Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Sunday Oak – Trap- en vloerrenovatie Beverwijk

Haal de rust in huis

Haal de natuur en rust in huis met het design Sunday Oak [4080] van Next Step. Een gezin in Beverwijk heeft gekozen om zowel de trap- als de vloer te renoveren met een design van Next Step. Het lijnenspel van Sunday Oak geeft iedere trede én elke vloer een levendige look.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Duurzaam en anti-slip

Het materiaal van Next Step noemen wij HPL, wat staat voor High Pressure Laminate, oftewel hoge druk laminaat. HPL bestaat uit meerdere lagen die samengeperst worden onder zeer hoge druk. Dat maakt het een zeer dichte, harde en vormvaste plaat. Daarnaast hebben onze HPL producten een unieke antislip coating. Dat zorgt ervoor dat deze vernieuwde trappen en vloer niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens extra veilig.

Sunday Oak

Het Sunday Oak design van Next Step geeft jouw interieur rust en past al gauw binnen iedere woonstijl. Heb je een dichte trap? Dan kun je ervoor kiezen om zowel de stootborden als de treden te bekleden met het Sunday Oak. Maar ook de combinatie van Sunday Oak treden met witte stootborden geeft een mooie look. Vaak al binnen één dag zorgt Next Step Traprenovatie voor een compleet nieuwe look aan jouw trap (of vloer)!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Benieuwd naar alle kleuren en designs?Bekijk ze hier
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit