fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Betonnen trap renoveren? Traprenovatie van een betonnen trap doe je met Next Step. De ideale oplossing voor de trap in jouw woning.

Traprenovatie beton

Beton heeft vele voordelen. Tijdens de ruwbouwfase zal een betonnen trap niet snel beschadigen bijvoorbeeld. Je ziet tegenwoordig regelmatig een betonnen trap in een woning. IJzersterk, duurzaam en bestand tegen een stootje. Dat is mooi, maar je kunt de trap als een kil en koud object ervaren. Wist je dat je ook een betonnen uitstraling kunt creëren, zonder dat de trap daadwerkelijk van beton gemaakt is? Dat kan met Next Step! En dat komt goed uit, want de betonlook is weer helemaal in de mode.

Trap met uitstraling van beton

Wil je dat stoere karakter van je oude trap bewaren? Wat dacht je van ‘betonlook’? Het heeft de uitstraling van beton, maar de treden zijn nu voorzien van een steenharde HPL-toplaag die kras- en slijtvast is. Die altijd dezelfde kleur en structuur houden, ook al gaan er duizenden voeten over heen. De toplaag is bestand tegen hitte en vlekken. Geknoeid met een kopje koffie? Gewoon afnemen met een nat doekje en ‘klaar is kees’.

Maar misschien wil je juist wel van dat beton af. Misschien wil je de overzettreden in een kleur dat nog meer matcht met de muren of de verdieping waarmee de trap verbindt. Of wellicht wil je dit keer een houtstructuur of een ander design dat bij jouw interieur past? Het kan allemaal! Je kunt ook de treden zelf aan laten passen. Ga bijvoorbeeld voor scheve treden om zo een erg spannend geheel te maken.

Project: Hotel Casa

Dat dit eerst een betonnen trap was zou je niet zeggen hè? De betonnen trap in de centrale hal van hotel Casa werd gerenoveerd met Next Step.

Meer over dit project

Montage binnen één dag

Het renoveren doen we binnen één dag. Het op maat zagen van de treden doen we buiten, zodat je er binnen geen hinder van ondervindt. Na montage is de klus geklaard en is je trap weer als herboren. Daarbij profiteer je van een onderhoudsarme trap. Traptreden licht vochtig reinigen is het enige wat een Next Step trap van je vraagt.

Betonnen traprenovatie met identiteit

Klassiek, landelijk, modern, industrieel… Next Step zorgt voor de uitstraling die bij jou past. Betonnen trap? Traprenovatie? Creëer een trap die aansluit bij jouw identiteit, die meer is dan iets noodzakelijks om boven te komen. Wellicht heb je zelf al een idee over je traprenovatie, heb je al woonmagazines doorgebladerd of een kijkje bij vrienden of familie genomen maar dan nog is het geen slecht idee om de vakman uit te nodigen. De adviseurs van Next Step komen graag bij je over de vloer en geven gratis, vrijblijvend advies. Dat is een inspiratiebron waar je echt iets aan hebt! Traprenovatie is maatwerk, dat doe je niet ‘zomaar even’.

Meer weten over traprenovatie van jouw betonnen trap? Bij Next Step helpen we je graag verder. Bekijk alvast onze collectie kleuren om inspiratie op te doen.

Betonlook? Dan is het design Narvic Dock wat voor jou!

De trend van het moment: een betonlook trap. De krachtige, industriële uitstraling van beton staat fantastisch in menig interieur. Wil je jouw trap ook renoveren in een betonlook stijl? Dan is de kleur Narvic Dock uit onze collectie de beste keuze. Betonlook kun je in elk interieur toepassen. In een strakke, zakelijke ruimte, maar ook in een moderne omgeving

Voorbeelden Narvic Dock

Bekijk verschillende projecten waarbij dit design is toegepast door op de knop hieronder te klikken.

Bekijk projecten
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd