Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Betonnen trap renoveren? Traprenovatie van een betonnen trap doet u met Next Step. De ideale oplossing voor de trap in uw woning.

Traprenovatie beton

Beton heeft zo z’n voordelen. In veel woningen ziet u dan ook betonnen trappen. IJzersterk, duurzaam en bestand tegen een stootje. Dat is mooi, maar zo’n trap is ook kaal en kil en doet niet bepaald warm aan. Natuurlijk kunt u de treden verven, maar wie z’n betonnen trap echt wil laten renoveren, kiest voor Next Step. Nooit meer schilderen en een huiselijk sfeertje om te zoenen. Traprenovatie van een betonnen trap doe je met Next Step. De ideale oplossing voor de trap in uw woning.

Stoer beton

Beton is stoer, maar met Next Step kunt u een eigen ‘look & feel’ creëren. Wilt u na de traprenovatie dat stoere karakter bewaren? Wat dacht u van ‘betonlook’? Het lijkt beton, maar de treden zijn nu voorzien van een steenharde bekledingsplaat die kras- en slijtvast is. Die altijd dezelfde kleur en structuur houden, ook al gaan er duizenden voeten over heen. De toplaag is bestand tegen hitte en vlekken. Geknoeid met een kopje koffie? Gewoon afnemen met een nat doekje en ‘klaar is kees’. Maar misschien wilt u juist wel van dat beton af. Misschien wordt het een flitsend kleurtje, houtstructuur of uw eigen dessin? Het kan allemaal!

Betonnen traprenovatie met identiteit

Klassiek, landelijk, modern, industrieel… Next Step zorgt voor de uitstraling die bij u past. Betonnen trap? Traprenovatie? Creëer een trap die aansluit bij uw identiteit, die meer is dan iets noodzakelijks om boven te komen. Wellicht hebt u zelf al een idee over traprenovatie. Heeft u woonmagazines doorgebladerd, een kijkje bij vrienden of familie genomen, maar dan nog is het geen slecht idee om de vakman uit te nodigen. De adviseurs van Next Step komen graag bij u over de vloer en geven gratis, vrijblijvend advies. Dat is een inspiratiebron waar u echt iets aan heeft! Traprenovatie is maatwerk, dat doe je niet ‘zomaar even’.

Meer weten over traprenovatie van uw betonnen trap? Next Step is u graag van dienst.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd