fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in één dag renoveren? Dat kan met de traprenovatie in Dordrecht! Ja, ik wil een gratis offerte!

Uw trap renoveren in Dordrecht?

Is uw trap toe aan vernieuwing? Of bent u net verhuisd naar Dordrecht en wilt u de trap innoveren en een nieuw leven in blazen? Dan is traprenovatie in Dordrecht van Next Step de keuze! Hierbij krijgt u het resultaat van een nieuwe trap, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Bij Next Step zorgen onze vakmensen ervoor dat uw trap aansluit op uw interieurwensen en dat de trap binnen één dag een topkwaliteit heeft.

Next Step is gevestigd in Kampen, maar onze vakmensen zijn overal terug te vinden. Ook in Dordrecht zijn zij regelmatig te vinden om een trap te renoveren. Komen onze vakmensen binnenkort bij u op bezoek?

Alle trappen laten stralen!

Wij renoveren ook trappen in bedrijfspanden, particulier en bedrijf wij helpen iedereen graag. Of u nu een robuuste betonnen uitstraling wil of de uitstraling van een natuurlijke houttint. Met onze basiscollectie van twaalf designs is er voor iedereen een passende uitstraling. Benieuwd naar de designs? Neem gerust een kijkje op de website of kom langs bij ons in de showroom!

HPL overzettreden renovatie in Dordrecht

De renovatie zal plaats vinden door overzettreden. De trap wordt vaker op een dag gebruikt dus het moet van goede kwaliteit zijn om er lang van te kunnen genieten. HPL maakt dit mogelijk, dit is een toplaag van hogedruklaminaat dat zorgt ervoor dat de treden slijtvast en onderhoudsarm zijn. Het is sterk en duurzaam materiaal met de standaard garantie van twintig jaar, maar ze gaan zeker nog wel langer mee! Door de antislip coating is de trap ook nog eens veilig, uitglijden behoort voorgoed tot het verleden dus loop gerust met sokken over de trap.

Stijlen combineren en achteraf betalen

Als u voor Next Step heeft gekozen kunt u gaan kijken naar de stijl van de trap en de elementen hiervan. Denk aan stootborden die wij kunnen plaatsen om uw open trap te sluiten, een sfeervolle toevoeging hieraan is trapverlichting. Voor alle kleuren en structuren bekijk onze collectie. In de meeste gevallen is de renovatie in één dag af. Alles wordt buiten op maat gezaagd, maar voordat de monteur bij u aan de slag gaat in Dordrecht neemt hij elke stap nog even met u door. Achteraf betalen kan meteen of met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor de Next Step traprenovatie in Dordrecht?

• Binnen één dag geplaatst
• Antislip dankzij unieke antislip coating, en onderhoudsvrij
• Standaard twintig jaar garantie
• Duurzame keuze dankzij HPL
• Binnen twee weken geleverd in Dordrecht

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd