• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Jouw trap laten opknappen?

Vakkundige en milieuvriendelijke traprenovatie

Traprenovatie Drenthe

Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Dan is een traprenovatie de ideale oplossing. Het is namelijk niet alleen een erg snelle, maar ook nog eens een heel betaalbare oplossing. Voor je het weet is jouw trap niet langer een doorn in het oog, maar juist een prachtige blikvanger die helemaal op jouw interieur aansluit.

Next Step Traprenovatie is gevestigd in Utrecht, maar verzorgt traprenovaties door heel Nederland, dus ook bij jou thuis in Drenthe.

HPL met FSC®-certificaat

Hoewel de trap een blikvanger in jouw huis is, is hij vooral erg praktisch. Het is letterlijk een verbindingsstuk en je maakt er ongetwijfeld meerdere keren per dag gebruik van. Het is dus belangrijk dat de trap duurzaam in gebruik is. Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate mét FSC®-certificaat, kortweg HPL.

HPL is laminaat met meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat maakt het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Een traprenovatie in Drenthe door Next Step is…

  • Snel. Binnen slechts één dag heb jij een nieuwe trap
  • Vakkundig en er komt geen hak- of breekwerk aan te pas. Ook het op maat zagen van de treden doen onze vakmensen buiten
  • Duurzaam door het gebruik van HPL
  • Veilig, want de treden zijn antislip (en ook nog eens onderhoudsvrij!)
  • Ontzorgend! Wij houden je vanaf het begin op de hoogte en de communicatie is helder. Jij kunt je dus zorgeloos op jouw nieuwe trap verheugen!

Eindeloze mogelijkheden

Is jouw trap open en wil je die liever dicht? Houd je van hout of ben je juist gek op de uitstraling van beton? De opties zijn eindeloos! Wij adviseren je graag, zodat jouw trap tot een echte droomtrap wordt omgetoverd! Benieuwd naar ons werk? Hier zie je een aantal van onze voorbeelden.

Betaalbaar jouw trap opknappen

Een nieuwe trap van prachtige HPL-kwaliteit, die ook nog eens heel betaalbaar is. Dat klinkt goed, toch? Nu horen we je denken, betaalbaar is een breed begrip, dus wat kost zo’n traprenovatie via Next Step dan? Daarover lees je hier meer.

Wil je liever vandaag of morgen zo’n mooie trap? Vraag hier een offerte aan.

Ook jouw trap laten renoveren?Vraag jouw persoonlijke offerte aan
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit