fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Country Oak & Black trap- en vloerrenovatie – Drachten

Country Oak & Black trap- en vloerrenovatie – Drachten

Een traprenovatie in Drachten die wij nog niet vaak gezien hebben. Een compleet plaatje waarbij de treden, stootborden en vloer onder handen werden genomen door onze Next Step monteurs. Om de trap helemaal af te maken is er ook nog gekozen voor de toevoeging van ledverlichting in de treden. Een eindresultaat die ons nog lang zal bijblijven.

Op onderstaande foto’s ziet u links hoe de trap en vloer er eerst uitzagen.

Designkeuze

De traptreden bij de twee trappen in dit huis zijn voorzien van het design Country Oak [4164]. De eikenhouten kleur van dit design zorgt voor warmte en rust in elk interieur. In combinatie met de zwarte stootborden in het design Black [0901], komt er stijlvolle combinatie tot stand. Ook de donkere trapbomen zorgen voor een extra stukje uniekheid. Zo’n renovatie zien wij zelden!

Trapverlichting

De juiste finishing touch van een trap vinden wij heel belangrijk. Met onze ledverlichting creëert u een fijne sfeer in uw huidige interieur. Mooi weggewerkt, prachtig resultaat. De combinatie van ledverlichting en het design Country Oak geeft in het donker veel sfeer aan de gang. Benieuwd naar alle mogelijkheden rondom traprenovatie, inclusief sfeervolle ledverlichting? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Vloerrenovatie van Next Step

De vloer met het Country Oak design is doorgetrokken tot in de slaapkamer. Onze vloeren zijn de sterkste en meest slijtvaste vloeren die op dit moment verkrijgbaar zijn. Dit is te danken aan de unieke Next Step toplaag.

Meer weten over vloeren van Next Step