• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Overzettreden open trap

Offerte aanvragen

Kies voor een open traprenovatie

Geef met overzettreden voor de open trap een indrukwekkende make-over aan een versleten trap. Ontdek hoe deze kwalitatieve oplossingen niet alleen de uitstraling van je trap verbeteren, maar ook zorgen voor duurzaamheid en veiligheid.

Een open traprenovatie met overzettreden biedt de mogelijkheid om jouw trap een geheel nieuwe uitstraling te geven. Next Step Traprenovatie maakt deze transformatie eenvoudig en stijlvol met hoogwaardige materialen en unieke designs.

Kwalitatief HPL-materiaal

Onze overzettreden voor open trappen zijn voorzien van High-Pressure Laminate (HPL). Dit hoogwaardige materiaal staat garant voor duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud, terwijl het tegelijkertijd een mooie uitstraling biedt. Kies bijvoorbeeld voor de warmte van eikenhout of een stoer betonlook design.

Het materiaal is bestand tegen krassen, stoten en slijtage, waardoor het ideaal is voor intensief dagelijks gebruik op traptreden. Daarnaast zijn HPL traptreden eenvoudig te onderhouden. Ze zijn bestand tegen vlekken en vereisen minimale reiniging om ze in goede staat te houden. Het materiaal absorbeert geen water, waardoor het minder gevoelig is voor kromtrekken of schimmelvorming.

Overzet traptreden open trap: designs

Next Step Traprenovatie biedt een scala aan designs voor overzettreden, ook beschikbaar voor open trappen. Speel met de kleuren van onze collectie en ontdek welke combinatie het beste bij jou en jouw interieur past. Match bijvoorbeeld eikenlook treden met zwarte stootborden.

Greep uit de designs

Afbeelding - Bekijk onze voorbeeldprojecten

Bekijk onze voorbeeldprojecten

Ben je benieuwd naar voorbeeldfoto’s van eerdere projecten? Neem dan een kijkje op onze projectpagina. Hier laat je je inspireren door de verschillende designs die zijn toegepast.

Bekijk voorbeelden

Losse overzettreden open trap kopen?

Overweeg je de treden van je trap te renoveren? Ons partnerbedrijf, Trappenmaat, biedt de mogelijkheid om losse overzettreden aan te schaffen. Dit is vooral geschikt als je handig bent of iemand kent met kluservaring.

Offerte aanvragen voor traprenovatie

Als je belangstelling hebt voor overzettreden voor je traprenovatie, kun je eenvoudig een offerte aanvragen bij Next Step Traprenovatie. Ons team staat klaar om je te helpen en een nauwkeurige prijsopgave te verstrekken op basis van jouw specifieke wensen.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit