• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Dordrecht

Jouw trap in één dag renoveren? Dat kan met de traprenovatie in Dordrecht! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Dordrecht

Is jouw trap toe aan vernieuwing? Of ben je net verhuisd en wil je de trap innoveren en een nieuw leven in blazen? Dan is traprenovatie in Dordrecht van Next Step de keuze! Hierbij krijg je het resultaat van een nieuwe trap, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Bij Next Step Traprenovatie zorgen onze vakmensen ervoor dat jouw trap aansluit op jouw interieurwensen en dat de trap binnen één dag een topkwaliteit heeft.

Next Step Traprenovatie is gevestigd in Utrecht, maar onze vakmensen zijn overal terug te vinden. Ook in Dordrecht zijn zij regelmatig te vinden om een trap te renoveren. Komen onze vakmensen binnenkort bij jou op bezoek?

Alle trappen laten stralen!

Wij renoveren ook trappen in bedrijfspanden, particulier en bedrijf wij helpen iedereen graag. Of je nu een robuuste betonnen uitstraling wil of de uitstraling van een natuurlijke houttint. Met onze basiscollectie van twaalf designs is er voor iedereen een passende uitstraling. Benieuwd naar de designs? Neem gerust een kijkje op de website of kom langs bij ons in de showroom!

HPL-traprenovatie in Dordrecht

De traprenovatie in Dordrecht zal plaats vinden door overzettreden. De trap wordt vaker op een dag gebruikt dus het moet van goede kwaliteit zijn om er lang van te kunnen genieten. HPL maakt dit mogelijk, dit is een toplaag van hogedruklaminaat dat zorgt ervoor dat de treden slijtvast en onderhoudsarm zijn. Het is sterk en duurzaam materiaal met de standaard garantie van twintig jaar, maar ze gaan zeker nog wel langer mee!

Door de antislip coating is de trap ook nog eens veilig, uitglijden behoort voorgoed tot het verleden dus loop gerust met sokken over de trap.

Stijlen combineren en achteraf betalen

Als je voor Next Step hebt gekozen kunt je gaan kijken naar de stijl van de trap en de elementen hiervan. Denk aan stootborden die wij kunnen plaatsen om jouw open trap te sluiten, een sfeervolle toevoeging hieraan is trapverlichting. Voor alle kleuren en structuren bekijk onze collectie. In de meeste gevallen is de renovatie in één dag af. Alles wordt buiten op maat gezaagd, maar voordat de monteur bij jou aan de slag gaat in Dordrecht neemt hij elke stap nog even met je door. Achteraf betalen kan meteen of met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor de Next Step traprenovatie in Dordrecht?

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit