overzet treden van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Doordat de treden van goed materiaal worden gemaakt en door vakmensen worden geplaatst, kunnen wij bij Next Step garanderen dat de trap voor wel 20 jaar mee gaat.

Open trap zonder neus

Onze overzettreden voor open trappen zijn anders dan de anderen. Waar je bij reguliere overzettreden te maken heeft met een opstaand randje (neus) die je blijft zien, vallen onze treden om de bestaande trede heen, dus zonder opstaand randje. Lees hier meer over de renovatie van een open trap.

Topkwaliteit traptreden

De treden worden in eigen huis geproduceerd en zijn van topkwaliteit. Het hout is ecologisch verantwoord en heeft een FSC en PEFC label. Dit betekent dat ze milieuvriendelijk zijn. Daarnaast is elke toplaag gemaakt van slijtvast HPL. Het resultaat hiervan is een prachtige, harde trede, gedrukt in uw kleur en design.

Antislip en krasvast

Bovendien heeft een trede van Next Step een perfecte toplaag. Deze is waterdicht, maar ook kras- en slijtvast. Hitte, stoten… De treden kunnen tegen een stootje. Dat is natuurlijk ideaal. Het is ook niet voor niets dat onze compleet nieuwe Next Step trappen ook in ruwbouw geplaatst worden. Hakken, klompen, werkschoenen… Alles kan een Next Step trap verdragen. Je hoeft niet bang te zijn voor krassen of slijtage. Je trap blijft mooi. Daarnaast is de bovenlaag van onze treden stroef. Dat zie je niet, maar voel je wel. Uitglijden is geen optie met onze antislip laag, hierdoor zijn antislipstrips niet meer nodig!

Niet voor de doe-het-zelver

Onze treden zijn bewust niet online te koop. HPL is een stevig materiaal, waar je specialistisch gereedschap voor in huis moet hebben om een nette afwerking te kunnen realiseren. Dus als je wilt profiteren van de voordelen van HPL treden, voeren onze specialisten de renovatie van uw trap met dezelfde aandacht voor detail en aandacht voor jou uit. Ons gemiddelde cijfer van onze klanten is dan ook niet voor niets een 4,7 van de 5.

Goed advies

Om de traprenovatie compleet te maken, bepaal je samen met de adviseur van Next Step welk model trapleuning en welke type leuninghouders het beste bij uw trap passen. De adviseur komt graag vrijblijvend bij je lang langs. Hij helpt je ook met de kleurkeuze voor jouw trap. Wil je een rustige uitstraling? Of ga je voor een gewaagde, opvallende trap? Bekijk thuis op je gemak het materiaal waarvan de overzettreden zijn gemaakt. Bepaal jouw kleur aan de hand van diverse stalen. Vraag direct een offerte aan, bel ons of stuur ons een e-mail en dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Verschillende designs en mogelijkheden

Bij Next Step bieden we veel verschillende designs aan, bekijk hier onze mogelijkheden. Daarnaast bieden we ook meer aan dan alleen traptreden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een bijpassende trapleuning. Daarnaast kun je ook kiezen voor trapverlichting van Next Step. Bij trapverlichting kun je denken aan verschillende maten led strips die wij onder jouw trap plaatsen. Deze worden geleverd in het wit, maar ook in RGB-kleuren. Hierdoor kun je zelf de kleur kiezen die het beste bij jouw woning past. Bij Next Step bieden we veel verschillende mogelijkheden om jouw trap zo in te richten dat deze past bij jouw stijl en woning. Benieuwd naar wat goed bij jouw interieur past? Bekijk onze volledige collectie.

Overzettreden: trap verrassend betaalbaar renoveren

Op onze website vind u een vanaf prijs. We kunnen geen vaste prijs per trap geven op de website. Immers zijn niet alle trappen gelijk en ‘zoveel mensen, zoveel wensen’. Voor een maatwerk offerte komt een Next Step adviseur graag bij je thuis om alle mogelijkheden te bespreken, passend binnen jouw budget. Next Step is verrassend goed en… Verrassend betaalbaar!

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd