• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Country Oak & Black trap- en vloerrenovatie – Drachten

Country Oak & Black trap- en vloerrenovatie – Drachten

Een traprenovatie in Drachten die wij nog niet vaak gezien hebben. Een compleet plaatje waarbij de treden, stootborden en vloer onder handen werden genomen door onze Next Step Traprenovatie monteurs. Om de trap helemaal af te maken is er ook nog gekozen voor de toevoeging van ledverlichting in de treden. Een eindresultaat die ons nog lang zal bijblijven.

Op onderstaande foto’s zie je links hoe de trap en vloer er eerst uitzagen.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Designkeuze

De traptreden bij de twee trappen in dit huis zijn voorzien van het design Country Oak [4164]. De eikenhouten kleur van dit design zorgt voor warmte en rust in elk interieur. In combinatie met de zwarte stootborden in het design Black [0901], komt er stijlvolle combinatie tot stand. Ook de donkere trapbomen zorgen voor een extra stukje uniekheid. Zo’n renovatie zien wij zelden!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Trapverlichting

De juiste finishing touch van een trap vinden wij heel belangrijk. Met onze ledverlichting creëer je een fijne sfeer in jouw huidige interieur. Mooi weggewerkt, prachtig resultaat. De combinatie van ledverlichting en het design Country Oak geeft in het donker veel sfeer aan de gang. Benieuwd naar alle mogelijkheden rondom traprenovatie, inclusief sfeervolle ledverlichting? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren jou graag.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding - Vloerrenovatie van Next Step

Vloerrenovatie van Next Step

De vloer met het Country Oak design is doorgetrokken tot in de slaapkamer. Onze vloeren zijn de sterkste en meest slijtvaste vloeren die op dit moment verkrijgbaar zijn. Dit is te danken aan de unieke Next Step toplaag.

Meer weten over vloeren van Next Step
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit