fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Betonnen trap renoveren? Traprenovatie van een betonnen trap doet u met Next Step. De ideale oplossing voor de trap in uw woning.

Traprenovatie beton

Beton heeft vele voordelen. Tijdens de ruwbouwfase zal een betonnen trap niet snel beschadigen bijvoorbeeld. Je ziet tegenwoordig regelmatig een betonnen trap in een woning. IJzersterk, duurzaam en bestand tegen een stootje. Dat is mooi, maar je kunt de trap als een kil en koud object ervaren. Wist u dat u ook een betonnen uitstraling kunt creëren, zonder dat de trap daadwerkelijk van beton gemaakt is? Dat kan met Next Step! En dat komt goed uit, want de betonlook is weer helemaal in de mode.

Trap met uitstraling van beton

Wilt u dat stoere karakter van uw oude trap bewaren? Wat dacht u van ‘betonlook’? Het heeft de uitstraling van beton, maar de treden zijn nu voorzien van een steenharde HPL-toplaag die kras- en slijtvast is. Die altijd dezelfde kleur en structuur houden, ook al gaan er duizenden voeten over heen. De toplaag is bestand tegen hitte en vlekken. Geknoeid met een kopje koffie? Gewoon afnemen met een nat doekje en ‘klaar is kees’.

Maar misschien wilt u juist wel van dat beton af. Misschien wilt u de overzettreden in de kleur dat nog meer matcht met de muren of de verdieping waarmee de trap verbindt. Of wellicht wilt u dit keer een houtstructuur of uw eigen design? Het kan allemaal! U kunt ook de treden zelf aan laten passen. Ga bijvoorbeeld voor scheve treden om zo een erg spannend geheel te maken.

Project: Hotel Casa

Dat dit eerst een betonnen trap was zou u niet zeggen hè? De betonnen trap in de centrale hal van hotel Casa werd gerenoveerd met Next Step.

Meer over dit project

Montage binnen één dag

Het renoveren doen we binnen één dag. Het op maat zagen van de treden doen we buiten, zodat u er binnen geen hinder van ondervindt. Na montage is de klus geklaard en is uw trap weer als herboren. Daarbij profiteert u van een onderhoudsarme trap. Traptreden licht vochtig reinigen is het enige wat een Next Step trap van u vraagt.

Betonnen traprenovatie met identiteit

Klassiek, landelijk, modern, industrieel… Next Step zorgt voor de uitstraling die bij u past. Betonnen trap? Traprenovatie? Creëer een trap die aansluit bij uw identiteit, die meer is dan iets noodzakelijks om boven te komen. Wellicht hebt u zelf al een idee over traprenovatie. Heeft u woonmagazines doorgebladerd, een kijkje bij vrienden of familie genomen, maar dan nog is het geen slecht idee om de vakman uit te nodigen. De adviseurs van Next Step komen graag bij u over de vloer en geven gratis, vrijblijvend advies. Dat is een inspiratiebron waar u echt iets aan heeft! Traprenovatie is maatwerk, dat doe je niet ‘zomaar even’.

Meer weten over traprenovatie van uw betonnen trap? Next Step is u graag van dienst. Bekijk alvast onze collectie kleuren om inspiratie op te doen.

Betonlook? Dan is het design Narvic Dock wat voor u!

De trend van het moment: een betonlook trap. De krachtige, industriële uitstraling van beton staat fantastisch in menig interieur. Wilt u uw trap ook renoveren in een betonlook stijl? Dan is de kleur Narvic Dock uit onze collectie de beste keuze. Betonlook kun je in elk interieur toepassen. In een strakke, zakelijke ruimte, maar ook in een moderne omgeving

Voorbeelden Narvic Dock

Bekijk verschillende projecten waarbij dit design is toegepast door op de knop hieronder te klikken.

Bekijk projecten
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd