fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Sunday Oak – Trap- en vloerrenovatie Beverwijk

Haal de rust in huis

Haal de natuur en rust in huis met het design Sunday Oak [4080] van Next Step. Een gezin in Beverwijk heeft gekozen om zowel de trap- als de vloer te renoveren met een design van Next Step. Het lijnenspel van Sunday Oak geeft iedere trede én elke vloer een levendige look.

Duurzaam en anti-slip

Het materiaal van Next Step noemen wij HPL, wat staat voor High Pressure Laminate, oftewel hoge druk laminaat. HPL bestaat uit meerdere lagen die samengeperst worden onder zeer hoge druk. Dat maakt het een zeer dichte, harde en vormvaste plaat. Daarnaast hebben onze HPL producten een unieke antislip coating. Dat zorgt ervoor dat deze vernieuwde trappen en vloer niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens extra veilig.

Sunday Oak

Het Sunday Oak design van Next Step geeft uw interieur rust en past al gauw binnen iedere woonstijl. Heeft u een dichte trap? Dan kunt u ervoor kiezen om zowel de stootborden als de treden te bekleden met het Sunday Oak. Maar ook de combinatie van Sunday Oak treden met witte stootborden geeft een mooie look. Vaak al binnen één dag zorgt Next Step voor een compleet nieuwe look aan uw trap (of vloer)!

Benieuwd naar alle kleuren en designs?Bekijk ze hier