• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Next Step Traprenovatie

Jouw trap, ons meesterwerk

Kies voor een puur Hollands kwaliteitsproduct en ervaar onze jarenlange ervaring in de trappenindustrie.

  • Volledige ontzorging, van A tot Z
  • Maatwerk oplossingen, aansluitend bij jouw wensen
  • Diverse materialen en mogelijkheden

Traprenovatie voor jouw zakelijke project

Of het nu gaat om woningbouw, bedrijfspanden, fabrieken of openbare ruimtes; wij hebben de expertise om iedere trap te renoveren. Wij bieden oplossingen die zowel de kwaliteit als de uitstraling van jouw zakelijke project verbeteren.

Next Step Traprenovatie

Next Step Traprenovatie is onderdeel van De Vries Trappen, een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de trappenbranche. Samen brengen wij kennis en kunde op het gebied van trapontwerp en – constructie naar jouw zakelijke projecten. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van traprenovaties. Bij Next Step zit je goed voor ieder project, van kantoorpanden tot woningrenovaties.

Het kiezen voor een traprenovatie bij Next Step Traprenovatie verzekert je van topkwaliteit. Met ons ruime aanbod aan materialen en mogelijkheden kunnen wij ook jouw project aannemen en uitvoeren naar wens. Bekijk hier ons aanbod!

Ontdek de voordelen van Next Step Traprenovatie

Offerte aanvragen

Zakelijke traprenovaties

We hebben al een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren voor zakelijke klanten! Hieronder een greep uit onze recent uitgevoerde projecten.

1

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Nadat je bij ons een offerteaanvraag hebt ingediend nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de huidige situatie en wensen te bespreken.
2

Opname op locatie

We komen op locatie langs om een beter beeld te krijgen van de huidige situatie. Verder zullen we de huidige trap inmeten, zodat wij op basis hiervan een prijs op maat kunnen geven. De offerte op maat ontvang je achteraf per mail.
3

Renovatie

Onze monteurs zullen vervolgens op de afgesproken datum langskomen om de trap(pen) te renoveren.

Onze werkwijze

Wij ontzorgen je van begin tot eind. Op die manier maken we het jou zo makkelijk mogelijk! Ons team van deskundige adviseurs en monteurs zet zich volledig in om te zorgen dat je traprenovatieproject precies voldoet aan je verwachtingen.

Unieke mogelijkheden

Bij Next Step Traprenovatie transformeren we elke trap tot een prachtig nieuw exemplaar, ongeacht de complexiteit. Of het nu gaat om een simpele trap of een uitdagend project, wij kunnen elke wens realiseren. Met onze unieke mogelijkheden van een z-profiel en bloktrap tot een open trap kun je bij ons terecht!

Next Step Traprenovatie, onderdeel van De Vries Trappen

De Vries Trappen heeft een geschiedenis die ver teruggaat en al vier generaties lang trappen maakt. Of het nu honderden trappen zijn voor een groot bouwproject of een unieke blikvanger voor in huis, ze maken van alle wensen werkelijkheid. Het leveren van kwaliteit heeft altijd al hoog in het vaandel gestaan bij De Vries Trappen. Ook toen in 2014 de behoefte ontstond om een alternatief te vinden voor tropisch hardhout, want daar wilden ze vanaf. Na een zoektocht naar een alternatief kwamen ze uit bij HPL, High Pressure Laminate, oftewel hogedruk laminaat. Dit was het begin van Next Step Traprenovatie!

Lees meer
Fabriek De Vries Trappen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit