fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap laten opknappen?Vakkundige en milieuvriendelijke traprenovatie

Traprenovatie Drenthe

Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Dan is een traprenovatie de ideale oplossing. Het is namelijk niet alleen een erg snelle, maar ook nog eens een heel betaalbare oplossing. Voor u het weet is uw trap niet langer een doorn in uw oog, maar juist een prachtige blikvanger die helemaal op uw interieur aansluit.

Next Step Traprenovatie is gevestigd in Kampen, maar verzorgt traprenovaties door heel Nederland, dus ook bij u thuis in Drenthe. U bent van harte welkom om onze collectie thuis te bekijken door gratis staaltjes aan te vragen.

HPL met FSC-certificaat

Hoewel de trap een blikvanger in uw huis is, is hij vooral erg praktisch. Het is letterlijk een verbindingsstuk en u maakt er ongetwijfeld meerdere keren per dag gebruik van. Het is dus belangrijk dat de trap duurzaam in gebruik is. Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate mét FSC-certificaat, kortweg HPL.

HPL is laminaat met meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat maakt het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Een traprenovatie in Drenthe door Next Step is…

  • Snel. Binnen slechts één dag heeft u een nieuwe trap
  • Vakkundig en er komt geen hak- of breekwerk aan te pas. Ook het op maat zagen van de treden doen onze vakmensen buiten
  • Duurzaam door het gebruik van HPL
  • Veilig, want de treden zijn antislip (en ook nog eens onderhoudsvrij!)
  • Ontzorgend! Wij houden u vanaf het begin op de hoogte en de communicatie is helder. U kunt zich dus zorgeloos op uw nieuwe trap verheugen!

Eindeloze mogelijkheden

Is uw trap open en wilt u die liever dicht? Houdt u van hout of bent u juist gek op de uitstraling van beton? De opties zijn eindeloos! Wij adviseren u graag, zodat uw trap tot een echte droomtrap wordt omgetoverd! Benieuwd naar ons werk? Hier ziet u een aantal van onze voorbeelden.

Betaalbaar uw trap opknappen

Een nieuwe trap van prachtige HPL-kwaliteit, die ook nog eens heel betaalbaar is. Dat klinkt goed, toch? Nu horen we u denken, betaalbaar is een breed begrip, dus wat kost zo’n traprenovatie via Next Step dan? Daarover leest u hier meer.

Wilt u liever vandaag of morgen zo’n mooie trap? Vraag hier een offerte aan.

Ook uw trap laten renoveren?Vraag uw persoonlijke offerte aan
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd