• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Showroom

Voel, zie er ervaar onze producten. Op werkdagen op afspraak geopend!

Ons aanbod met eigen ogen bekijken

In de showroom van Next Step Traprenovatie ervaar je de kwaliteit en uitstraling van onze producten. Maak gerust een afspraak!

 

Bezoek onze traprenovatie showroom

Speciaal voor professionals zoals architecten, aannemers en projectontwikkelaars bieden wij een ruimte waar je de mogelijkheden van onze traprenovaties kunt bewonderen. Of de klant nu neigt naar een industriƫle betonlook of een natuurlijk design, bij ons vind je de inspiratie om de juiste keuze te maken voor jouw project.

Afbeelding - Plan jouw bezoek in

Plan jouw bezoek in

We nodigen je uit om langs te komen in onze showroom in de Meern of Heerenveen en ons aanbod van dichterbij te bekijken. Om ervoor te zorgen dat we alle tijd en aandacht aan je kunnen besteden, vragen we je om een afspraak te maken. Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur of plan je bezoek via onze website. We zien je graag terug in onze showroom!

Neem contact met ons op!

Deskundig advies voor jouw project

Tijdens je bezoek aan onze showroom krijg je niet alleen de kans om onze collectie in detail te bekijken, maar ook om materialen aan te raken en ontwerpen te vergelijken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je door het hele assortiment te leiden, van robuuste betonlooks tot warme houttinten. Samen zoeken we naar de perfecte match die aan alle eisen van jouw zakelijke project voldoet.

Wat kun je verwachten?

Vanaf het moment dat je onze showroom binnenstapt, zorgen we ervoor dat je je welkom voelt. De koffie is gezet en ons team staat klaar om je rond te leiden. Je krijgt een uitgebreide impressie van ons assortiment. Onze showroom is ontworpen om jou als professional de inspiratie en informatie te bieden die je nodig hebt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je na je bezoek aan onze showroom enthousiast geworden over de mogelijkheden voor jouw zakelijke project? Neem dan de volgende stap en vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team helpt je graag om een op maat gemaakte oplossing te bieden, die perfect aansluit bij de behoeften van jouw klanten of je eigen zakelijke ruimte. Met Next Step Traprenovatie kies je voor een combinatie van stijl, duurzaamheid en vakmanschap. We helpen je graag jouw project succesvol te maken.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit