• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Overzettreden van Next Step

Ontdek de voordelen van de overzettreden van Next Step voor jouw trap én interieur. Overzettreden zijn de ideale oplossing om snel en eenvoudig jouw oude trap te vernieuwen. Wij plaatsen overzettreden over de huidige treden heen. Door het gebruik van hoge kwaliteit producten en duurzaam materiaal, geplaatst door onze vakmensen, kunnen wij bij Next Step Traprenovatie garanderen dat de trap voor wel 20 jaar weer mee gaat. Vraag offerte aan

Topkwaliteit overzettreden

Next Step biedt oplossingen die direct aansluiten bij jouw interieur en manier van leven. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en structuren zoals een houtdecor of betonlook. Het maakt niet uit of je een open trap of dichte trap hebt, onze overzettreden passen in beide situaties. Zelfs een open trap dichtmaken is mogelijk! Bovendien leveren onze vakkundige monteurs jouw gerenoveerde trap binnen één dag op, zonder hak- en breekwerk. Zo geniet je snel van een nieuwe uitstraling in huis.

Verschillende designs en mogelijkheden

Bij Next Step bieden we een uitgebreide collectie aan designs voor onze overzettreden. Zoek je bijvoorbeeld een houtdecor of toch meer een moderne betonlook, voor ieder wat wils. Bekijk onze collectie en ontdek de mogelijkheden. Naast onze HPL overzettreden bieden we ook meer aan, zoals diverse accessoires; bijpassende trapleuningen en trapverlichting.

Onze trapverlichting bestaat uit verschillende maten led-strips in zowel koud wit als warm wit, zodat je altijd de juiste sfeer kunt creëren in jouw interieur.

Bij Next Step Traprenovatie bieden we jou vele mogelijkheden om jouw trap volledig aan te passen aan jouw stijl en woning. We hebben alle type overzettreden op een rijtje gezet.

Next Step afbeelding - 1

Overzet traptreden van topkwaliteit: antislip én krasvast

Bij Next Step Traprenovatie voeren wij traprenovaties uit met het beste materiaal en van hoge kwaliteit. Al onze overzet traptreden zijn voorzien van een perfecte toplaag die niet alleen waterdicht is, maar ook kras- en slijtvast. Onze overzettreden kunnen tegen hitte, stoten en andere vormen van beschadiging, waardoor ze ideaal zijn voor zowel thuis als op de werkvloer.

Zelfs in ruwbouw zijn onze compleet nieuwe Next Step trappen goed te plaatsen. Hakken, klompen, werkschoenen… Je hoeft je geen zorgen te maken over krassen of slijtage, want je trap blijft mooi. Ook zijn de treden voorzien van een stroeve bovenlaag, wat de kans op uitglijden verkleind. Antislip strips zijn op deze manier dus niet meer nodig. Ontdek de kwaliteit van Next Step en ervaar het gemak.

Duurzaam en topkwaliteit

De treden worden in eigen huis geproduceerd en zijn van topkwaliteit. Het hout is ecologisch verantwoord en heeft een FSC®-label. Dit betekent dat ze milieuvriendelijk zijn. Daarnaast is elke toplaag gemaakt van slijtvast HPL. Het resultaat hiervan is een prachtige, harde trede, gedrukt in jouw gekozen design. Lees meer over het materiaal van onze producten.

Strakke afwerking (open trap)

Onze overzettreden voor open trappen zijn anders dan de anderen. Waar je bij reguliere overzettreden te maken hebt met een opstaand randje (neus) die je blijft zien, vallen onze treden om de bestaande trede heen, dus zonder opstaand randje. Bij Next Step Traprenovatie hebben we een uniek systeem ontwikkeld, waardoor jouw nieuwe treden eruit komen te zien als massieve treden. Dit systeem zorgt voor een nette overgang in de vorm een een subtiele, bijna onzichtbare naad en wordt exclusief bij ons uitgevoerd. Lees hier meer over de renovatie van een open trap.

Next Step afbeelding - 1

Mogelijkheid voor de doe-het-zelver

Onze professionele traprenovatie-elementen zijn online beschikbaar voor vakmensen via Trappenmaat. Hier kun je jouw traprenovatiepakket samenstellen om dit vervolgens zelf te monteren. Houd er rekening mee dat onze elementen gemaakt zijn van HPL. Dit stevige materiaal vereist specialistisch gereedschap dat je in huis moet hebben om een nette afwerking te kunnen realiseren. Koop bijvoorbeeld losse traptreden.

Mocht je twijfelen, dan adviseren wij altijd de traprenovatie door ons uit te laten voeren. Wij beschikken namelijk over monteurs die hierin gespecialiseerd zijn. Onze specialisten voeren de renovatie van je trap met dezelfde aandacht voor detail en aandacht voor jou uit. Iets wat onze klanten altijd erg kunnen waarderen, dit is dan ook terug te zien in de Trustpilot-score die onze klanten ons hebben gegeven.

Overzettreden: een traprenovatie al vanaf €2850,-

Bij Next Step traprenovatie kunnen wij jouw trap al renoveren vanaf €2.850,- incl. BTW én montage! We kunnen geen vaste prijs per trap geven op de website, want alle trappen en situaties verschillen van elkaar. Wij baseren de prijs onder andere op de vorm van de trap, het aantal treden, maar natuurlijk ook het toevoegen van accessoires. Meer weten over traprenovatie kosten? Lees meer.

Natuurlijk wil je weten wat de kosten zullen zijn van jouw traprenovatie. Je kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Op basis van jouw ingevulde gegevens, zoals het aantal treden en open of dichte trap, gaan wij een prijs voor je berekenen. De offerte ontvang je al binnen één dag in jouw mailbox (met uitzondering van weekenden en feestdagen).

Onze adviseurs helpen je graag

Eén van onze adviseurs komt graag vrijblijvend bij je lang langs. Diegene helpt je graag met de kleurkeuze voor jouw trap. Wil je een rustige uitstraling? Of ga je voor een gewaagde, opvallende trap? Bekijk thuis op je gemak het materiaal waarvan de overzettreden zijn gemaakt. Bepaal jouw kleur aan de hand van diverse stalen. Vraag een vrijblijvende offerte aan, bel ons of stuur ons een e-mail!

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op veelgestelde vragen over overzettreden vind je hier!

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit