• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Trap nieuwbouw

Trap bekleden in nieuwbouwwoningen

De trap in een nieuwbouwhuis vormt vaak het prachtige middelpunt van het interieur, maar na verloop van tijd kunnen ook deze nieuwe trappen tekenen van slijtage gaan vertonen. Gelukkig biedt Next Step Traprenovatie de oplossing in zo’n situatie, namelijk hoogwaardige overzettreden en stootborden.

Ben je niet tevreden met het uiterlijk van je nieuwbouwtrap of begint de slijtage zichtbaar te worden? Overweeg dan het opnieuw bekleden van de trap. Next Step Traprenovatie biedt HPL-overzettreden en stootborden in diverse designs. Het materiaal en designs transformeren niet alleen de uitstraling van de trap, maar ook de duurzaamheid ervan wordt verbeterd.

Met een ruime keuze aan kleuren en stijlen kunnen we je nieuwbouwtrap volledig aanpassen aan persoonlijke voorkeuren en het interieur. De decors van Next Step zijn te vinden in de exclusieve collectie.

Krakende trap in nieuwbouw verhelpen

In veel nieuwbouwwoningen kunnen bewoners te maken krijgen met een veelvoorkomend probleem: een krakende trap. Dit kan erg vervelend zijn en het comfort en de gemoedsrust van de bewoners aantasten. Gelukkig bieden wij als traprenovatie bedrijf een effectieve oplossing om dit probleem te verhelpen. Onze ervaren vakmensen plaatsen hoogwaardige overzettreden over de reeds bestaande traptreden. Hierdoor kunnen de oude treden niet meer bewegen en dus niet meer kraken.

Let op: door de verschillende oorzaken die mogelijk kunnen zijn, kunnen we hier geen garantie op geven.

Duurzame keuze voor nieuwbouwtrappen

Wanneer mensen denken aan het renoveren van een trap, denken ze vaak aan een volledige vervanging. Echter, voor nieuwbouwtrappen, net als alle trappen, is traprenovatie een meer duurzame keuze. Het behoud van de bestaande trapstructuur en het gebruik van kwalitatieve renovatiematerialen vermindert niet alleen de hoeveelheid bouwafval, maar bespaart ook kostbare grondstoffen. Ons materiaal is milieuvriendelijk en kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren ten opzichte van het bouwen van een geheel nieuwe trap.

Next Step Traprenovatie maakt gebruik van HPL, oftewel High-Pressure Laminate. Dit materiaal biedt een veelvoud aan voordelen die het tot een geliefd materiaal maken voor verschillende toepassingen. Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid is HPL bestand tegen slijtage, krassen en stoten. Het gladde oppervlak maakt het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Bovendien is het milieuvriendelijk en vereist het weinig onderhoud na installatie. Dankzij zijn lichte gewicht en eenvoudige installatie is HPL ook een betaalbare en praktische keuze voor verschillende projecten.

Trap nieuwbouw afwerken: materialen en stijlen

Een nieuwbouwtrap hoeft niet saai en standaard te zijn. Met onze uitgebreide selectie van stijlen kun je je trap een persoonlijke touch geven. Van een warme eikenlook tot een moderne betonlook, elke optie biedt zijn eigen charme en voordelen. Onze experts staan klaar om je te adviseren over de designs die bij je interieur en persoonlijke voorkeuren passen. Of je nu een klassieke uitstraling wilt of juist voor een eigentijdse look gaat, wij hebben de oplossing die bij je past.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Kosten van een traprenovatie

De kosten van een traprenovatie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de vorm van de trap, het aantal treden, de afmeting van de treden en of het een open trap of dichte trap betreft. Ook heb je de keuze om de vloer mee te renoveren en ledverlichting toe te voegen aan je trap. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek maken we een offerte op maat!

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je super snel al een volledig gerenoveerde open trap.

Stap 1: Vrijblijvende afspraak maken

Je begint met het aanvragen van een vrijblijvende afspraak. Onze collega’s nemen binnen één werkdag contact met je op om een adviesgesprek met je in te plannen.

Stap 2: Adviesgesprek

We komen langs op locatie om de huidige situatie in kaart te brengen en jouw wensen te bespreken. Ter plekke maken we een offerte op maat! Indien alles akkoord, plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen supersnel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

Afspraak maken voor traprenovatie

Ben je geïnteresseerd in een traprenovatie voor jouw nieuwbouwtrap door Next Step? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een offerte op maat. Neem contact op of vul het formulier in.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit