98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

TOPKWALITEIT OVERZETTREDEN

EIGEN FABRIKAAT, ONDERHOUDSARM EN 20 JAAR GARANTIE Ja, ik wil een gratis offerte!

Overzettreden van Next Step

Overzettreden zijn nieuwe treden die over jouw oude trap heen geplaatst worden. Op deze manier geniet je snel van je nieuwe trap. Met de overzettreden van Next Step krijgt niet alleen jouw trap, maar ook je hele interieur een andere look. De trap staat namelijk meestal centraal in de ruimte, en is dus bepalend voor de sfeer van de hele ruimte. Maak daarom de keuze voor overzettreden van Next Step.

Voor elke trap overzettreden op maat

Wat past mooi bij jouw interieur? Bij jouw manier van leven? Next Step levert maatwerk en voldoet aan al jouw wensen. Je kunt kiezen uit veel traptreden in diverse kleuren of structuren. Bijvoorbeeld een houtdecor of wellicht een ‘betonlook’, de mogelijkheden zijn ontelbaar. Of je nu een open trap of een dichte trap hebt, met de nieuwe treden van Next Step maakt dat niet meer uit! Onze vakkundige monteurs leveren jouw gerenoveerde trap binnen één dag op. Zonder hak- en breekwerk!

Wat zijn overzettreden?

Overzettreden zijn traptreden die over jouw huidige trap worden geplaatst met een traprenovatie. Bij Next Step zijn de overzettreden van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Doordat de treden van goed materiaal worden gemaakt en door vakmensen worden geplaatst, kunnen wij bij Next Step garanderen dat de trap voor wel 20 jaar mee gaat.

Open trap zonder neus

Onze overzettreden voor open trappen zijn anders dan de anderen. Waar je bij reguliere overzettreden te maken hebt met een opstaand randje (neus) die je blijft zien, vallen onze treden om de bestaande trede heen, dus zonder opstaand randje. Lees hier meer over de renovatie van een open trap.

Topkwaliteit traptreden

De treden worden in eigen huis geproduceerd en zijn van topkwaliteit. Het hout is ecologisch verantwoord en heeft een FSC®-label. Dit betekent dat ze milieuvriendelijk zijn. Daarnaast is elke toplaag gemaakt van slijtvast HPL. Het resultaat hiervan is een prachtige, harde trede, gedrukt in uw kleur en design.

Antislip en krasvast

Bovendien heeft een trede van Next Step een perfecte toplaag. Deze is waterdicht, maar ook kras- en slijtvast. Hitte, stoten… De treden kunnen ertegen. Dat is natuurlijk ideaal. Het is ook niet voor niets dat onze compleet nieuwe Next Step trappen ook in ruwbouw geplaatst worden. Hakken, klompen, werkschoenen… Alles kan een Next Step trap verdragen. Je hoeft niet bang te zijn voor krassen of slijtage. Je trap blijft mooi. Daarnaast is de bovenlaag van onze treden stroef. Dat zie je niet, maar voel je wel. Uitglijden is geen optie met onze antislip laag, hierdoor zijn antislip strips niet meer nodig!

Next Step afbeelding - 1

Mogelijkheid voor de doe-het-zelver

Onze elementen met betrekking tot traprenovatie zijn voor de professional online beschikbaar op Trappenmaat. Hier kun je jouw traprenovatiepakket samenstellen om vervolgens zelf te monteren. Houd er rekening mee dat onze elementen gemaakt zijn van HPL. Dit stevige materiaal vereist specialistisch gereedschap dat je in huis moet hebben om een nette afwerking te kunnen realiseren. Mocht je twijfelen, dan adviseren wij altijd de traprenovatie door ons uit te laten voeren. Wij beschikken namelijk over monteurs die hierin gespecialiseerd zijn. Onze specialisten voeren de renovatie van je trap met dezelfde aandacht voor detail en aandacht voor jou uit. Iets wat onze klanten altijd erg kunnen waarderen, dit is dan ook terug te zien in de Trustpilot-score die onze klanten ons hebben gegeven.

Goed advies

Om de traprenovatie compleet te maken, bepaal je samen met de adviseur van Next Step welk model trapleuning en welke type leuninghouders het beste bij jouw trap passen. De adviseur komt graag vrijblijvend bij je lang langs. Hij helpt je ook met de kleurkeuze voor jouw trap. Wil je een rustige uitstraling? Of ga je voor een gewaagde, opvallende trap? Bekijk thuis op je gemak het materiaal waarvan de overzettreden zijn gemaakt. Bepaal jouw kleur aan de hand van diverse stalen. Vraag direct een offerte aan, bel ons of stuur ons een e-mail en dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Verschillende designs en mogelijkheden

Bij Next Step bieden we veel verschillende designs aan, bekijk hier onze mogelijkheden. Daarnaast bieden we ook meer aan dan alleen overzettreden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een bijpassende trapleuning. Daarnaast kun je ook kiezen voor trapverlichting van Next Step. Bij trapverlichting kun je denken aan verschillende maten led strips die wij onder jouw trap plaatsen. Deze worden geleverd in koud wit en warm wit, je kunt zelf kiezen wat bij jouw woning past. Bij Next Step bieden we veel verschillende mogelijkheden om jouw trap zo in te richten dat deze past bij jouw stijl en woning. Benieuwd naar wat goed bij jouw interieur past? Bekijk onze volledige collectie.

Overzettreden: trap verrassend betaalbaar renoveren

Op onze website vind je een vanaf prijs. We kunnen geen vaste prijs per trap geven op de website. Immers zijn niet alle trappen en iedere situatie gelijk.  Je kunt bij ons een maatwerk offerte aanvragen, waarna onze adviseur bij je thuis komt om alle mogelijkheden te bespreken, passend binnen jouw budget. Next Step is verrassend goed en… Verrassend betaalbaar! Met uitzondering van weekenden en feestdagen ontvang je jouw offerte vaak al binnen een paar uur. Wil je niet wachten, maar echt direct de prijs weten? Dan kun je ook gebruik maken van onze handige tool waarmee je zelf kunt berekenen wat jouw traprenovatie met overzettreden gaat kosten.

Next Step afbeelding - 1
98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit